KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Mart 2026 Pazartesi
°C

Sularımız sürekli klorlanıyor

Son zamanlarda basına yansıyan Bingöl suyu kirli çıktı haberlerine belediyeden açıklamada geldi. Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından verilen oranlarda Bingöl Belediyesi'nin şehir merkezindeki su depolarında bulunan cihazlarla 24 saat klorlama yaptığı belirtildi..

Sularımız sürekli klorlanıyor
16 EKİM 2010 CUMARTESİ 08:50
0
2390
1
AA aa

Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, gece ve gündüz vakitlerinde şehir suyunun sürekli klorlandığı ifade edilerek, şehir şebeke suyunun Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü'nün belirlediği oranlarda yapıldığı kaydedildi.

Belediye Basın ve Yayın Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada, “Klor tespiti Çevre Sağlık İl Müdürlüğü ile birlikte yapılmaktadır. Mikrobiyolojik testlerde Çevre Sağlık İl Müdürlüğü ekiplerince yapılmaktadır. Otomatik klorlama olduğu için klor düzeyi sürekli ayarlanmaktadır. Şehir suyunda içme yönünden bahsedildiği gibi bir kirlilik yoktur. Sürekli denetim altındadır. Bingöl Belediyesi, şehir suyu şebekesini İl Sağlık Müdürlüğü'nün belirlediği orana göre su depolarındaki klor cihazları ile düzenli ve sürekli klorlamaktadır. Ayrıca İl Sağlık Müdürlüğü'nün verdiği oranlarda şehir merkezindeki su depolarında bulunan cihazlarla 24 saat klorlama devam etmektedir. Bingöl Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü'nün belirlediği klor oranının dışına çıkmamaktadır” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
bir kişi (@Misafir_83)
16 Ekim 2010 Cumartesi 20:10
Belediyede su işlerinden sorumlu kişi, ZİRAATÇİ olunca suların içinden ARABA LASTİĞİ de çıksa şaşmam. Oysa modern dünyada su işlerinden sorumlu olanlar en az SU MÜHENDİSİ olur. Çevre bakanı NEDEN bu konuda ciddi bir çalışma yapmaz.
29.03.2026
13:25
Tiryaki:
Tiryaki: 'Yatırıma Değil, Talana Karşıyız'
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Muhammed Fatih Tiryaki, Solhan'da yapılması planlanan GES projesine tepki gösterdi. Tiryaki, projenin mera alanlarını olumsuz etkileyeceğini belirterek kamuoyunu duyarlılığa çağırdı.
29.03.2026
13:11
Bingöl`de siber suçlara karşı bilgilendirme çalışması yapıldı
Bingöl'de siber suçlara karşı bilgilendirme çalışması yapıldı
Bingöl'de Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince vatandaşlara yönelik bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.
29.03.2026
12:55
Bingöl`ün doğa harikası Çır Şelalesi misafirlerini ağırlıyor
Bingöl'ün doğa harikası Çır Şelalesi misafirlerini ağırlıyor
Bingöl'de bulunan ve karların erimeye başlamasıyla birlikte coşan Çır Şelalesi, ziyaretçilerini ağırlıyor. Bölgeyi ziyaret eden Vali Cahit Çelik; 'Tüm doğa severleri bu şelaleyi görmeye davet ediyorum' dedi.
27.03.2026
19:42
Bingöl`de Trafik Güvenliği İçin Kritik Toplantı
Bingöl'de Trafik Güvenliği İçin Kritik Toplantı
Bingöl'de Vali Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yeni trafik düzenlemeleri ele alındı. Artan kaza ve yaralanma sayıları dikkat çekerken, denetimlerin sıkılaştırılması ve sürücü hatalarının azaltılması hedefleniyor.
27.03.2026
17:17
Genç Devlet Hastanesi`ne BT Cihazı
Genç Devlet Hastanesi'ne BT Cihazı
Bingöl'ün Genç ilçesinde sağlık altyapısını güçlendirecek önemli bir adım atıldı. Genç Devlet Hastanesi'ne kurulan Bilgisayarlı Tomografi (BT) cihazı hizmete alınırken, il merkezine yapılan sevklerin azalması bekleniyor.
27.03.2026
17:05
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın