KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Sürücülere sis ve don uyarısı

Meteoroloji sis ve don uyarısında, Trafik Şube Müdürlüğü yetkilileri ise sürücülere özellikle sabahın erken saatleri ile akşam saatlerinde dikkatli olmaları tavsiyesinde bulundu.

Sürücülere sis ve don uyarısı
24 ARALIK 2012 PAZARTESİ 10:40
0
1587
0
AA aa

Yükseklerde yoğun kar yağışının etkili olduğu Bingöl'de kent merkezinde aralıklı devam eden yağmur, bugün de etkisini sürdürecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahmin raporuna göre bugün karla karışık yağmurun etkili olacağı Bingöl'de yarından itibaren hava sıcaklığı daha da düşecek ve yoğun sis etkili olacak. Gündüz 8 ila 5 derece arasında değişiklik göstereceği belirtilen hava sıcaklığı akşam saatlerinde 2 ila eksi 3 derece aralığında değişecek.

Meteoroloji'nin bu yarısı üzerine sürücülere önemli hatırlatmalarda bulunan Bingöl Emniyet Müdürlüğü Trafik tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü yetkilileri, özellikle sabah ve akşam saatlerinde etkili olması beklenen sis nedeniyle gerekli hassasiyetin gösterilmesini istediler.

Araçların sis farlarının kontrol edilmesi ve varsa arızalarının giderilmesi uyarısında bulunan yetkililer, yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin azalabileceği, bu nedenle aşırı sürat ve hatalı sollamalardan da kaçınılması tavsiyesinde bulundular.

Özellikle şehirlerarası yolculuk yapacakların yolda kalma ihtimalini de göz önünde bulundurarak gerekli tedbirleri almaları tavsiyesinde bulunan Trafik Şube Müdürlüğü yetkililer: “Araçlarda halat, mini kürek ve zincir bulundurulmasına özen gösterilmeli. Araçların rutin bakımları yapılarak yola çıkılması da ayrıca önem arz etmektedir. Yollarda oluşacak buzlanmalar konusunda da dikkatli davranılmalı. Bu hususta aşırı hız ve hatalı sollamalardan da kaçınılmalı. Aceleci olunmamalı, sakin ve tedbirli davranılmalı” tavsiyelerinde bulundular. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
31.08.2026
05:24
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Ev sahibi ve kiracı arasındaki sözleşmelerin dijital ortamda hazırlanmasına yönelik e-Devlet uygulamasında 72 bin 581 sözleşme onaylandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, uygulamanın kapsamını genişleterek tüm kira sözleşmelerinin e-Devlet üzerinden yapılmasını zorunlu hale getirmek için çalışma yürütüyor.
31.08.2026
05:22
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi bölgesinde yaptırılan Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümünde düzenlenen törenle hizmete açıldı.
31.08.2026
05:18
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl`den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl'den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Bingöl 5. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam âlemine yönelik 'vahdet' çağrısına destek vererek, 'Ümmetin vahdeti için gerekirse canımızı da taşın altına koymaya hazırız.' mesajı verdi.
31.08.2026
05:17
Bingöl`de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Bingöl'de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Meteoroloji uyarısının ardından Bingöl kent merkezinde etkili olan sağanak yağış ve şiddetli fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Genç Caddesi'nde bir apartmanın çatısı fırtınanın etkisiyle caddeye savrulurken, olay sırasında yoldan geçen kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
31.08.2026
05:15
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
15 ülkeden 1.019 sporcunun katıldığı Malatya Uluslararası Güreş Turnuvası'nda Bingöl rüzgârı esti. Bingöllü sporcular organizasyonu 2 şampiyonluk, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük olmak üzere toplam 8 dereceyle tamamladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın