KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2026 Pazar
°C

Ssk'dan halka dolandırıcılık uyarısı

Sosyal Güvenlik Kurumu, bazı kişilerin vatandaşları arayarak işlerini çözebileceklerini söylediği hesap numarası verip para yatırılması-ını istedikleri yönünde şikayet geldiğini açıkladı.

Ssk`dan halka dolandırıcılık uyarısı
11 HAZİRAN 2007 PAZARTESİ 14:43
0
1064
0
AA aa
Başkanlık, kurum çalışanlarının hiçbir şekilde dolaşarak makbuz karşılığı elden para toplama yetkisinin bulunmadığını vurguladı.

SSK Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, son günlerde çeşitli illerde, kurumun adını ya da kurumun adını çağrıştıracak benzer adları kullanarak, makbuz karşılığı para toplamaya çalışan kişilerin olduğu yönünde ihbarlar geldiği hatırlatıldı. Kurum iş ve işlemlerinin neticelendirilmesi amacıyla bazı kişilerin para karşılığı vatandaşlara işlerini çözebileceklerini söylediği hesap numarası verip, para yatırılmasını istedikleri yönünde şikayetlerin geldiğinin belirtildiği açıklamada, "Kurumumuz çalışanlarının hiç bir şekilde dolaşarak makbuz karşılığı elden para toplama ya da tahsilat yapma yetkisi bulunmamaktadır.

Kurumumuz yaptığı iş ve işlemler nedeniyle, yasalarla belirlenen durumlar dışında, hiçbir surette maddi karşılık almamaktadır. Vatandaşlarımıza, işlemler hakkında gerekli bilgi, kurumumuz amirlerinin imzasını taşıyan resmi evrak ile irtibat adreslerine gönderilmekte, bu evrakta vatandaşlarımızın yapması gereken işlemler açıkça belirtilmektedir." denildi.

Açıklamada, vatandaşların mağdur duruma düşmemeleri için yasal olmayan yollardan gelen bu tür taleplere kesinlikle itibar etmemeleri, talep edenler hakkında ilgili mercilere suç duyurusunda bulunmaları uyarısı yapıldı.



haber7
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.04.2026
20:27
Gökyüzü deliniyor! Bingöl için sağanak uyarısı!
Gökyüzü deliniyor! Bingöl için sağanak uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bingöl için uyardı! Pazartesi gök gürültülü sağanak uyarısı yapılan Bingöl için hafta içinde sağanak etkisinin süreceği vurgulanırken, sel ve yüksek kesimlerdeki çığ riskine karşı da tedbirli olunması çağrısında bulundu.
26.04.2026
20:23
Bingöl`de Soğuk Hava Yayla Sezonunu Geciktirdi
Bingöl'de Soğuk Hava Yayla Sezonunu Geciktirdi
Bingöl'de mevsim normallerinin altına düşen hava sıcaklıkları ve yüksek kesimlerde erimeyen kar nedeniyle besiciler yaylalara çıkamadı. Hayvanlar bu yıl ahırlarda besiye alındı.
26.04.2026
20:22
Yedisu Depremi Sonrası Uzmanlar İkiye Bölündü
Yedisu Depremi Sonrası Uzmanlar İkiye Bölündü
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depremin ardından uzman isimlerden dikkat çeken açıklamalar geldi. Prof. Dr. Naci Görür 'büyük depremi tetikleyebilir' derken, Prof. Dr. Osman Bektaş daha temkinli konuştu.
26.04.2026
20:15
Bingöl`de Deprem! Olumsuzluk yok, tarama sürüyor
Bingöl'de Deprem! Olumsuzluk yok, tarama sürüyor
Sabah saatlerinde Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem paniğe neden olurken, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Valilik, saha tarama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.
26.04.2026
20:12
Genç Muratspor`dan 5 Gollü Galibiyet
Genç Muratspor'dan 5 Gollü Galibiyet
Ligde kalma mücadelesi veren Genç Muratspor, deplasmanda Bulanık Kopspor'u 5-2 mağlup ederek kaderini son haftaya taşıdı. Kritik Doğubeyazıt maçı öncesi kentte birlik çağrısı yapıldı.
26.04.2026
20:10
Halaylar Bingöl`de final bileti için yarıştı
Halaylar Bingöl'de final bileti için yarıştı
Kulüpler arası halk oyunları grup finali Bingöl'de gerçekleştirildi. Üç ilden 11 ekibin sahne aldığı yarışmada, Bingöl'den 2 ekip Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın