KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Haziran 2026 Çarşamba
°C

Sözümüzün arkasındayız!

Genç YİBO Basketbol Spor Kulübü Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Belediye Başkanı M. Hadi Topraktan, Yapmış olduğunuz başarı için sizlere teşekkür ediyor ve sizlere verdiğimiz maddi yardım sözü yerine getireceğimizi belirmek istiyorum dedi.

Sözümüzün arkasındayız!
22 MAYIS 2018 SALI 01:13
1
2630
0
AA aa

Erkeler Basketbol Bölgesel Lig'de mücadele edip Basketbol 2. Lig için Türkiye Şampiyonası'na katılmayı hak kazanan Genç YİBO Spor Kulübü, Haziran ayında düzenlenecek ve 16 takım arasında Bingöl ilini temsil edecek. Takım, şampiyonada ilk ikiye girmesi halinde Basketbol 2. Ligi bileti alacak.

Kulübün geldiği aşamayı ve bundan sonra yapacak çalışmalar hakkında Belediye Başkanı M Hadi Topraktan'ı bilgilendirmek ve gerekli desteği almak için makamında ziyaret eden Kulüp Başkanı Selahattin Erdoğmuş ve beraberindeki heyet, hedeflerinin Türkiye Şampiyonası'nda başarı elde ederek Genç YİBO'yu bu yıl içinde Basketbol 2. Lige çıkarmak ve Genç ilçesini Türkiye'de salon sporlarında profesyonel düzeyde temsil etmek olduğunu söyledi.

Kendilerine vermiş olduğu destek için Belediye Başkanı Topraktan'a teşekkür eden Başkan Erdoğmuş, kulübün başarısı için yetkililerden ve sporseverlerden destek beklediklerini belirterek şunları söyledi: “Transfer ettiğimiz sporcular bizlere güvenerek geldiler. Maç başı ücret karşılığında anlaşmışız. Biz maçlarımızı bitirdik ve gurup ikincisi olarak Türkiye Şampiyonasına katılmayı hak kazandık. Ama inan bu süreçte maddi ve manevi öyle bir zorluklar yaşadık ki, takım dağılma aşamasına geldi. Fakat çok şükür zorda olsa bu süreçleri atlattık. Şimdi de arkadaşların ücretlerini yatırmak ve takımı şampiyonaya hazırlamak için sporseverlerden ve siz değerli büyüğümüzden yardım bekliyoruz. Sizin daha önce bize verdiğiniz söz, bize ilham oldu. Biz üzerimize düşeni yaptık. Bizlere verdiğiniz maddi ve manevi destek için sizlere teşekkür etmek için ziyarette geldik.”

“Genç ilçemizi sporla tanıtabiliriz”

Genç ilçesinin dışarıda hep kötü anıldığını söyleyen Belediye Başkanı M Hadi Topraktan, bunu kırmak için ilçeyi sporla tanıtabileceğini söyleyerek, “Genç ilçesi sporla her zaman bilinen bir ilçe iken istikrarımızı koruyamadık. Bugün bakıyorum biz yerimizde saymışız. Ama Bingöl ve özelikle Solhan ilçemiz Voleybol dalında bugün kendini kanıtlamış durumda. Kendilerini tebrik ediyorum. Sonuçta onlarda bizim ilimizi temsil ediyor. Ama ilçemiz olarak bu konuda kendimizi eksik görüyoruz. Çünkü aktif sporda rol alanların bazı niyetleri kötü olduğu için bu başarılarımız hep tökezleniyor. Mesafe alamıyoruz. Tabii bunu tekrar başarmamız için biraz sorumluluk olmalı, spor aşkı ve memleket aşkı olmalıdır ki insanları motife etsin. Tabi bize gelirsek biz Genç ilçesi olarak dışarıda hep kötü anılıyoruz. Affedersiniz ya esrar, uyuşturucu ya da terör ile anılıyoruz. Bunu kırmak için en iyi yol sporla ilçeyi tanıtmak. Dışarıdaki algıyı kırmaktır. Ve yine en önemlisi gençlerimizin zaman ayıracağı, spor yapabileceği ve kötülüklere bulaşmayacağı bir uğraşıları olur.” Dedi.

“Sözümün arkasındayız”

“Başarılı çalışmalarınız için sizlere ve oyuncu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz belediye imkânlarımız sınırlı. Her istediğimiz yardımları yapamıyoruz. Keşke imkânımız olsaydı da bu kulübümüzü biz tek finanse etsek. Ama olmuyor. Fakat sizlere verdiğimiz sözü yerine getireceğiz artık. Anlaştığımız miktarı en kısa zamanda sizlere aktaracağız.” Diye konuştu.

“Finale kalırsak maçı izlemeye geliriz”

“İmkanlarınız kıt biliyoruz ama her şeye rağmen imkanlar ölçüsünde sizlerden bir başarı daha bekliyoruz, 2. Ligde bizde olabiliriz inşallah. Genç ilçemizde Basketbol ile anılsın. Gönül istersi ki takıma eşlik edip maçların tamamını izleyebilme imkanımız olsaydı. Lakin seçim, oruç, bayram derken dar bir döneme denk geliyor gibi Türkiye elemeleri. Ama Genç YİBO finale kalırsa programlarımızı zorlayarak maçı izlemeye geleceğim” sözünü verdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.06.2026
20:46
Bingöl`de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl'de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde ilk kez gerçekleştirilen kapalı böbrek koruyucu kanser ameliyatında, 75 yaşındaki hastanın böbreğindeki 3,5 santimetrelik tümör başarılı bir operasyonla çıkarıldı.
23.06.2026
17:38
Bingöl`de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Bingöl'de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Yaz aylarında artış gösteren haşere ve zararlılara mücadele kapsamında çalışmalarını başlatan Bingöl Belediyesi, kanal hatlarından parklara, su birikintilerinden yeşil alanlara kadar birçok noktada ilaçlama çalışması yürütüyor. Çalışmalar kapsamında mahallelerdeki ilaçlamaların da arttırılacağı vurgulandı.
23.06.2026
17:26
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
İŞKUR ve Bingöl Üniversitesi iş birliğinde yürütülecek İUP programına kabul edilecek 50 kişi, 30 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirilecek noter kurasıyla belirlenecek. Başvurular 22-26 Haziran 2026 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-Şube, e-Devlet ve ALO 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek.
23.06.2026
12:45
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Solhan'da engerek yılanını yakalayan 'İmparator' lakaplı Ses Sanatçısı Yakup Koçak, tehlikeye dikkat çekerek uyardı: 'Sakın benim yaptığımı yapmayın. Bir ısırığı tahtalı köye gönderir.'
22.06.2026
16:45
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek ücretsiz yaz kursları için başvurular başladı. Akademik, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda açılacak 21 branştaki kurslarla çocuklar ve gençler yaz tatilini verimli geçirme imkânı bulacak.
22.06.2026
16:15
O Artık Fahri Bir Gençli
O Artık Fahri Bir Gençli
Genç Belediye Meclisi, ilçeden ayrılmaya hazırlanan Kaymakam Muhammet Güzel'e oy birliğiyle fahri hemşehrilik beratı verdi. İlçede bir kaymakama ilk kez verilen berat, duygusal anlara sahne oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın