KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2024 Çarşamba
°C

Sözen'den Taraftara Çağrı

Bingöl Solhanspor Kulübü Başkanı Ziya Sözen'den Fenerbahçe HDİ Sigorta karşılaşması öncesi taraftara çağrı: 'Seyircimizin salonu doldurup rakip takım üzerinde ciddi bir baskı oluşturması lazım.'

Sözen`den Taraftara Çağrı
27 OCAK 2022 PERŞEMBE 17:45
10
1428
8
AA aa

Bingöl Solhanspor Kulübü Başkanı Ziya Sözen, 29 Ocak Cumartesi günü Fenerbahçe HDİ Sigorta karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu. Bütçe olarak mütevazı bir kulüp olduklarını söyleyen Sözen, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi ligin önemli takımlarıyla mücadele etmek için ekstra motivasyona ihtiyaç duyduklarını belirterek, kendi evlerinde oynayacakları karşılaşma öncesinde taraftarlara çağrıda bulundu.

Sözen, “Bingöl Solhan Spor olarak bütün çaba ve gayretlerimize rağmen maalesef ligde kötü günler geçiriyoruz. İki yıl önce çıktığımız Efeler liginde kalma mücadelesi veriyoruz. Efeler ligi dünyanın en kaliteli dört liginden birisidir. Bu ligde kalmak İçin çok güçlü kadrolara sahip olmak gerekiyor. Buda çok büyük maliyetler gerekiyor. Ligin en mütevazı bütçeli takımına sahibiz. Güçlü takımlar içinde mücadele etmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Bu bağlamda 29.01.2022 Cumartesi günü saat 16.00 da ilimiz Karşıyaka Kapalı Spor Salonunda ligimizin güçlü ve saygın takımlarından Fenerbahçe ile oynayacağız. Bizim gibi takımların Fenerbahçe Galatasaray gibi takımları yenmesi için ekstra motivasyona ihtiyacımız vardır. Bu motivasyonu ancak seyirci desteği ile sağlaya biliriz. Seyircimiz her zaman her ortamda bütün olumsuzluklara rağmen yanımızda olmuş ve en büyük gücümüz olmuştur. Fenerbahçe maçında galip gelmemiz için seyircimizin salonu doldurup rakip takım üzerinde ciddi bir baskı oluşturması lazım. Bizim alt sıralardan kurtulmamız ve lige tutunmamız İçin Fenerbahçe maçı kader maçlarımızdan bir tanesidir.

Seyir zevki yüksek Fenerbahçe maçına bütün Bingöl halkımızı bekliyoruz. Fenerbahçe, Galatasaray gibi büyük takımlar yüz yılda Bingöl'e bir defa geliyor. Fenerbahçe gibi büyük bir takımı Bingöl'de izlemek gerçekten büyük bir fırsat ve ayrıcalıktır. Bingöl seyircisini bu fırsatı değerlendirmeye davet ediyoruz. Bu fırsatı bize sunan Solhan Spora bir Bingöllü olarak teşekkür ediyorum.  Voleybol Sporu, Voleybol taraftarı centilmen bir taraftardır. Bu yüzden vatandaşlarımız Aileleri, çocukları İle rahatlıkla gelip maçımızı izleye bilirler. Maçlarımıza gelen seyircilerden hiç bir ücret alınamamaktadır. Maçlara giriş ücretsizdir. Bingöl halkımızdan ricamız bu maçta bizleri yalnız bırakmamalarıdır” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88848)
29 Ocak 2022 Cumartesi 20:08
Ee sen nerdeydin sözen niye gelmedin maça?
Neci olduğun belli değil.
Şehit yakını mo?
Korucu mu?
Bakanlık müşaviri mi?
Spor kulübü başkanı mı?

Gözün doysun gözün. Hepsinden ne kadar maaş alıyorsun kim bilir?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88789)
28 Ocak 2022 Cuma 01:51
Senin başında olduğu bir takımı desteklemem ben. Ne olduğun belli değil. Şehire girerken jandarmayı arayıp beni askeri konvoyla karşılayın da hava atayım diyecek kadar tuhaf bir tipsin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88863)
30 Ocak 2022 Pazar 14:42
@Misafir Kullanıcı Çok kalmadı 1 buçuk yıl sonra hepsinin burnundan fitil fitil gelecek. Bu devran da bitecek. Bu idareciler hesap da verecek ve gün gelecek azrail canarínı da alacak. Allah'a hesap vermek kolay değildir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88823)
28 Ocak 2022 Cuma 21:44
@Misafir Kullanıcı Bingöl SGK'nin idarecilerinin bundan geri kalır yanı yoktur. Bunun gibi egoist tiplerin inşallah muradı gözünde kalır. Bu devran kapanaydı ve bu dönemin idarecileri hesap verseydi ve ben de görseydim gerisi iki günlük dünyadır ve bu dünya bitecek. Haksızlık yapanın ocağı kör olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88822)
28 Ocak 2022 Cuma 21:42
@Misafir Kullanıcı aynen katılıyorum gerçekten öyledir hertürlü pisliğin içinde vardır sonradan görme buna derler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88780)
27 Ocak 2022 Perşembe 21:50
Sen o kulüpte olduğun müddetçe maça da gelmem destekte vermem. Benim vereceğim desteğin senin yanıp tutuşan vekillik hayallerine hizmet etmesine izin vermem.
Şahin Bingöl'Ün ve Cemal Eğinin parası ve ünü az versiyonu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88813)
28 Ocak 2022 Cuma 18:32
@Misafir Kullanıcı Mükemmel benzetme:)
Parasız ve ünsüz Şahin Bingöl-Cemal Eğin :)
Bu tiplerden memleket artık kurtulsun yav. Tekmeleyin atın bu tipleri bu şehirden
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88765)
27 Ocak 2022 Perşembe 18:21
tabı alışmışsın baskı yapmaya coşkun
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, Kaymakam Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
23.04.2024
18:12
Bingöl`de deprem!
Bingöl'de deprem!
ADAD, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde depremin merkez üssünün Karlıova İlçesi olduğunu duyurdu.
23.04.2024
14:19
23 Nisan`da valilik makamına oturan Muhammed, `Bingöl`de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz`
23 Nisan'da valilik makamına oturan Muhammed, 'Bingöl'de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz'
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını temsili olarak 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke Saray'a devretti. 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke, deprem bölgesi Bingöl'de dayanıksız yapılara izin verilmemesini temsili belediye başkanına iletti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın