KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Ağustos 2026 Salı
°C

Takımı sahipsiz bırakmadılar

12 Bingölspor'un 6'ıncı Olağan Kongresi'nde yeni yönetiminin seçilmemesinin ardından Bingöl Valisi Ali Mantı ve Belediye Başkanı Yücel Barakazi, ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren temsilcimize destek çıktı.

Takımı sahipsiz bırakmadılar
03 OCAK 2018 ÇARŞAMBA 23:26
0
4161
2
AA aa

12 Bingölspor'un yeni yönetim belirsizliği sürüyor. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen 6'ıncı Olağan Kongre'sinde takıma aday yönetim çıkmamıştı. Sürecin ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından ikinci yarı hazırlıklarına başlayan temsilcimizin yönetim eksikliğine, Bingöl Valisi Ali Mantı ve Belediye Başkanı Yücel Barakazi destek verdi.

Konu ile alakalı 12 Bingölspor'un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Kongre sürecinde kulübümüzü daha iyi yerlere taşıyacak değerli insanların yönetime aday olmasını bekledik ve süreci takip ettik ama hiçbir kıpırdanma ve sahiplenme göremedik. 12 Bingölspor'umuzun yaşanan süreçten en asgari kayıpla kurtulması amacıyla Onursal Başkanımız Reşat Yılmaz'ın yoğun çabası sonucunda Valimiz Ali Mantı ve Belediye Başkanımız Yücel Barakazi'den destek sözü aldık. Takımımızı perşembe günü Antalya Limak Otelde kampa alma kararı verdik. İkinci yarı için startımızı verdik. Her koşulda bize desteklerini veren Valimiz Ali Mantı ve Belediye Başkanımız Yücel Barakazi'ye şükranlarımızı sunarız. Kulübü devretmeye hazır olduğumuz gibi, kulübü yerde bırakmamayı da misyon edinerek yola devam etme kararımızı kamuoyuna saygıyla sunarız” denildi.

“BİZ BİNGÖL ÇOCUĞUYUZ TAKIMA SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”

12 Bingölspor'un Bingöl'ün geleceği olduğunu kaydeden Onursal Başkan Reşat Yılmaz; “Bu takım bu şehrin geleceğidir. Çocukların sokaktan kurtuluş yoludur. Bizden daha iyisi çıkar diye yeniden aday olmadık. Ama gördük ki Bingöl'ün geleceği ile ilgili kimsenin elini taşın altına koymaya niyeti yok. Tabi burada her zaman yanımızda olan taraftarlarımızı, bize desteğini esirgemeyen kişi ve kurumları tenzih ediyorum. Zaten kendilerini biliyor onlar. Biz Bingöl çocuğuyuz. Bingöl'ün geleceğini sahipsiz bırakacak değildik. Nihayetinde de yeniden görev almaya karar verdik. Yönetimdeki arkadaşlarımızla istişare ettik. Büyüklerimizle, Valimizle, Belediye Başkanımızla istişare ettik. Sonuç olarak biz buradayız ve Bingölspor da dimdik ayakta olacak. Hemen kampa katılacağız. Yardımcı antrenörlerimiz zaten bizimle. Gerekli bölgelere 4 olabilir 5 olabilir sağlam transferler yapacağız. Bingölspor'a yakışır oyuncularla, 2. Lige çıkacak bir ekip oluşturacağız. Biz inanıyoruz. Bu takım 2. Lige çıkacaktır. Bizlere her zaman destek olan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Biz ne yapıyorsak bu şehir için, bu şehrin çocukları için yapıyoruz. İlerde bu daha iyi anlaşılacaktır diye düşünüyorum. Ama söylediğim gibi Biz Bingöl Çocuğuyuz ve bize düşen de bu takıma sahip çıkmaktır “şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21546)
04 Ocak 2018 Perşembe 20:25
Reşat hocam Bingölu olarak siz ve yönetiminizle gurur duyuyorum aynı zamanda sayın valimiz ve sayın belediye başkanımızla da gurur duyuyorum Allah yardımcınız olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21502)
04 Ocak 2018 Perşembe 10:23
Futbol takımınıda siyasi emellerine alet ettiniz ya.
10.08.2026
23:07
Terörsüz Türkiye Yasası TBMM`den geçti
Terörsüz Türkiye Yasası TBMM'den geçti
Terörsüz Türkiye sürecinin yasal çerçevesini oluşturması planlanan kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda 468 oyla kabul edildi.
10.08.2026
23:04
Bingöl Üniversitesi TEKNOFEST`te Türkiye ikincisi oldu
Bingöl Üniversitesi TEKNOFEST'te Türkiye ikincisi oldu
Bingöl Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, 2026 TEKNOFEST Mimari ve Görsel Tasarım Yarışması'nda 2 bin 118 proje arasından sıyrılarak Türkiye ikinciliğini kazandı.
10.08.2026
23:03
Genç`te Murat Nehri kıyısında dönüşüm başladı
Genç'te Murat Nehri kıyısında dönüşüm başladı
Genç Belediyesi tarafından hayata geçirilen Murat Nehri Sahil Düzenlemesi 1. Etap Projesi'nde çalışmalar başladı. Millet Bahçesi ile Genç Köprüsü arasındaki alan, park, seyir ve dinlenme alanlarıyla ilçenin yeni cazibe merkezlerinden biri haline getirilecek.
10.08.2026
23:02
Bingöl`de 6 hükümlü yakalandı
Bingöl'de 6 hükümlü yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin son bir haftada yürüttüğü çalışmalarda, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlarda uyuşturucu ve silah da ele geçirildi.
10.08.2026
22:42
Pir`e Hanuku`da ilk cem töreni düzenlendi
Pir'e Hanuku'da ilk cem töreni düzenlendi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde bulunan Pir'e Hanuku İnanç Merkezi'nde ilk kez cem töreni gerçekleştirildi. Erzincan, Tunceli ve Yedisu'dan gelen vatandaşların katıldığı tören, yoğun ilgi gördü.
10.08.2026
22:40
Seven;
Seven; 'Türkiye Yüzyılı yürüyüşü sürecek'
AK Parti'nin kuruluşunun 25'inci yıl dönümü dolayısıyla Bingöl'de düzenlenen programda konuşan İl Başkanı Yılmaz Seven, çeyrek asırlık hizmet yolculuğunu değerlendirerek, 'İlk günkü aşkla ve aynı kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Milletimizle birlikte çıktığımız bu yolda, Türkiye Yüzyılı hedefi doğrultusunda yürümeyi sürdüreceğiz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın