KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Haziran 2026 Pazartesi
°C

Taciz ettiği kız arkadaşının torunu çıktı

14 yaşındaki kızın babası suskunluğunu bozdu...

Taciz ettiği kız arkadaşının torunu çıktı
29 NİSAN 2008 SALI 10:41
0
1758
0
AA aa
Türkiye'yi sarsan olayın ardından, yazar Üzmez'in cinsel tacizlerine uğradığı öne sürülen 14 yaşındaki B.Ç.'nin babası Bekir Ç. suskunluğunu bozdu. Bekir Ç., “Hüseyin Üzmez'i 20 yıldır tanırım. Kendisi Ankara'da yaşayan kayınpederimin arkadaşıydı. Bu vesileyle sık sık görüşürdük. Çocuklarımın ruh sağlığı bozuldu. İnegöl'de geçim sıkıntısı yaşıyorduk. Mudanya'da kapıcılık işi bulmuştum. Bu nedenle Mudanya'ya taşınacaktık. Ancak bu olaylardan sonra taşınmam mümkün değil” dedi. Bekir Ç. Bursa'yı terk ederken, ilköğretim öğrencisi kızı B.Ç. de Sosyal Hizmetler'e ait bir yurtta koruma altına alındı. Üzmez'in geçtiğimiz mayıs ayında satın aldığı Mudanya'daki evi garsoniyer olarak kullandığı öne sürüldü. Sivri dilli yazarın, B.Ç.'ye İnegöl'den Mudanya'ya nasıl geleceğini tarif ettiği ve anne Livaze Ç.'ye “İsterseniz bu evde kalın. Ben geldiğim zamanda birlikte oluruz” dediği iddia edildi. Bursa E Tipi Cezaevi'nde tek kişilik hücreye alınan Üzmez'in moralinin de çok bozuk olduğu ve geceleri uyuyamadığı belirtildi.

EŞİ ZİYARET ETTİ

Hüseyin Üzmez'in kendisinden 50 yaş küçük eşi Ayşe Üzmez, dün cezaevine gelerek yazarı ziyaret etti. 45 dakikalık görüşme hakkında bilgi veren Vakit Gazetesi Hukuk Danışmanı Ali İhsan Karahasanoğlu “Eşine ve avukatlarına hakkında komplo kurulduğunu söylemiş'' dedi. Üzmez'in sağlık durumunun da iyi olduğunu belirten Karahasanoğlu, avukatların çalışmalarını sürdürdüğünü gerekli itirazda bulunacaklarını sözlerine ekledi.

Akşam
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.06.2026
01:03
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl`e Geliyor
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl'e Geliyor
SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisine destek olmak amacıyla anlamlı bir dayanışma organizasyonu düzenleniyor. Bir sinema filmi çekimi için Muş'ta bulunan 5 ünlü sanatçı, 30 Haziran Salı günü Bingöl'de vatandaşlarla buluşarak Efrayim bebeğe umut olacak.
29.06.2026
01:02
Bingöl`de sıcaklık alarmı!
Bingöl'de sıcaklık alarmı!
Meteoroloji'nin son tahminlerine göre Bingöl'de hava sıcaklıkları yeni haftayla birlikte yükselişe geçiyor. Salı gününden itibaren etkisini artıracak sıcak hava dalgasıyla birlikte kentte hafta sonuna doğru sıcaklığın 38 dereceye ulaşması bekleniyor.
29.06.2026
01:01
Bingöl`de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl'de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl merkeze bağlı Alatepe köyünde çıkan arazi yangını, rüzgârın etkisiyle büyüyerek müstakil bir eve sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken evde maddi hasar meydana geldi.
29.06.2026
00:58
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl`e 8 Kontenjan Ayrıldı
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl'e 8 Kontenjan Ayrıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2026 yılı personel alımı kapsamında Türkiye genelinde 1.200 sözleşmeli antrenör istihdam edecek. Bingöl'e ise 7 farklı branşta toplam 8 kontenjan ayrıldı. Başvurular 6-17 Temmuz tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak.
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın