KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Temmuz 2025 Perşembe
°C

Su sorunu çözüldü!

Bahçelievler mahallesinde yıllarca devam eden su sorunu çözüldü. Teşekkür amaçlı bir araya gelen mahalleli, su sorununu yaşamadıklarını ifade ettiler.

Su sorunu çözüldü!
05 AĞUSTOS 2017 CUMARTESİ 01:27
0
2719
0
AA aa

Geçtiğimiz yıl Bahçelievler mahallesi sakinleri, haftalarca süren su sorunundan dolayı mahallede yol kapatma eylemi yapmıştı ve sularının 8 gün boyunca aralıksız akmadığını belirtmiştiler.

Mahalle içindeki yolu defalarca trafiğe kapatan mahalleli, bu durumdan dolayı Bingöl Belediyesi'ne tepki göstermişti.

Yapılan eylemin ardından mahallede, su sorunu çözüldü. Mahalle sakinleri, bu kez teşekkür amaçlı bir araya geldi.

2010 yılından bu yana içme suyunda sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Mahalle Muhtarı Emine Çakmak, “7 yıldır bu sorunun çözümü için uğraştık. Su sorunu çözülmeden önce evimizde misafir ağırlayamıyorduk. Kıyafetlerimizi, bulaşıklarımızı yıkayamıyorduk. Çocuklarımız artık bitlenme durumuna gelmişti. 4 yıl boyunca bu sorunu çözümü için tepki gösterdik nihayet mahallemizin su sorunu çözüldü. Umarım artık sıkıntı yaşamayız. Su sorunundan dolayı tepki gösterdiğimiz belediyeye, bu kez çözdükleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Mahalle sakinlerinden Özlem Yalnız, içme suyundaki sıkıntının giderildiğini, 7 yıldır ilk defa kesintisiz sorunsuz içme suyunu kullandıklarını söyleyerek, “7 yıldır kimseye derdimizi anlatamıyorduk. Bu sorunun üzerine defalarca protestolar, yol kapatma gibi tepkiler gösterdik. Bingöl merkezinde yaşanan bu sıkıntının giderilmesi için elimizden geldiğince muhtarımızlar beraber uğraştık. Su sorunun çözüldü mahalleli olarak rahata kavuştuk. Umarım artık bu tür kesintiler yaşamayız. Başta Belediye başkanımız olmak üzere, muhtarımıza ve bu sorunun çözümü için uğraşan herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.07.2025
13:47
28 milyon TL`lik destek planı açıklandı
28 milyon TL'lik destek planı açıklandı
Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısı, Elazığ Valiliği'nde bölge valileri ve kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, TRB-1 bölgesindeki mikro ve küçük işletmelerin yeşil dönüşüm yatırımları için 28 milyon TL bütçeli hibe desteği programı tanıtıldı.
17.07.2025
13:36
Bingöl Valiliği orman yangınlarına karşı uyardı
Bingöl Valiliği orman yangınlarına karşı uyardı
'Şehrimizin oksijen kaynağı ormanlarımızı koruma konusunda vatandaşlarımızdan azami hassasiyet bekliyoruz' vurgusu yapılan açıklamada, yapılması gerekenler de sıralandı…
17.07.2025
03:59
Otomobil şarampole devrildi: 2 ölü, 3 yaralı
Otomobil şarampole devrildi: 2 ölü, 3 yaralı
Bingöl-Elazığ'da yolunda otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.
17.07.2025
03:42
Bingöl`de 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi, 4 şahıs hakkında işlem başlatıldı.
17.07.2025
03:39
Bingöl`de Bin 651 kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de Bin 651 kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, bin 651 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
17.07.2025
03:29
Yılmaz`dan ‘Yeni Anayasa ile Güçlü Demokrasi` vurgusu
Yılmaz'dan 'Yeni Anayasa ile Güçlü Demokrasi' vurgusu
15 Temmuz'un ardından milli iradenin güçlenmesi, yeni anayasa çalışmaları, terörsüz Türkiye ve Türkiye Yüzyılı vizyonunu değerlendiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz; 'Demokratik standartlarımızı yükseltmek, daha iyi noktalara getirmek durumundayız. Yeni Anayasa ve onunla bağlantılı diğer çalışmalarla inanıyorum ki Türkiye gelecekte çok daha güçlü bir demokrasi olacaktır. Millî iradeye hiç kimse saldırmayı aklının ucundan dahi geçiremeyecektir' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın