KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Sözen'den demirtaş'a eleştiri

Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, öğrencilerin açlık grevi üzerine açıklama yaparak, Bingöl üniversitesi Rektörü Gıyasettin Baydaş’ı eleştiren HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a tepki gösterdi.

Sözen`den demirtaş`a eleştiri
04 MART 2015 ÇARŞAMBA 22:26
0
2462
0
AA aa

 Demirtaş'ın sarf ettiği sözlerin bir genel başkana yakışmadığını belirten Sözen: “Bu kelimeler bir aczi yetin ifadesi olarak söylenmiş kelimelerdir. Barış ve kardeşlik söylemlerinin kullanıldığı bu günlerde kavga gürültü ve şiddet içeren bu söylemleri kullanmak ancak ve ancak şiddetten beslenen Selahattin Demirtaş ve arkadaşlarına yakışmış söylemlerdir” dedi.

Demirtaş'ın dile getirdiği iddiaların asılsız olduğunu savunan Sözen, şu ifadeleri kullandı: “Üç yıldır Bingöl Üniversitesi üzerinde çok ciddi senaryolar hazırladığını, Bingöl Üniversitesini BTÖ'nün üssü, kampı haline getirmek için çok yoğun çaba harcadığını biliyoruz. Bingöl Üniversitesi rektörü bu senaryolara izin vermediği, HDP ye ve bölücülere prim vermediği için hedef alınmıştır. Bingöl halkı ve Bingöl Üniversitesi rektörü Bingöl'e okumaya gelen her öğrenciye her türlü ilgiyi alakayı ve misafirperverliği fazlasıyla göstermiş, bundan sonrada gösterecektir. Hiç kimse Bingöl Üniversitesinin rektörünün ve Bingöllülerin elini kırmaya cüret edemez. Buna kalkışanlara, Bingöl halkı yeri ve zamanı geldiğinde demokratik bir şekilde en iyi cevabı verecektir.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
08.05.2026
19:29
Mirzan Mahallesi`ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Mirzan Mahallesi'ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Bingöl Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Mirzan Parkı projesinde ihale süreci tamamlandı. Proje kapsamında mahalleye spor sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve sosyal donatı alanları kazandırılacak.
08.05.2026
19:07
Bingöl`de Süt Hijyeni Eğitimi!
Bingöl'de Süt Hijyeni Eğitimi!
Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü tarafından Bingöl'de düzenlenen 'Çiğ Sütte Sağım Hijyeni, Ürün Kalitesi ve Süt Hijyenine Yönelik Eğiticilerin Eğitimi' programı yoğun katılımla sürüyor.
08.05.2026
18:44
Bingöl`de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç`te Buluştu
Bingöl'de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç'te Buluştu
Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası kapsamında Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen organizasyon, kortej yürüyüşü ve açılış programıyla başladı. Şampiyonaya 10 ilden 77 takım ve yaklaşık 400 sporcu katıldı.
08.05.2026
12:44
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın