KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Eylül 2025 Perşembe
°C

'Suç dosyaları kabardı'

Ahmedinejad'dan tehdit: "İsrail'in sonu vahim"

`Suç dosyaları kabardı`
29 ARALIK 2008 PAZARTESİ 09:31
0
1101
0
AA aa
İran Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada da saldırılar "soykırım" olarak nitelendirildi ve uluslararası topluluğa, Filistinlileri savunma çağrısında bulunuldu. İran Kızılayı da bir gemiyle Gazze'ye ilaç, giysi ve gıda yardımı göndermeyi planladıklarını açıkladı.

İRAN: "İSRAİL'İN SUÇ DOSYASI GİTTİKÇE KABARIYOR"

Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, Filistinli bazı yetkilileri arayarak olaydan duyduğu üzüntüyü bildirdi ve Filistin halkının yanında yer almaya devam edeceklerini iletti. Ahmedinejad, "İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarından son derece rahatsız olan İran halkı, mücadelenin sonuna kadar Filistin halkıyla beraber olacaktır" dedi.

"İsrail'in belini kıran ve onların ümitlerini yok eden Filistin halkının direnişidir" diyen Ahmedinejad, Filistin direnişini desteklediklerini yineledi.

İran Cumhurbaşkanı, "Son saldırılar, siyonist rejimin durumunu değiştirmeyecek, tam tersine İsrail'in suç dosyasını daha da kabartacak ve onların sonunu vahim hale getirecek" diye konuştu.

İran Meclis Başkanı Ali Laricani de Meclis'te yaptığı konuşmada, "İsrail katliamlarına maruz kalan Filistin halkı yalnız değil, Filistinlilerin direnişi hepimizin kalbinde yer alıyor" dedi. İsrail'in bu saldırılarla ulaşmak istediği hedeflere varamayacağını belirten Laricani, "İran halkı, devleti ve meclisi, Filistin halkının yanında yer almaya devam edecek" ifadesini kullandı.

İran, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilere yönelik abluka ve saldırıları karşısında BM'yi ve İslam Konferansı Teşkilatı'nı (İKT) göreve çağırmıştı. Birleşmiş Milletler Yardım ve Çalışmalar Kuruluşu (UNRWA), Gazze Şeridi'nde yaşanan insani krizin gün geçtikçe kötüleştiğini açıklamıştı.

AA
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.09.2025
14:51
Bingöl`de Açık Hava Film Atölyesi
Bingöl'de Açık Hava Film Atölyesi
Sivil Gençlik ve Kültür Derneği'nce düzenlenen açık hava sineması etkinliğinin atmosferi, samimi sohbetler ve kolektif bir deneyimle birleşerek etkinliğe farklı bir ruh kattı.
04.09.2025
14:07
Vali Usta, o okuldaki kusurları yerinde gördü!
Vali Usta, o okuldaki kusurları yerinde gördü!
Yeni yapılan ve ilk kez öğrenci alan Çapakçur İlkokulu'ndaki imalat kusurlarına ilişkin haberler sonrası okulda inceleme yapan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'İmalat hatalarını da yerinde gördüm. Merak etmeyin, o eksikleri en kısa zamanda giderecek' dedi.
04.09.2025
13:46
Bingöl`de acil çağrıların üçte biri vakaya dönüştü
Bingöl'de acil çağrıların üçte biri vakaya dönüştü
Bingöl'de bir ay içerisinde 112 Acil Çağrı Merkezi'ne düşen 30 bin 708 çağrıların sadece 10 bin 506'sı vakaya dönüştü.
04.09.2025
13:38
Bingöl`de Arı ve Arı Ürünleri Çalıştayı
Bingöl'de Arı ve Arı Ürünleri Çalıştayı
Yenilikçi teknolojiler ve akıllı kovan sistemleri ile izlenebilir bal üretiminin önemine dikkat çeken Çelik, Arı ve Arı Ürünleri Üretimi Enstitüsü ile endemik bitkilerden süper gıda ve ilaç üretimi çalışmalarını da vurguladı.
03.09.2025
18:09
AK Parti`ye katılmıştılar! Rozetleri takıldı
AK Parti'ye katılmıştılar! Rozetleri takıldı
Yeniden Refah Partisi'nden istifa edip AK Parti'ye katılan Bingöl Belediyesi Meclis üyelerinin parti rozetleri, Bingöl'e gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir tarafından takıldı.
03.09.2025
17:50
'Hizmet bizim işimiz, hezimet CHP'nin işi'
AK Parti'nin 'Türkiye Buluşmaları' kapsamında Bingöl'e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir, CHP'ye yüklendi: 'Hizmet bizim işimiz. Eser üretmek bizim işimiz. Hezimet CHP'nin işi, hasar CHP'nin işi, siyasete gölge düşürmek CHP'nin işi' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın