KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Ocak 2026 Salı
°C

Su Ve Yol Talep Ettiler

Emtağ köyü muhtarı Süleyman Bulukgiray, mezra köylerinin yol, köprü ve su ihtiyacının olduğunu belirterek, sorunların çözülmesini talep etti.

Su Ve Yol Talep Ettiler
11 NİSAN 2018 ÇARŞAMBA 22:30
2
2721
0
AA aa

Vatandaşla Buluşma-Halk Toplantıları kapsamında Bingöl Valisi Ali Mantı, Belediye Bakanı Yücel Barakazi ve beraberindekiler, Emtağ Köyü'nü ziyaret ederek köy sakinleri bir araya geldi.

Emtağ Köyü Saypil Camii Taziye Evi'nde gerçekleşen buluşmada köy muhtarı Süleyman Bulukgiray, köy merkezinde yapılan kilitli taş yolları, içme suyu hattı ve içme suyu depolarının tamamlanması ve alt yapı sorunlarının çözüme kavuşturulmasının kendilerini mutlu ettiğini ancak mezra köylerine yönelik yol, köprü ve içme suyu çalışmalarının yapılması gerektiğini de söyleyerek yol, su ve köprü talebinde bulundu.

Halk buluşmalarının önemine değinen Vali Mantı ise, amaçlarının vatandaşlarla yüz yüze görüşüp sorunları kısa sürede çözmek olduğunu söyledi.

Vali Mantı; “Daha önceleri de birçok programda ifade ettiğim gibi bugün de milletimizin birlik ve beraberliğine değinmek isterim. Bizi bir kılan, beraber ağlayıp gülmeyi sağlayan ortak noktalarımız ve değerlerimiz vardır; bu değerleri yaşattığımız ölçüde bir ve beraber olma bilinciyle yaşayabiliriz. Bir olmanın beraberinde getirdiği inanç ile mevcut sorun ve aksaklıkları daha ivedi bir şekilde çözeceğimize inancım tamdır. Devletimizin vatandaşına sunduğu hizmetler, imkânlar ölçüsünde il, ilçe, belde, köy ve mezra ayırt etmeksizin vatandaşlarımızın yaşadığı her yerde büyük bir özveriyle devam etmektedir. Önceki zaman dilimlerinde ilimizin farklı yerlerinde gerçekleştirdiğimiz ve bugün de burada yapmış olduğumuz programımızın temel gayesi; kent ve kırsal ayrımı yapmaksızın farklı bölgelerde yaşayan siz değerli vatandaşlarımızın dertlerine kulak vermek ve varsa aksayan hizmetlerimizi çözüme kavuşturmaktır. Şunu da unutmamalıyız ki birlik ve beraberliğin olduğu yerde rahmet vardır; bu çalışma anlayışı ile devlet olarak vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerimize devam ediyoruz” diye konuştu.

Vali Mantı ve beraberindekiler, toplantının ardından köy sakinleri ile sohbet etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.01.2026
13:58
Karlıova`da tipi ve fırtına hayatı felç etti, esnaf kepenk kapattı
Karlıova'da tipi ve fırtına hayatı felç etti, esnaf kepenk kapattı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan kar ve dondurucu soğuklara birde tipi ve fırtına eklenince hayat durma noktasına geldi. Olumsuz hava şartları nedeniyle esnaf kepenk kapatırken, vatandaşlar evlerinden çıkmadı.
20.01.2026
13:42
Diyaliz hastasına UMKE yetişti
Diyaliz hastasına UMKE yetişti
Bingöl'de diyaliz hastası UMKE tarafından paletli araçla alınarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Hastaneye kaldırılan hasta tedavi altına alındı.
20.01.2026
13:29
Bingöl`de açılan yollar tipi nedeniyle yeniden kapanıyor
Bingöl'de açılan yollar tipi nedeniyle yeniden kapanıyor
Bingöl'de kardan dolayı kapanan köy yollarında çalışmalar aralıksız sürerken etkili olan tipinin açılan bazı yolları tekrar kapattığı bildirildi.
20.01.2026
13:08
Vali Çelik`ten Anlamlı Çağrı:
Vali Çelik'ten Anlamlı Çağrı: 'Çiçek Yerine Bağış Yapın'
Bingöl Valisi Cahit Çelik, tebrik ziyaretlerinde çiçek veya hediye gönderilmemesini isteyerek, vatandaşların bu nezaketini kamu yararına hizmet eden kurumlara bağışa dönüştürmelerini rica etti.
19.01.2026
17:44
Hatıran yeter! Vali Usta gözyaşlarıyla uğurlandı
Hatıran yeter! Vali Usta gözyaşlarıyla uğurlandı
Duygusal anların yaşanıp gözyaşlarının döküldüğü vedada helallik isteyen Vali Ahmet Hamdi Usta, görev süresi boyunca ayrım gözetmeden çalıştığını ve herkesin valisi olmaya gayret ettiğini belirtti. 'Kalbimde Bingöl'ü taşıyacağım' diyen Vali Usta, sevgi ve gözyaşlarıyla uğurladı.
19.01.2026
17:00
Bingöl Belediyesi`nden Çatılara Müdahale
Bingöl Belediyesi'nden Çatılara Müdahale
Çatıdan düşebilecek kar ve buzların olası kazalara yol açmasının önüne geçilmesi amacıyla yürütülen çalışmaların ihtiyaç duyulan alanlarda devam edeceği vurgulanırken, vatandaşların çatı altlarında yürürken dikkatli olmaları, sürücülerin ise araçlarını çatı diplerine park etmemesi istendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın