KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Temmuz 2025 Cuma
°C

Su sorunu en kısa sürede giderilecek

Bingöl’ün Genç ilçesine bağlı Çaytepe köyünde yaşanan su sorunu ile ilgili valilik tarafından yapılan açıklamada, işin takibinin seri şekilde yapıldığı, en kısa sürede sorunun giderileceği aktarıldı.

Su sorunu en kısa sürede giderilecek
03 HAZİRAN 2017 CUMARTESİ 07:31
0
1742
0
AA aa

 

Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Çaytepe köyünde yaşanan su sorunu ile ilgili valilik tarafından yapılan açıklamada, işin takibinin seri şekilde yapıldığı, en kısa sürede sorunun giderileceği aktarıldı.

Bingöl Valiliği tarafından Genç ilçesine bağlı Çaytepe köyünde yaşanan su sorunu ile ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada,"Çaytepe Köyü içme suyu sorunu ile alakalı 15 gün önce İl Özel İdaremize başvuruda bulunulmuş, teknik heyetimiz inceleme yapmak üzere ivedilikle iş mahalline gitmiştir. Çaytepe Köyü İçme Suyu Tesisi, 2011-2012 yılında Mülga Çaytepe Belediyesi ve İller Bankası Bölge Müdürlüğünce ihale edilerek tesis yapımı tamamlanmıştır. Yaklaşık 5 yıldır faaliyette olan tesis, vatandaşların su kaynağındaki çalışmaları esnasında 15 kilometrelik isale hattı çalışamaz duruma gelmiştir. Konu ile alakalı teknik heyetimiz tarafından köydeki vatandaşlarımızla beraber mesai gözetmeden yerinde fiili çalışmalar yapılmış, ancak söz konusu isale hattında ciddi proje hataları olduğundan tesis faal hale getirilememiştir. Buna istinaden kısa sürede kaptaj ve isale hattı ile ilgili tadilat projesi hazırlanarak ihale aşamasına getirilmiştir. Daha önce Mülga Çaytepe Belediyesi tarafından köy içinde açılan ancak devreye alınmayan sondaj kuyusunda kullanılabilir olduğu belgelendirilmiş nitelikte su temin edilmeye başlanmış, aynı zamanda Genç Belediyesi tarafından her gün itfaiye yardımı ile söz konusu köyümüze içme suyu ulaştırılmaktadır. İşin takibi seri şekilde yapılmakta olup en kısa sürede sorun giderilecektir" denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.07.2025
17:57
Bingöl`de Özel Eğitim Kurumlarına Sıkı Denetim
Bingöl'de Özel Eğitim Kurumlarına Sıkı Denetim
Bingöl'de özel eğitim kurumlarında görev alacak öğretmenlerin diplomaları ve branşları titizlikle inceleniyor. Ayrıca Maliye, SGK, Emniyet ve Belediye ekiplerinden oluşan denetim grupları bu tür yerleri tespit ettiğinde hem kapatma hem de idari yaptırım uyguluyor.
18.07.2025
17:38
Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Onarımı Tekrar İhaleye Çıkıyor
Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Onarımı Tekrar İhaleye Çıkıyor
Geçtiğimiz aylarda çeşitli nedenlerden dolayı iptal edilen Bingöl Havalimanı PAT sahaları onarım ihalesinin Kasım yada Aralık ayında tekrardan yapılacağı öğrenildi.
18.07.2025
16:51
Eğitimde Büyük Hamle Başladı. Vali Usta: Bingöl`de Negatif Algıyı Kırdık
Eğitimde Büyük Hamle Başladı. Vali Usta: Bingöl'de Negatif Algıyı Kırdık
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 'Çocuklarımıza yapılan yatırım, geleceğe yapılan en kıymetli yatırımdır. Bingöl'de eğitim için özel sektör ve hayırseverlerle birlikte güçlü bir seferberlik başlattık' dedi.
18.07.2025
16:22
Bölgenin en güzel sesleri Bingöl`de yarıştı
Bölgenin en güzel sesleri Bingöl'de yarıştı
Ezanı güzel okuma bölge yarışmasının 20.'si bu yıl Bingöl İl Müftülüğü koordinesinde gerçekleştirildi.
18.07.2025
16:05
ATM kullananlar dikkat!
ATM kullananlar dikkat!
Bankalar, artan dijital dolandırıcılıklara karşı yeni bir önlem alıyor. Gelecek haftadan itibaren, uzun süredir kart şifresini değiştirmeyen kullanıcılar ATM işlemleri sırasında şifre yenilemeye zorlanacak. Uygulama, Türkiye genelinde geçerli olacak.
18.07.2025
03:19
Bingöl OSB Genişleme Alanı Altyapı İhalesi yapılacak
Bingöl OSB Genişleme Alanı Altyapı İhalesi yapılacak
'Bu başarı kalbi ve yüreği Bingöl için çarpanların ortak eseridir' diyen Vali Usta: 'Bingöl sanayicisi, girişimcisi ve tüm dinamikleriyle omuz omuza, kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın