KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Ağustos 2025 Cumartesi
°C

'Su sorunumuz artık çözülsün!'

Yaklaşık 12 binin üstünde nüfusu bulunan Yeni Mahalle'de, iki yıldır devam su sorunu vatandaşı çileden çıkardı. Vatandaşlar, su sorununun artık çözülmesi gerektiğini vurguladı.

`Su sorunumuz artık çözülsün!`
04 KASIM 2022 CUMA 18:16
5
1991
4
AA aa

Son iki yıldır su sorunu ile karşı karşıya kalan Yeni Mahalle sakinleri, ilgili sorunun artık çözülmesi gerektiğini belirtti. Mahalledeki suyun vatandaşların taleplerini karşılamadığını aktaran muhtar Haydar Kılıç, belediyenin geçici değil kalıcı çözüm üretmesini istedi.

Geçtiğimiz günlerde mahalle sakinlerinin yolu trafiğe kapatarak sitem ettiğini belirten Kılıç, mahallelinin haklı olduğunu söyledi.

Kılıç, “Biz bu durumu son iki yıldır belediye veya diğer kurumlara aktarmaktan sıkıldık. Geçici çözümleri söylüyorlar veya süreli olarak suyu veriyorlar ama bu da mahalleye yetmiyor. Gündüz saat 11.00 ile akşam 23.00 aralarında sık sık kesintiler yaşanıyor ve birçok hane sudan yararlanamadan kesinti oluyor. Belediye veya diğer kurumların artık vatandaşı mağdur etmeden sorunu kalıcı şekilde çözmesi lazım. Mahalleli olarak talebimiz budur. Lütfen artık bu sorun çözülsün” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96369)
05 Kasım 2022 Cumartesi 23:27
Yeni mah. Muhtarımız her zaman mahallesinin yanında dik durmuş başarılı bir muhtardır yaşasın telli oğlu Haydar Kılıç seni seviyoruz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96365)
05 Kasım 2022 Cumartesi 10:37
yeni mahalle demek yanlış olur yeni bir mahalleye benzer bir tarafı yok Bingöllün tarihten beri hizmet görmemiş bir mahallesi ne yol var düzgün nede bir yapı belediye başkanına duyurulur. tarlaların içerisine yapı yapılmasına izin vereceğinize bu bölgeye yoğunlaşın yapılar sağlam zemine yapılmalı sulu tarlalara değil.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96361)
05 Kasım 2022 Cumartesi 07:36
Bekleyin Erdal çözer şimdi. O önce kahve kürsülerini yollardan kaldırsın inanalım
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96355)
04 Kasım 2022 Cuma 20:50
Bi müdür almışlar biski müdürü diye su sorununuçözeceğine belediyenin aracıyla 24 saat geziyor nasılsa benzin bedava
01.08.2025
20:05
Ataoğlu, husumetli aileleri barıştırdı
Ataoğlu, husumetli aileleri barıştırdı
Zikte Aşireti Lideri İbrahim Ataoğlu, yakın tarihlerde aralarında husumet oluşan üç aileyi barıştırdı. Ataoğlu: 'Kalpten kalbe uzanan bu köprüde selamı büyüttük, kardeşliği yeniden inşa ettik.'
01.08.2025
20:04
Bingöl`de apartman yangını
Bingöl'de apartman yangını
Bingöl'de apartman dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
31.07.2025
20:54
Bingöl içme suyu hattında son viraj!
Bingöl içme suyu hattında son viraj!
Çalışmaları yerinde inceleyen Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan: 'Son virajı aşıyoruz. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yakın zamanda su problemini Bingöl gündeminden tümüyle kaldırmış, halkımıza kesintisiz su aktarımını sağlamış olacağız' dedi. Başkan Arıkan, bundan sonrası için de önemli mesajlar verdi!
31.07.2025
20:50
Bakan Yumaklı Bingöl`e geliyor
Bakan Yumaklı Bingöl'e geliyor
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Cuma günü Bingöl'e geliyor. Çeşitli ziyaretlerde bulunacak olan Bakan Yumaklı, sektör temsilcileriyle de toplantı yapacak.
31.07.2025
20:10
Bingöl`de odunluk yangını korkuttu!
Bingöl'de odunluk yangını korkuttu!
İtfaiye ekiplerinin erken müdahalesiyle alevler eve sıçramadan söndürüldü.
31.07.2025
20:03
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 2 bin 365 kök kenevir ele geçirildi
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 bin 365 kök kenevir ele geçirildi
Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından3 ayrı noktada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 bin 365 kök kenevir ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın