KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Mayıs 2025 Çarşamba
°C

Suriye'ye 1 milyon tl'lik yardım

Bingöl’de “Halep’e Yol Açın” sloganıyla başlatılan yardım kampanyası kapsamında 12’inci yardım tırı dualar eşliğinde yola çıktı. Bingöl’den Suriye’ye gönderilen yardımların, 1 milyon 200 bin TL değerinde olduğu belirtildi.

Suriye`ye 1 milyon tl`lik yardım
13 MART 2017 PAZARTESİ 02:19
0
1455
0
AA aa

İHH İnsani Yardım Vakfı Bingöl Şubesi öncülüğünde başlatılan, Bingöl Belediyesi ve Memur-Sen tarafından desteklenen “Halep'e Yol Açın” kampanyası kapsamında 12'inci yardım tırı, düzenlenen programla Suriye'ye gönderildi.

Programda konuşan Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Bingöllülerin yardım severliğine teşekkür ettiğini belirterek, “12'inci yardım tırını Suriyeli kardeşlerimize ulaştırılmak üzere yola çıkarıyoruz. Biz yardım sever bir milletiz. Her zaman darda kalana, ihtiyaç duyana yardım elimizi uzatmışızdır. Başı sıkışan herkes bu topraklara sığınıyor. Burada öyle bir hamiyetperverlik var ki, dünyanın neresinde bir mazlum varsa milletimiz elini uzatıyor oraya. Bingöl'de de en güzel örneklerini görüyoruz” dedi.

Geçen hafta 11'inci yardım tırını yola çıkardıklarını belirten İHH İnsani Yardım Vakfı Bingöl Şubesi Başkanı Muhittin Gili, “Elhamdülillah bugün 12'inci yardım tırını yola çıkarıyoruz. Bu rakam bir yıl içerisinde gönderdiğimiz tır sayısıdır. Bu tırların içerisinde 40 kalemden oluşan yaşam malzemesi var. Bugüne kadar gönderdiğimiz malzemelerin değeri yaklaşık 1 milyon 200 bin TL değerindedir. Bundan sonra da insanlarımızın katkılarımızı bekliyoruz. Çünkü Suriye'deki mağduriyetler herkesçe biliniyor ve bu mağduriyetleri mutlak suretle gidermemiz gerekiyor. Onun için gayret etmek zorundayız, bugüne kadar destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Memur-Sen Bingöl Şubesi Başkanı Muhittin Çelik'in de yer aldığı program sonrası, yardım tırı okunan duanın ardından Suriye'ye gönderildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.05.2025
15:26
Bingöl`de izinsiz özel öğretim kurumlarına ceza yağdı!
Bingöl'de izinsiz özel öğretim kurumlarına ceza yağdı!
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yürütülen denetimlerde izinsiz faaliyet yaptıkları tespit edilenler ile mevzuat gerekliliklerini yerine getirmeyen özel öğretim kurumlarına yaklaşık 6 milyon TL ceza yazıldı. Ailelere 'izinsiz yerlere çocuklarınızı kayıt ettirmeyin' uyarısında bulunan Müdürlük yetkilileri, denetimlerin devam edeceğinin de altını çizdiler.
14.05.2025
14:53
Beşyol`daki cinayetin faili yakalandı
Beşyol'daki cinayetin faili yakalandı
Bingöl'de Ramazan Bayramı arifesinde Beşyol mevkiinde biri polis iki kişiyi yaralayan Y.B. polis tarafından yakalandı. Olayda, yaralanan sivil vatandaş hayatını kaybetmişti.
14.05.2025
12:56
Bingöl`de sürücü kursları ‘kazaların önlenmesi` gündemiyle toplandı
Bingöl'de sürücü kursları 'kazaların önlenmesi' gündemiyle toplandı
Trafik kazalarındaki sürücü hataları göz önünde bulundurularak eğitimlerin daha sıkı ve yoğun yapılması kararını alan Bingöl Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği, önleyici tedbirler çerçevesinde belirli güzergahlarda Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulması önerisinde bulundu.
14.05.2025
11:27
Bingöl`de okul servisleri denetlenip öğrenciler bilgilendirildi
Bingöl'de okul servisleri denetlenip öğrenciler bilgilendirildi
Bingöl'de Trafik Jandarması tarafından okul servisleri denetlenip öğrenciler uymaları gereken kurallar ve alınması gereken tedbirler noktasında bilgilendirildi.
14.05.2025
10:53
Bingöl`de Mayıs ayında kar ulaşımı olumsuz etkiledi
Bingöl'de Mayıs ayında kar ulaşımı olumsuz etkiledi
Soğuk hava dalgası ve yağışlar Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde yerini kar yağışına bıraktı, ulaşım olumsuz etkilendi. Karayolları ekipleri çalışmalarını başlattı, trafik akışında aksama olmadığı bildirildi.
14.05.2025
10:32
Engelliler Haftası`nda anlamlı farkındalık çalışması
Engelliler Haftası'nda anlamlı farkındalık çalışması
Duygu paylaşımının yapıldığı çalışmada empati deneyimleri de yaşatıldı. Bu tarz farkındalık etkinliklerin tüm eğitim kurumlarında sürekli hale getirilmesi çağrısında bulunan Korkutata'nın bir diğer çağrısı da Vali Usta ve Başkan Arıkan'a oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın