KÄ°M KÄ°MDÄ°R FÄ°RMA REHBERÄ° Hemen Ãœye Ol Ãœye GirÅŸi
Uye GiriÅŸi
GiriÅŸ
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Ãœye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2024 Salı
°C

Süngü: 'Bölgecilik yapmadan tüm Bingöl'ü kucaklayacağız'

14 Mayıs 2023 seçimleri için son dakika istifasıyla dikkat çeken SGK Daire Başkanı Yakup Süngü, bugün yoğun bir katılımla AK Parti Bingöl İl Başkanlığına Milletvekili aday adaylığı için müracaatta bulundu. Süngü; 'Bölgecilik değil, Bingöl'ü bir bütün ve kardeş olarak düşünmek suretiyle elimizdeki tüm imkânları tüm Bingöl halkına sunmuş olacağız' dedi.

Süngü: `Bölgecilik yapmadan tüm Bingöl`ü kucaklayacağız`
20 MART 2023 PAZARTESÄ° 19:11
26
2613
16
AA aa

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Daire BaÅŸkanı Yakup Süngü, bugün 12.40 uçağıyla Bingöl Havalimanına indi. Yüzlerce araç konvoyu eÅŸliÄŸinde ÅŸehre gelen Süngü, AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adaylığına yoÄŸun bir katılım ile müracaatta bulundu.

Parti salonunda konuÅŸma yapan AK Parti Bingöl Milletvekili aday adayı Yakup Süngü ÅŸu ifadeleri kullandı:

“BÄ°ZÄ° ÜÇÜNCÜ KEZ KUCAKLADINIZ”

“Dostlarımız, arkadaÅŸlarımız ve aile efradımız bizleri üçüncü kez kucakladı. Tabi taziye de olduÄŸu için açıkçası çok katılımın olmasını istemedik. Daha önce de duyan dostlarımıza da bir ÅŸey demedik. Mütevazi bir ÅŸekilde partimize gidip baÅŸvurumuzu yapacaktık. Ama bizim mütevazi anlayışını aşıp çok fazla katılım olmuÅŸ. Büyükten küçüÄŸe kadar hepinize çok çok teÅŸekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun.

“EL ELE, KOL KOLA HÄ°ZMET EDECEĞİZ”

Halkın teveccühü, yönetimlerin tercihi parti genel merkezi ve genel baÅŸkanımızın takdiri ile liste belirlenir. Bizde ona uyarız. Niye daha önce yer almadık diye düÅŸündüÄŸümüzde ÅŸahsen benim yetersizliÄŸim olmuÅŸtur. Gücümüz de yetmemiÅŸtir. Nasipte olmamıştır. Ä°nÅŸallah yeniden yeni bir güç ile Türkiye'nin Yeni Yüzyılının açılışı ile yolumuza devam edeceÄŸiz. Ä°kinci yüz yıla taze bir kan ile güçlü bir AK Parti ile Türkiye'mizi yeni yüzyılda daha ileri bir noktaya taşıyacağız. KuÅŸkusuz geçmiÅŸten bugüne kadar gerek milletvekilliÄŸi yapmış olanlar ve gerek bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz katkılarıyla ilimizde çok güzel hizmetler yapılmış. Ä°limiz adına taÅŸ üstüne taÅŸ koyan tüm Milletvekillerine teÅŸekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Bizde eÄŸer Meclis'e gitmek nasip olur da onların bıraktığı bu yerde kimse ile kavga etmeden, tartışmadan Bingöl'ün tüm ilçelerini ve bölgelerini kucaklamak suretiyle inÅŸallah yolumuza devam edeceÄŸiz. Bingöl'ümüze ve ülkemize büyük hizmetler yapmış Sayın Cevdet Yılmaz bakanımızın muhterem anneleri vefat etti. Rabbim mekânını cennet etsin. Kendisi ve Milletvekilimiz Feyzi Berdibek ilimiz için güzel hizmetlerde bulunuyorlar. Ä°nÅŸallah bizlere de nasip olursa, gerek il baÅŸkanlığı, ilçe baÅŸkanlığı gençlik ve kadın kolları baÅŸkanlığı teÅŸkilatlarıyla el ele kol kola hizmet edeceÄŸiz.

“TÜM KREDÄ°MÄ°ZÄ° BÄ°NGÖL HALKININ LEHÄ°NE KULLANMAYA ÇALIÅžTIK”

Bu topraklarda büyümüÅŸ, liseden sonra buralardan ayrılan bir kardeÅŸinizim. Bölgenin insanı, bölgenin çocuÄŸuyum. 25 yıldır Ankara'da görev yapmaktayım. Ä°lçe, bölge, köy ayrımı yapmadan kapımızı çalan herkese devletin verdiÄŸi yetkiler çerçevesinde, hukuk içerisinde kimsenin hakkını kimseye yedirmeden, adil bir ÅŸekilde hizmet etmeye çalıştık. Tüm imkânımızı, kredimizi fırsatlarımızı Bingöl halkının lehine kullanmaya çalıştık.

“BÖLGECÄ°LÄ°K YAPMADAN, TÜM BÄ°NGÖL'Ü KUCAKLAYACAÄžIZ”

Emekli olmadan önce eÄŸer halkımız teveccüh eder, teÅŸkilatlarımız tercih eder partimiz de takdir ederse bu milletvekilliÄŸi görev ve sorumluluÄŸu halkın hizmetkarlığı, ÅŸayet bize nasip olursa sizlerle birlikte inÅŸallah tüm Bingöl'ü kucaklayacak daha güzel hizmetlere el birliÄŸi içerisinde imza atmış olacağız. Genel merkezimiz ve teÅŸkilatlarımız özellikle bireylerimiz ve dostlarımızın bu teveccüh ile sabrını ve partisine sadakatini mutlaka göreceÄŸini düÅŸünüyorum. Birçok bölgenin vekilleri oldu onlar bize hizmet ettiler, eÄŸer onlarda müsaade ederlerse ve rabbim de nasip ederse ilimize hizmet etmekten büyük bir memnuniyet duymuÅŸ olacağız. Bu da bizim için ÅŸereftir. Bölgecilik deÄŸil, Bingöl'ü bir bütün ve kardeÅŸ olarak düÅŸünmek suretiyle elimizdeki tüm imkânları tüm Bingöl halkına sunmuÅŸ olacağız. Bingöl'ün tümünü kucaklayan tümü ile ortak hareket eden tüm gençlerimizin kadınlarımızın fikirlerine vizyonlarına önem veren eski vekillerimizin ve baÅŸkanlarımızın tecrübelerini de kendimize rehber etmek suretiyle inÅŸallah el birliÄŸi ile yolumuza devam edeceÄŸiz. Temennimiz hiçbir Bingöllü hiçbir bölgedeki insan kendisini ötekileÅŸtirmiÅŸ olarak hissetmeyecek ve kendisini yalnız hissetmeyecektir. O yalnızsa bizde onun yanında yalnızız… TeÅŸriflerinizden, ilginizden dolayı gerek ÅŸahsımıza gerek baÅŸkanlarıma, partimize olan teveccühlerinizden dolayı hepimize teÅŸekkür ediyorum. Rabbim sizin, bizim, memleketimizin yar ve yardımcısı olsun.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100130)
24 Mart 2023 Cuma 05:52
Yakup süngü bey milletin adamı bugüne kadar menfaatsiz insanımız.destek olan yol goster ender insanlardan inşallah aday gosterilir adam gibi bir adayımız olur
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100041)
22 Mart 2023 Çarşamba 11:25
Nitekim yine bir seçim vakit yine muhalifler (Parti fark etmeksizin) karşı oldukları partilerin aday adaylarına ve ya hiç tanımadığı insanlara çamur atmakla birbiriyle yarışıyor.. Yıllardır Ankara'da Bingöllülere Verdiğiniz destekler için bingöl adına teşekkür eder başarılar dilerim..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100025)
21 Mart 2023 Salı 19:34
Kuzey ilçelerine hiç bir hizmeti olmadı bugüne kadar vekillerin sadece seçimde kardeşiz seçimden sonra üvey evladınız
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100014)
21 Mart 2023 Salı 15:47
Memlekete Hayırlı olsun
Misafir KullanıcÄ (@Misafir_100007)
21 Mart 2023 Salı 14:16
misafir kulanıcı kardesim.bölgeciligin krali demisin idolojık .partililer.dişinda kim de bölgecilik yok ki.ve eminim senin de mutlaka vardir bir bölgen ama tabi ki fikrine de saygi duyorum.keske bölgecilik olmasaydi.zaten insanlar.hep güçlü taraftaar ya.işin aslı. mesele farkli .güzel kardesim .non .korek.du.mast.ron .biiz.işte messele.bu 20.yıldır bi .tam teşekülu.hastane yok bu nahiyede pardon çevlikte.yani. bingöl.de.mesele bu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100006)
21 Mart 2023 Salı 14:07
Bölgeçılık yapmadıgın fotograflardan anlaşılıyor tavz bölgesı harıç kım var yıllardır ankara dasınız BINGÖL le ne faydanız oldu secımden secıme halk ısmınızı duyuyor merak etme sende bu defa müfetiş olursun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99998)
21 Mart 2023 Salı 12:41
Bölgeciliğin kralı var sizde. Kaç gündür sosyal medyada Tavzlı aday olmadan olmaz diye diye yırtındınız. Bugün de köylerde kim var kim yok toplamışsınız koşmuşsunuz partiye. Nihat Doğu ile başvuruya gidenler Yakup Süngü'yle de gitmişler. Ayrıca Genç'te onca aday varken size bırakmazlar 😃
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99994)
21 Mart 2023 Salı 11:15
3. sıra diye bekliyorum toparlayıcı arttırıcı rolünde lakin hakkın iki tavz olarak böyle olmalı aksi çekilme fikri sende....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99987)
21 Mart 2023 Salı 09:04
Ankara'dan gelenlerde herhalde bir problem var. Burayı köy zannediyorlar galiba onun için yakın akrabalarını toplayan aday adayı olmaya gidiyor. yazık bir de sizlere bürokrat, profösör, başkan ünvanlarını vermişler. yazık ki ne yazık bunlar şimdi bizi yönetmeye talip oluyorlar. öyle mi?
bu resimlerin bize anlattığı tek şey şudur: ben akraba, eş dost işi görecem. çünkü ben de kelle sizden fazla
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, Kaymakam Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
23.04.2024
18:12
Bingöl`de deprem!
Bingöl'de deprem!
ADAD, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde depremin merkez üssünün Karlıova İlçesi olduğunu duyurdu.
23.04.2024
14:19
23 Nisan`da valilik makamına oturan Muhammed, `Bingöl`de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz`
23 Nisan'da valilik makamına oturan Muhammed, 'Bingöl'de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz'
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını temsili olarak 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke Saray'a devretti. 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke, deprem bölgesi Bingöl'de dayanıksız yapılara izin verilmemesini temsili belediye başkanına iletti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın