KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Ağustos 2026 Pazar
°C

Sözen'den hdp'li zeydan'a tepki

Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, HDP Hakkâri Milletvekili Abdullah Zeydan’ın, PKK’nin öyle bir gücü var ki sizi tükürüğüyle boğar” açıklamasına sert tepki gösterdi. Sözen; “alçakça küstahça, maksadını aşmış, Türkiye Cumhuriyeti Devletine duyduğu kini nefreti dışarı yansıtması sonucu sarf ettiği sözlerdir”

Sözen`den hdp`li zeydan`a tepki
28 TEMMUZ 2015 SALI 02:34
0
2280
0
AA aa

Zeydan'ı ‘ruh hastası, şizofren' olarak eleştiren Sözen, “PKK bu ülkede içinde çocuk ve kadınlardan bulunduğu 35 bin insanın ölmesine on binlerce insanın yaralanmasına, yüz binlerce insanın evini terk edip göçmesine, yüz binlerce kamu veya özel şahıslara ait araçların yakılmasına, kanın göz yaşının dökülmesine sebep olan, bu olayların emrini veren PKK nasıl oluyor da bu ülkeyi gül bahçesine çevirmek istemektedir. Daha birkaç gün önce evlerinde uyurken şehit edilen polislerimizin ölüm emrini veren PKK terör örgütü değil miydi? Diyarbakır'da askerlerimizi polislerimizi şehit eden PKK terör örgütü değil miydi? İstanbul'da polisimizi şehit eden PKK değil miydi? Yoksa PKK insanları öldürürken insanlarımızın öldüğü yerlere gül mü dikiyor da biz mi görmüyoruz? Yoksa PKK gül bahçelerini şehitlerimizin kanıyla mı suluyor? Bu söylemler gerçeği yansıtmamaktadır” dedi.

“ÇÖZÜM SÜRECİNİ BOZAN HDP'DİR”

Çünkü çözüm sürecinin, hükumetin bütün iyi niyetine rağmen HDP tarafından bozulduğunu savunan Sözen, şunları kaydetti: “Hükumetin iyi niyeti suiistimal edilmiştir. Bir taraftan insanları öldürerek diğer taraftan çözüm sürecini istiyoruz demek samimiyetten uzak bir tutumdur. Çözüm sürecinin ilk adımı PKK'nın ve KCK'nın silahlarını bırakıp devletimize teslim olması ya da yurt dışına çıkmasıdır. Bu olmadan silahların gölgesinde çözüm sürecinden bahsetmek yanlıştır. Abdullah Zeydan PKK'nın ne olduğunu bilmiyorsa kendisine tekrar hatırlatalım. PKK bu ülkede Kürt halkını savunuyorum diye ortaya çıkan ama 30 yıldır en büyük zararı Kürt halkına veren, 30 yıldır Kürt halkına giden hizmetleri engelleyen, Kürt halkının temiz duygularını suistimal eden, İnsanların ölmesinden zevk alan, kan ve göz yaşından beslenen, Kürt halkının örf adet gelenek ve göreneklerine uymayan, binlerce Müslüman Kürt halkını katleden Marksist, Leninist, Ateist bir örgüttür. PKK Çanakkale de Sarıkamış ta Dumlupınar da Sakarya da atalarımızı yenemeyen haçlı zihniyetinin ülkemize karşı kullandığı maşalık görevini yapan taşeron bir örgüttür. Abdullah Zeydan, PKK'nın sabrının taşıması halinde Türkiye Cumhuriyeti Devletini tükürük ile boğabilecek kadar güçlü olduğunu dile getirmiş. Abdullah Zeydan bunu çok iyi bilsin ki eğer bu ülkede tükürük savaşı yapılacaksa sadece korucu camiası olarak tükürsek PKK da, PKK'yı destekleyenlerde tükürükte boğulurlar. Kimse Türkiye Cumhuriyeti Devletine tükürme haddine ve hakkına sahip değildir. Bunu söyleyenler haddini ve maksadını aşmıştır.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın