KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mart 2026 Perşembe
°C

Süre uzatıldı

Bingöl'de merkez ve ilçelere bağlı 26 yerin 'Geçici Özel Güvenlik Bölgesi' süresi 24 Ocak 2019'a kadar uzatıldığı bildirildi.

Süre uzatıldı
10 OCAK 2019 PERŞEMBE 21:48
0
2046
0
AA aa

Bingöl Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Bingöl ili sınırları içinde faaliyet gösteren bölücü terör örgütü ve diğer terör örgütlerinin son zamanlarda yapmış oldukları terör ve yıldırma eylemleri, ilimizin sosyal ve ekonomik gelişmesini de olumsuz etkilemeye başlamıştır. Bu eylemler neticesinde vatandaşlarımız, ekonomik, sosyal faaliyetlerini yürütme ve seyahat etme haklarını kullanmaktan mahrum kalmıştır. Günlük hayatları olumsuz etkilenen vatandaşlarımız büyük mağduriyet yaşamaktadırlar. Valiliğimiz, öncelikle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, devletimizin ve milletimizin her türlü terörist tehdidi ve saldırıdan korunması maksadıyla bölgesinde emniyet ve asayiş temin etmek için ilgili mevzuat çerçevesinde her türlü tedbiri almaktadır" ifadelerine yer verildi.

Valilik, 24 Ocak 2019 tarihine kadar süresi uzatılan Özel Güvenlik Bölgesi yerlerin merkezde Ortaçanak, Hasar Yaylası, Hasar Tepe, Feratan, Çır Yaylası, Merdiven Deresi, Monçü Deresi bölgeleri, Adaklı ilçesinde bulunan, Şeytan Dağları, Şeytan Deresi, İlbey, Maltepe Vadisi (Sevkar) bölgesinde, Genç ilçesinde bulunan, Sağgöze, Büyükçağ, Yeniyazı, Dikpınar, Derman ve Şekeran bölgelerinde, Solhan ilçesinde, YenibaşakDoğuyeli bölgesinde, Yayladere ilçesinde, Horivanik DeresiTahkim Deresi (Pohus Vadisi), Kırköy Ormanları, Manav Deresi ve Güneşlik Gökçedal bölgesinde, Kiğı ilçesinde Çomakderesi bölgesinde, Karlıova ilçesinde Karacehennem Ormanları bölgesinde, Yedisu ilçesinde ise Akımlı Yaylası bölgesi olduğunu aktardı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.03.2026
02:18
Bingöl`de Şehitler Dualarla Anıldı
Bingöl'de Şehitler Dualarla Anıldı
Bingöl'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen törende, şehitler için dualar edildi, anıta karanfiller bırakıldı. Vali Çelik; 'Üzerinde bulunduğumuz bu topraklar sadece bir coğrafya değil, sayısız kahramanlık hikayesinin yazıldığı bir hakikat arşividir' dedi.
19.03.2026
02:16
Araba camına takılan telefon tutucular yasaklanıyor! Cezası çok ağır
Araba camına takılan telefon tutucular yasaklanıyor! Cezası çok ağır
Trafik cezalarındaki düzenlemenin ardından yeni bir düzenleme geliyor. Araçlarda ön cama cep telefonu sabitlemek için kullanılan tutucular artık ağır kusur sayılacak. Bu kural ihlalinin cezası da yüksek. Para cezası 21 bin lirayı bulurken, trafikten men cezası da var.
19.03.2026
02:14
Bahar geldi ama Karlıova`da kar mesaisi bitmedi
Bahar geldi ama Karlıova'da kar mesaisi bitmedi
Bahar aylarına girilmesine rağmen yoğun kar yağışı etkili olduğu Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde kapalı köy yollarının açılması için ekiplerin zorlu mesaisi devam ediyor.
18.03.2026
02:36
Yapıcıoğlu:
Yapıcıoğlu: 'Siyonistlerin hedefinde Türkiye de var'
Bingöl'de HAKSİAD'ın iftar programında konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Siyonist saldırganlığın Filistin'le sınırlı kalmayacağını belirterek, 'Vadedilmiş topraklar hedefinde Türkiye de var' dedi. Yapıcıoğlu, bölge ülkelerine 'birlik ve dikkat' çağrısı yaptı.
18.03.2026
02:35
Bingöl`de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de bir evden 100 bin lira değerinde kolye çalınması üzerine başlatılan çalışmada şüpheli kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.03.2026
02:34
Vali Çelik:
Vali Çelik: 'Çanakkale ruhu milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır'
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 111. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale'nin istiklal ve istikbal uğruna verilen eşsiz bir mücadele olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın