KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ağustos 2025 Perşembe
°C

Sulama projelerine onay

AK Parti İl Başkanı Güler, 38 köydeki toplam 85 bin dönüm tarım arazisinin sulama projesinin onay alındığını açıkladı.

Sulama projelerine onay
14 HAZİRAN 2018 PERŞEMBE 00:57
6
2418
8
AA aa

Temel atma töreni için önceki gün Bingöl'e gelen DSİ Bölge müdürüne sulama projelerini kapsayan bir dosya sunan AK Parti İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, 38 köyü kapsayan tarımsal arazi sulama projelerinde onay alındığını ve projelerin Temmuz ayında ihale edileceğini söyledi.

Sütaş projesinin onaylanmasıyla tarımsal altyapı çalışmalarının bitirilmesi gerektiğini vurgulayan Güler; “Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatıyla tarımsal arazi ve sulama projelerine dönük yaklaşık 2 hafta süren bir saha araştırması yaptık. Mikro havza projeleriyle bugüne kadar orman köylerimizde ısı yalıtımları, kuzine dağıtımları, ahır rehabilitasyon ve onarımları, ağaçlandırmalar, damla sulama projeleri, seracılık, arıcılarımıza kovan dağıtımı, hayvan sıvatları, içme suyu kaynaklarına yönelik çeşmeler yaparak altyapı oluşturduk.  Ovamızda yapımına başlanan, bölgenin en büyük özel sektör yatırımı olan Sütaş yatırımına entegre olacağını düşündüğümüz köylerimizin sulama projelerini hayata geçirmek için çalışma hazırladık. Girişimlerimiz sonucu DSİ Genel Müdürlüğü izin ve onayları ile 38 köyümüzü kapsayan sulama projelerinin ihalesi Temmuz ayında yapılacak. Karlıova, Ilıcalar, Servi ve Çaytepe gölet projelerimiz son dönemde tamamlandı. Yeni gölet çalışmaları için saha araştırmaları sürüyor. Sarısaman, Çevirme ve Keklikdere köylerimizde ayrı bir havza projesi olarak aynı şekilde uygulama başlattık.  Diğer bölgelerimize de yaygınlaştırılması için yoğun çalışmamız devam ediyor. Biz Ak Parti olarak hizmet partisiyiz. Yatırım ortamını iyileştirmek ve üretime destek olmak için yürüttüğümüz bu çalışmayla köye dönüşlerimiz hızlanacak. Sütaş ile birlikte ayda 60 milyona yakın bir gelir elde edilecek. Biz bu kaynağın Bingöl'de dağıtılması için çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Hayvancılık ve azda olsa tarımsal arazilerimizi sulanabilir hale getirerek en üst verimi almak için çabalayacağız. 38 köy ve 85 bin dönüm arazinin etki edeceği proje Temmuz ayında ihale edilecek. İlimize memleketimize hayırlı, uğurlu olsun. Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu başta olmak üzere Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Cevdet Yılmaz, DSİ Genel Müdürü Murat Acu, DSİ 9.Bölge Müdürü İlker Arslan'a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28967)
19 Haziran 2018 Salı 14:33
Bu projeler Enver Fehmi oğlu dürüstlüğü ile imza attı ve sen kendine mal ediyorsn henfi beg ey genç halkı sağda solda duyumlar var diyorlar Enver Fehmioğlu partiye küsmüş Enver bey dava adamı asla küsmez bunu herkes böyle bilsin o su an kızı hasta onun derdine düşmüş ve arkasında yok Enver bey kazıma çalışıyor yok küstü kazım kim ki ona oy topluyor kazımin yaptıkları unulmaz herkes herşeyi biliyor henfi cevdetin ihatlerine rağmen yinede partisinin yanında henfi şu an kaç rolde oynuyor niye onları konuşmuyorsunuz sürekli Enver hocayı eleştiriyorsunuz evlat acısı biliyorum şu an kızı hastanede
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28895)
17 Haziran 2018 Pazar 12:57
Yılmaz Seven gibi dürüst birinin ayağını kaydırdınız.Vicdanen rahat mısın? Kendini dev aynasında görüyorsun.Atıp tutuyorsun.Sen kim hizmet kim.Sizden olmasaydı Ak Parti Bingöl e çok iyi hizmetler yapacaktı ama siz baştakileri yanlış yönlendiriyorsunuz.Bu seçimde hepiniz gidicisiniz.Gerçek Ak Partililer gelecek.Hak eden gelecek
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28866)
16 Haziran 2018 Cumartesi 21:10
Dürüstum diyenlere nerde dürüstlüğün henfi beg inşaallah kırmızı ceketini yeşil pantolonu giydiğin günlere gelirsin envere yaptığın ihaneti asla unutmam bu yüzden herkes senden nefret ediyor en az 20 kişi grup her gün skm de görünüyorz ama asla Oy vermeyiz nice böyle gruplar var henfi nasıl bizi hayal kırıklığına uğratn sen de ugruyacaksn
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28840)
15 Haziran 2018 Cuma 18:42
hanefi hoca enver hocanın ayağını kaydırdın şimdide cevdetin basın sözcülüğünü yapıyorsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28832)
15 Haziran 2018 Cuma 04:20
Henfi ye bakın neler de söylüyor Enver Fehmi oğlu dürüstlüğü ile bu projeler yapıldı sen kendine mal ediyorsn 24 haziran az kaldı akp bir götürüyor inşaallah sen de ayavı yersin başkanliktan atarlar kırmızı ceketini sarı pantolonu giyer evde oturup dışarı çıkamzsn oh olsun sana
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28822)
14 Haziran 2018 Perşembe 21:31
enver hocanın ayağını kaydırdın şimdide cevdet in basın sözcülüğünü yapıyorsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28811)
14 Haziran 2018 Perşembe 15:12
Bingöl kücük Bir yer öyle atip tutmayin herkes herkesi cok iyi taniyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28792)
14 Haziran 2018 Perşembe 02:14
Tüm bu projeler enver fehmioglunundur bakan eroğlu bingölde ki konuşmasında bizzat söyledi şimdi kimse kendine mal etmesin.
20.08.2025
21:09
Avrupa Bankasın`dan Euro, Dolar ve Sterlin tahmini
Avrupa Bankasın'dan Euro, Dolar ve Sterlin tahmini
Danimarka'da bankacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Danske Bank, Türk lirası karşısında başta dolar, Euro ve sterlin olmak üzere bazı döviz kurları için 1,3,6 ve 12 aylık öngörülerini paylaştı. Avrupa Bankası'nın kehanetine göre dolar bir yıl sonra 48 lirayı geçecek, euro ise 59 lira olacak.
20.08.2025
20:48
8. Toplu Sözleşmede son kararı Hakem Kurulu verecek
8. Toplu Sözleşmede son kararı Hakem Kurulu verecek
Milyonlarca memur ve memur emeklisi için gözler Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'na çevrilirken kurulun kimlerden oluşacağı, sürecin nasıl işleyeceği ve zammın ne zaman belli olacağı merak ediliyor.
20.08.2025
14:57
Kalehan Enerji`den 12Bingölspor`a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji'den 12Bingölspor'a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji, 9 yıl aradan sonra amatör ligden 3. lige yükselen 12 Bingölspor'a 2025-26 sezonunda forma kol sponsoru oldu. 12 Bingölspor Kulübü Başkanı Mehmet Engin Özturan, Erzurum'da devam eden hazırlık kampını ziyaret eden Kalehan Enerji yetkililerine forma hediye edip destekleri için teşekkür etti.
20.08.2025
14:56
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl Valiliği; 'İlimizin huzuru, vatandaşlarımızın can ile mal güvenliğinin sağlanması ve zehir tacirlerine karşı amansız mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir' açıklamasında bulundu.
20.08.2025
03:42
Resmî Gazete`de yayımlandı! Bingöl`ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
Resmî Gazete'de yayımlandı! Bingöl'ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
'Bingöl Üniversitesi Bingöl Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği' Resmî Gazete yayımlandı. 'Merkezin Görevleri' kısmında, Bingöl'ün tarihi, kültürü, ekonomisi konularında geniş çalışma olanakları yer alıyor.
20.08.2025
03:41
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Sağlık Bakanlığı, tuvalet ve asansör gibi ortak alanların temizliğini hızlandırmak için QR kodlu 'anında bildirim' uygulamasını tüm hastanelerde yaygınlaştırıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın