KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Nisan 2026 Salı
°C

Su kesintileri bıktırdı

Son günlerde artan su kesintileri vatandaşların tepkisine neden oldu. Yine mi ‘halı yıkıyorlar diye' denilecek!

Su kesintileri bıktırdı
02 HAZİRAN 2008 PAZARTESİ 10:45
0
1182
0
AA aa
Bingöl'de son günlerde etkisini gösteren su kesintileri vatandaşların yoğun tepkisine neden oldu. Telefon ve haber merkezimize gelerek tepkilerini ileten vatandaşlar, kesintilerin önüne geçilmesini istedi.
Kesintilerin sebebine ilişkin kamuoyunun bilgilendirilmemesini eleştiren vatandaşlar: “Su kesileceği zaman halkı bilgilendirmeliler. Bir başıboşluk var kimse bunu önemsemiyor. İstenilen zamanda su kesiliyor istenilen zamanda bırakılıyor. Bunun bir düzeni olması gerekiyor. Kamuoyu haberdar edilmeli, çünkü herkesin kendine göre programı var ve insanlar buna göre işlerini yapıyorlar” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.
“Yaz gelmeden kesintiler başladıysa Temmuz-Ağustos'ta işimiz zor” diyen vatandaşlar, geçen yıllarda yapılan “Herkes halı yıkıyor diye kesintiler oluyor” şeklindeki bir açıklamanın arkasına sığınılmamasını istedi ve ekledi:” Kürük Suyu 5 tane Bingöl'e de yeter deniliyor ama daha bu haldeyken yetmez oldu. Belediyenin acil önlem alıp kesintilerin önüne geçmesini bekliyoruz” dediler.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.04.2026
08:30
HÜDA PAR`lı Emiroğlu Maden Sokak Esnafını Ziyaret Etti:
HÜDA PAR'lı Emiroğlu Maden Sokak Esnafını Ziyaret Etti: 'Belirsizlik Giderilmeli'
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Bingöl merkez Maden Sokak'ta esnafla bir araya gelerek kentsel dönüşüm sürecindeki belirsizliklere dikkat çekti. Emiroğlu, somut adım atılmamasının hem ekonomik hem de güvenlik riski oluşturduğunu söyledi.
21.04.2026
08:18
Güçden`den Tartar`a Kentsel Dönüşüm Tepkisi:
Güçden'den Tartar'a Kentsel Dönüşüm Tepkisi: 'Mesele Siyaset Değil, İnsan Hayatı'
Genç Belediye Meclis Üyesi Nurullah Güçden, kentsel dönüşüm sürecine ilişkin Belediye Başkanı Kemal Tartar'ın açıklamalarına tepki göstererek, tartışmanın siyasi değil, doğrudan insan hayatını ilgilendiren bir konu olduğunu söyledi.
21.04.2026
08:06
Arınç:
Arınç: 'Eğitim Bir Bekâ Meselesidir'
22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, Bingöl Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştuğu konferansta eğitim politikalarının yeniden ele alınması gerektiğini belirterek, 'Hem acil hem orta ve uzun vadede eğitim konusunu tekrar ele almalıyız. Bu bir bekâ meselesidir' dedi. Konuşmasında adalet vurgusu da yapan Arınç, adaleti kutup yıldızına benzeterek toplumun en çok ihtiyaç duyduğu konuların başında geldiğini söyledi.
21.04.2026
08:04
Genç`te Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı
Genç'te Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı
Bingöl'ün Genç ilçesinde Kaymakamlık himayesinde düzenlenen 'Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası', oynanan ilk maçlarla başladı. Açılış karşılaşmasında Kaymakamlık takımı sahadan galibiyetle ayrıldı.
21.04.2026
08:03
Na`t-ı Şerif Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu
Na't-ı Şerif Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu
Bingöl Üniversitesi'nde üniversite öğrencileri arasında düzenlenen Na't-ı Şerif şiir yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. Program kapsamında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) konulu panel ve musiki dinletisi de düzenlendi.
21.04.2026
08:03
Karlıova`da nisan karı etkili oldu
Karlıova'da nisan karı etkili oldu
Bingöl'ün Karlıova ilçesi nisanda yağan karla yeniden beyaza büründü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın