KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Ağustos 2025 Çarşamba
°C

Sürücülerden tepki!

Elazığ, Muş ve Erzurum yollarını birbirine bağlayan Düzağaç Kavşağında yapılan yenileme çalışmalarının uzun sürmesiyle yaşanan trafik karmaşasına sürücülerin tepkileri giderek artıyor.

Sürücülerden tepki!
02 EKİM 2006 PAZARTESİ 11:46
0
1147
0
AA aa
Düzağaç kavşak yenileme çalışmalarının uzaması sürücülerin tepkisine neden oldu. Birkaç işçi tarafından yürütülen yenileme çalışmalarının beklenenden daha uzun süreceğini söyleyen sürücüler; “Böyle bir çalışma büyük şehirlerde en fazla 2 hafta da tamamlanır ancak Bingöl'de aylarca devam ediyor” sözleriyle tepkilerini dile getirdiler.
Yanlış dizayn edilen kavşakta meydana gelen trafik kazaları nedeniyle Karayolları Elazığ 8.Bölge Müdürlüğünce yeniden yapılan Düzağaç Kavşağında 1 haftadır devam eden çalışmalar devam ediyor. 2 ay süreceği açıklanan yenileme çalışmalarının yavaşlamasına karşılık gösterilen tepkiler giderek artıyor.
Sayıları parmakla sayılacak kadar az olan işçilerin bu çalışmayı 2 ay içerisinde tamamlamasının mümkün olamayacağını belirten sürücüler; “Aynı çalışma başka illerde en fazla 2 haftada tamamlanıyor. Maalesef Bingöl'de 25 Ağustos'ta başlayan yenileme çalışmalarında 2'inci aya girilmesine rağmen ilerleme kaydedilmiyor. 3–5 işçiyle bu çalışmayı yürüten zihniyetlere de anlam veremiyoruz. Çalışmalar neredeyse durma aşamasına geldi. Müteahhit Elazığ'dan parke taşı getiremediğini söylüyor. Taşı Bingöl'den almak varken neden Elazığ'dan getiriliyor? Yetkililerin bu konuda gerekli hassasiyeti gösterip çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için girişimde bulunmalarını bekliyoruz” şeklinde tepkilerini ifade ettiler.
Kavşakta yapılan yenileme çalışmalar nedeniyle trafik Stadyum Caddesi'nden sağlanıyor.

Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.08.2025
19:37
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
6,5 milyon memur ve memur emeklisinin 2026 ve 2027 yıllarını kapsayan toplu sözleşme zammında 2026 yılı için verilen zam teklifinde değişiklik yapılmazken, 2027 yılının ilk 6 ayı için teklif 1 puan artırılırken diğer 6 ayı için teklif sabit kaldı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: 'Kararı asla kabul etmeyeceğiz, sineye çekmeyeceğiz. Direnmeye, eylemliliğe, bütün demokratik haklarımızı kullanmaya devam edeceğiz.'
26.08.2025
19:33
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
sendika, 29 Ağustos 2025 Cuma günü Bingöl dahil ülke genelindeki 1003 SYDV'de greve çıkacaklarını duyurdu.
26.08.2025
13:34
Bingöl Kent Konseyi Öncülüğünde Çocuk Şenliği Düzenlenecek
Bingöl Kent Konseyi Öncülüğünde Çocuk Şenliği Düzenlenecek
Bingöl Kent Konseyi tarafından, Bingöl Belediyesi, Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi iş birliğiyle, Özel Bingöl Hastanesi'nin ana sponsorluğunda 'Çocuk Şenliği' düzenleniyor.
26.08.2025
13:25
Okumanın Yaşı Yok! Eski Başkan Üniversite Sıralarında
Okumanın Yaşı Yok! Eski Başkan Üniversite Sıralarında
2025 YKS sonuçlarına göre Bingöl Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümüne yerleşen Genç eski Belediye Başkanı Ariç, azmiyle gençlere örnek oldu.
26.08.2025
12:38
Rektör Çelik, Bingöl Teknoloji Geliştirme Bölgesi için Bakanlıktan destek sözünü aldı
Rektör Çelik, Bingöl Teknoloji Geliştirme Bölgesi için Bakanlıktan destek sözünü aldı
Beraberindeki heyetle Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Çekiciler'i ziyaret eden Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik; 'Bingöl'ü, Doğu Anadolu Bölgesi'nin önemli bir inovasyon ve teknoloji merkezi haline getirmek en öncelikli hedeflerimiz arasında' dedi. Genel Müdür Yardımcısı Çekiciler ise 'Tüm destekleri vermeye hazırız' dedi.
26.08.2025
12:00
Zorunlu Trafik Sigortası`nda önemli değişiklik
Zorunlu Trafik Sigortası'nda önemli değişiklik
Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren yeni düzenleme hayata geçiyor. Zorunlu trafik sigortasında sigorta yenileme, yeni sigorta yapma ve hasar sonrası basamak işlemleriyle ilgili kurallar yeniden belirlendi. Uygulama, 1 Ocak 2026 itibarıyla başlayacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın