KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Ekim 2026 Pazartesi

T. telekom'dan uzaktan kumandalı telefon

Türk Telekom, düzenlediği kampanyayla müşterilerine hem telefon hem de kumanda işlevlerini gören Laxon Slender'a, hiçbir peşinat ödemeden sahip olma imkanı sağlıyor...

T. telekom`dan uzaktan kumandalı telefon
20 TEMMUZ 2009 PAZARTESİ 07:58
0
1433
0
AA aa
Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, şirketin, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak hedefiyle başladığı Rahatt kampanyasına Türkiye'nin ilk uzaktan kumanda işlevi gören kablosuz (Dect) telefonu ile devam ettiği belirtildi.

Laxon Slender dect telefonun, evdeki televizyon, klima, DVD ve ses sistemi dahil olmak üzere aynı anda dört farklı cihazı kumanda edebilme özelliğine sahip olduğuna işaret edilen açıklamada, hem telefon hem de kumanda işlevini sağlayan ürünün Türk Telekom bayii ve ofislerinde aylık 5 TL'den 24 ay taksitle satışa sunulduğu duyuruldu.

Evdeki kumanda kirliliğine son veren kablosuz telefonun, cep telefonlarına kısa mesaj gönderme, renkli 65K ışıklı ekran, arama engelleme ve transferi, konferans, bebek izleme, 60 isimli telefon defteri gibi özelliklerinin yanı sıra çoklu dil seçeneği de sunduğu belirtildi.

Açıklamada, 92 saat bekleme ve 10 saat konuşma süresi olan ürünün, 300 metre açık ve 50 metre kapalı, uzaktan kumanda olarak kullanıldığında ise 15 metre kapsama alanına sahip olduğu vurgulanarak, ürünün, kumanda edilen cihazlar arasında tek tuş ile geçiş yapabilme imkanı sunduğu ifade edildi.

Türk Telekom müşterilerinin hiçbir peşinat ödemeden, sadece faturalarına yansıtılan taksitlerle telefon ve kumanda işlevlerini aynı anda sunan Laxon Slender'a sahip olabildikleri kaydedildi.




(AA)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.10.2026
00:25
Karlıova`da atlar yarıştı, Vali Çelik de piste çıktı
Karlıova'da atlar yarıştı, Vali Çelik de piste çıktı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde düzenlenen 4. Geleneksel Toklular At Yarışları, farklı illerden gelen 40 yarışmacının mücadelesine sahne oldu. Yarışların ardından Bingöl Valisi Cahit Çelik ata binerek yarış alanında tur atarken, etkinlik renkli görüntüler oluşturdu.
05.10.2026
00:23
Bingöllü öğrenciler TEKNOFEST`te Türkiye birincisi oldu
Bingöllü öğrenciler TEKNOFEST'te Türkiye birincisi oldu
TEKNOFEST Güneydoğu için Şanlıurfa'da bulunan Bingöllü öğrenciler, Yer Bilimleri alanında hazırladıkları projeyle Türkiye birinciliği elde etti. Hasan Fırat Kaçmaz ve Muhammed Server Bekil'in birincilik ödülü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdim edildi.
05.10.2026
00:22
Hızar kazasında iki parmağını kaybetti! Aileden `13 saatlik bekleme` iddiası
Hızar kazasında iki parmağını kaybetti! Aileden '13 saatlik bekleme' iddiası
Bingöl'ün Genç ilçesinde odun keserken ayağını hızar testeresine kaptıran 39 yaşındaki Mustafa Pirinci'nin iki parmağı koptu. Ailesi, yaralının farklı sağlık kuruluşları arasındaki sevk sürecinde yaklaşık 13 saat ameliyat beklediğini ve bu nedenle parmaklarının kurtarılamadığını ileri sürdü.
05.10.2026
00:20
12 Bingölspor Adana`da son bölümde yıkıldı: 1-0
12 Bingölspor Adana'da son bölümde yıkıldı: 1-0
2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 12 Bingölspor, Adana 01 FK deplasmanında uzun süre golsüz eşitliği korudu ancak maçın son bölümünde kalesinde gördüğü golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Yeşil beyazlı temsilcimiz, sezonun 5. haftasını puansız tamamladı.
05.10.2026
00:18
Ölen gencin ailesi:
Ölen gencin ailesi: 'İhmali olanlar hesap vermeli!'
Solhan'da okul pansiyonundaki yük asansöründe başının sıkışması sonucu yaşamını yitiren 15 yaşındaki Abdülkerim Demir'in ölümüyle ilgili gözler yürütülen adli ve idari soruşturmaya çevrildi. Aile, kazada ihmali bulunanların ortaya çıkarılmasını ve sorumluların hesap vermesini istiyor.
05.10.2026
00:17
Gözyaşları arasında hüzünlü veda!
Gözyaşları arasında hüzünlü veda!
Bingöl'ün Solhan ilçesinde okulun mutfağındaki yük asansöründe başının sıkışması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 15 yaşındaki Abdulkerim Demir, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın