KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Mart 2026 Cuma
°C

Tacirlere jandarma baskını

Uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vuran jandarma ekipleri, Genç ilçesinde ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin 19 milyon TL olduğu vurgulandı. Öte yandan tutuklanan bir şahsın cinayetten arandığı belirtildi.

Tacirlere jandarma baskını
16 AĞUSTOS 2013 CUMA 03:27
0
2092
1
AA aa

Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Genç ilçesi Yeniyazı köyü kırsalında uyuşturucu madde imal ve ticareti yapıldığı istihbaratını aldı.

Bunun üzerine bölgede eş zamanlı olarak 9 JÖH, 3 KOM, 6 istihbarat, 3 olay yeri inceleme, 1 GKK timi ile Genç İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, 8 Cobra aracı ve Narkotik köpek timleri ile Yeniyazı köyü kırsalında 4 farklı bölgede iki kilometrekarelik alanda operasyon düzenledi.

Açıklamada: “İcra edilen operasyon neticesinde 25 dönüm arazi de 920 bin ekili kök kenevir bitkisi, 396,7 kilo kubar esrar, 23,7 toz esrar ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 4 şüpheli şahıs Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan M.A. T isimli şahıs ifadesinin alınması ile serbest bırakılırken, gözaltına alınan şahıslardan uyuşturucu sebebiyle işlenen cinayet zanlısı olarak arandığı tespit edilen A.A. isimli şahıs Bingöl Ağır Ceza Mahkemesi'nce tutuklanarak, Bingöl M Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Operasyon neticesinde ele geçirilen ekili kök kenevir bitkisi yerinde yakılmak suretiyle imha edildi. Toz ve kubar esrar maddelerine ise Genç Cumhuriyet Başsavcılığı'nca el konuldu” denildi.

Açıklamada, ele geçirilen kenevir bitkisinin toplam piyasa değeri yaklaşık olarak 19 milyon TL olduğu ifade edildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
abdullah (@Misafir_14992)
17 Ağustos 2013 Cumartesi 17:00
neden hep genç ? bir değil iki değil...defalarca kez genç te uyuşturucu soronunu var..neden burdaki uyuşturucu baronları kökten imha edilmiyor..en azından genç ilçemizin gençleri uyuşturucuya karşı uzak durur..
26.03.2026
22:03
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.03.2026
21:49
Bingöl`de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl'de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim ve AFAD İl Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle öğrenci, öğretmen ve milli eğitim personellerine yönelik afet bilinci eğitimleri yaygınlaştırılacak.
26.03.2026
21:32
Karlıova`da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Karlıova'da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan toplam 232 konuttan 229'unun hak sahibi için noter kurası çekilecek. Kura çekimi 31 Mart 2026'da gerçekleştirilecek.
26.03.2026
21:20
Bingöl`de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de hayvancılığa nitelikli iş gücü kazandırmak amacıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce açılacak kurs için başvurular başladı. Eğitimler Nisan ayında gerçekleştirilecek.
26.03.2026
20:25
Vali Çelik`ten Bingöl Basın Konseyi`ne İade-İ Ziyaret
Vali Çelik'ten Bingöl Basın Konseyi'ne İade-İ Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Cahit Çelik, basının sorumlu yayıncılık ilkesine bağlı kalmasının önemine dikkat çekti; 'Popülizm ve etkileşim odaklı değil, doğru ve sorumlu yayıncılık ilkesiyle hareket edilmesi kıymetlidir' dedi.
26.03.2026
18:07
Kiğı`da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Kiğı'da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için ihale süreci tamamlandı. 119 milyon TL'lik projeyle bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın