KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Eylül 2025 Pazartesi
°C

Sözleşmeli öğretmene yeni yılın ilk müjdesi

Milli Eğitim Bakanlığı, kontenjan belirleme yetkisini milli eğitim müdürlüklerine verdi.

Sözleşmeli öğretmene yeni yılın ilk müjdesi
05 OCAK 2009 PAZARTESİ 09:56
0
978
0
AA aa
Kontenjanlar kadrolu

Milli Eğitim Bakanlığı, yarıyıl tatilinde özür durumuna bağlı olarak yer değiştirme isteğinde bulunacak öğretmenlerin atanacağı okulların belirlenmesi amacıyla kontenjanların bakanlığa bildirilmesini istedi. Bakanlık, söz konusu isteğin yer aldığı genelge ile sözleşmeli öğretmenler için özür durumuna bağlı olarak yer değiştirme şansı tanımış oluyor. Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Orman, il milli eğitim müdürlüklerine gönderdiği genelgede; yarıyıl tatilinde özür durumuna bağlı olarak yer değiştirme isteğinde bulunacak öğretmenlerin atanacağı eğitim kurumlarının belirlenmesi amacıyla ILSÎS Kontenjan Modülü'nün aktif hâle getirildiğini açıkladı.

YETKİ İL MÜDÜRLÜKLERİNDE

Kontenjan belirleme yetkisinin sadece il milli eğitim müdürlüklerine verildiğini kaydeden Orman, “Genel Müdürlüğümüz bundan böyle il milli eğitim müdürlüklerinden alınacak ön talep kontenjan belirlenmesi yöntemini uygulayacaktır. Bu nedenle, özür durumları nedeniyle il dışından gelecekler ile il içinde yer değiştirmek isteyen öğretmenlerin tercihlerinde alınacak olan eğitim kurumları ile bu kurumların kontenjanları il milli eğitim müdürlüklerince serbestçe belirlenebilecektir” diye konuştu.


ANKA

ve sözleşmeliler için ayrı ayrı belirlenecek
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.09.2025
16:28
Karlıova`da Eğitimde Sessiz Çığlık!
Karlıova'da Eğitimde Sessiz Çığlık!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yıllardır devam eden öğretmen görevlendirmeleri, eğitimde derin yaralar açmaya devam ediyor. İlçede görevli birçok öğretmenin çeşitli yollarla Bingöl merkeze görevlendirilmesi, Karlıova'da adeta öğretmensiz bir eğitim düzeni oluşturdu.
01.09.2025
16:01
YEM-SÜT arsa satışıyla ilgili dikkat çeken ayrıntılar!
YEM-SÜT arsa satışıyla ilgili dikkat çeken ayrıntılar!
İhale yapıldı, firma ödemesini henüz yapmadı! Asıl problem ise mevcut işletmenin kamuyla olan davası! Geçen her gün kayıp olarak nitelendirilirken, bugüne kadar hiç gündeme gelmeyen sorular ise yanıt bekliyor! İşte göze çarpan o ayrıntılar…
01.09.2025
11:36
Bingöl`de narkotik uygulama! 7 gözaltı! 1 tutuklama
Bingöl'de narkotik uygulama! 7 gözaltı! 1 tutuklama
Çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddenin ele geçirildiği uygulamalarda gözaltına alınan 7 şüpheliden 1'i tutuklandı.
01.09.2025
11:01
Hastane merdiven boşluğundan bodrum düştü
Hastane merdiven boşluğundan bodrum düştü
Bingöl Devlet Hastanesi'nde merdiven boşluğuna düşen cismi almak isteyen vatandaş, alçıpanın kırılması sonucu bodrum kata düştü. Yaralanan vatandaşın tedavisi sürüyor.
01.09.2025
10:06
Kamunun kaybı 304 milyon TL
Kamunun kaybı 304 milyon TL
Yem-Süt Besicilik A.Ş. arsası satıldı ancak mahkeme süreci nedeniyle arsayı alan firma ödemeyi yapamıyor. İhale tarihi ile bugün arasında altın fiyatları üzerinden yapılan hesaplamada kamunun zararı 66 kilo 215 gram altın değerinde. O da bugünkü kurla 304 milyon 572 Bin TL'ye tekabül ediyor.
31.08.2025
21:11
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada 2 şüpheli tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın