KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Haziran 2026 Salı
°C

Takımı sahipsiz bırakmadılar

12 Bingölspor'un 6'ıncı Olağan Kongresi'nde yeni yönetiminin seçilmemesinin ardından Bingöl Valisi Ali Mantı ve Belediye Başkanı Yücel Barakazi, ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren temsilcimize destek çıktı.

Takımı sahipsiz bırakmadılar
03 OCAK 2018 ÇARŞAMBA 23:26
0
4091
2
AA aa

12 Bingölspor'un yeni yönetim belirsizliği sürüyor. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen 6'ıncı Olağan Kongre'sinde takıma aday yönetim çıkmamıştı. Sürecin ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından ikinci yarı hazırlıklarına başlayan temsilcimizin yönetim eksikliğine, Bingöl Valisi Ali Mantı ve Belediye Başkanı Yücel Barakazi destek verdi.

Konu ile alakalı 12 Bingölspor'un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Kongre sürecinde kulübümüzü daha iyi yerlere taşıyacak değerli insanların yönetime aday olmasını bekledik ve süreci takip ettik ama hiçbir kıpırdanma ve sahiplenme göremedik. 12 Bingölspor'umuzun yaşanan süreçten en asgari kayıpla kurtulması amacıyla Onursal Başkanımız Reşat Yılmaz'ın yoğun çabası sonucunda Valimiz Ali Mantı ve Belediye Başkanımız Yücel Barakazi'den destek sözü aldık. Takımımızı perşembe günü Antalya Limak Otelde kampa alma kararı verdik. İkinci yarı için startımızı verdik. Her koşulda bize desteklerini veren Valimiz Ali Mantı ve Belediye Başkanımız Yücel Barakazi'ye şükranlarımızı sunarız. Kulübü devretmeye hazır olduğumuz gibi, kulübü yerde bırakmamayı da misyon edinerek yola devam etme kararımızı kamuoyuna saygıyla sunarız” denildi.

“BİZ BİNGÖL ÇOCUĞUYUZ TAKIMA SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”

12 Bingölspor'un Bingöl'ün geleceği olduğunu kaydeden Onursal Başkan Reşat Yılmaz; “Bu takım bu şehrin geleceğidir. Çocukların sokaktan kurtuluş yoludur. Bizden daha iyisi çıkar diye yeniden aday olmadık. Ama gördük ki Bingöl'ün geleceği ile ilgili kimsenin elini taşın altına koymaya niyeti yok. Tabi burada her zaman yanımızda olan taraftarlarımızı, bize desteğini esirgemeyen kişi ve kurumları tenzih ediyorum. Zaten kendilerini biliyor onlar. Biz Bingöl çocuğuyuz. Bingöl'ün geleceğini sahipsiz bırakacak değildik. Nihayetinde de yeniden görev almaya karar verdik. Yönetimdeki arkadaşlarımızla istişare ettik. Büyüklerimizle, Valimizle, Belediye Başkanımızla istişare ettik. Sonuç olarak biz buradayız ve Bingölspor da dimdik ayakta olacak. Hemen kampa katılacağız. Yardımcı antrenörlerimiz zaten bizimle. Gerekli bölgelere 4 olabilir 5 olabilir sağlam transferler yapacağız. Bingölspor'a yakışır oyuncularla, 2. Lige çıkacak bir ekip oluşturacağız. Biz inanıyoruz. Bu takım 2. Lige çıkacaktır. Bizlere her zaman destek olan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Biz ne yapıyorsak bu şehir için, bu şehrin çocukları için yapıyoruz. İlerde bu daha iyi anlaşılacaktır diye düşünüyorum. Ama söylediğim gibi Biz Bingöl Çocuğuyuz ve bize düşen de bu takıma sahip çıkmaktır “şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21546)
04 Ocak 2018 Perşembe 20:25
Reşat hocam Bingölu olarak siz ve yönetiminizle gurur duyuyorum aynı zamanda sayın valimiz ve sayın belediye başkanımızla da gurur duyuyorum Allah yardımcınız olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21502)
04 Ocak 2018 Perşembe 10:23
Futbol takımınıda siyasi emellerine alet ettiniz ya.
02.06.2026
14:16
12Bingölspor`da kritik süreç: Kongre kararı alındı, gözler stat ve tesis projelerinde
12Bingölspor'da kritik süreç: Kongre kararı alındı, gözler stat ve tesis projelerinde
30 yıl sonra 2. Lig'e yükselen 12Bingölspor'da kongre kararı alınırken, kulübün geleceğine ilişkin belirsizlik sürüyor. Aşağı Çarşı Sahası ve yeni şehir stadyumu için proje ve ihale süreçleri devam ederken, camia verilen destek ve tesisleşme sözlerinin hayata geçirilmesini bekliyor.
02.06.2026
13:25
Efrayim bebek için esnaflardan anlamlı destek: Bir günlük gelirler bağışlanacak
Efrayim bebek için esnaflardan anlamlı destek: Bir günlük gelirler bağışlanacak
Bingöl'ün tek SMA Tip-1 hastası bebeği Efrayim Gökalp'in tedavisi için yürütülen kampanyaya destekler büyüyerek devam ediyor. Kermesler, yardım organizasyonları ve bağış kampanyalarının yanı sıra kent esnafı da Efrayim bebeğin yaşam mücadelesine katkı sunmak için seferber oluyor.
02.06.2026
12:46
Emiroğlu;
Emiroğlu; 'Bu kadar imkâna rağmen sorunlar çözülmüyor'
Kurban Bayramı boyunca Bingöl merkez, ilçe ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, kentteki hizmetlerde yaşanan aksaklıklara, istihdam süreçlerindeki liyakat tartışmalarına ve kamu kaynaklarının kullanımına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Emiroğlu, 'Bu kadar iktidar gücüne ve desteğine rağmen temel hizmetlerde ciddi aksamalar olduğu görülüyor' dedi.
02.06.2026
12:26
Miras satışlarında yeni dönem: Aile dışına satış zorlaşacak
Miras satışlarında yeni dönem: Aile dışına satış zorlaşacak
Miras kalan ev, arsa ve tarlaların satışında önemli değişiklikler yolda. Adalet Bakanlığının hazırlıklarını sürdürdüğü 12. Yargı Paketi kapsamında, ortaklığın giderilmesi davalarında uygulanacak yeni sistemle birlikte aile mülkiyetinin korunması hedefleniyor.
01.06.2026
18:49
Bingöl Üniversitesi`nde mezuniyet coşkusu
Bingöl Üniversitesi'nde mezuniyet coşkusu
Bingöl Üniversitesi 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, protokol üyeleri, akademisyenler, öğrenciler ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Törende dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri takdim edilirken, mezuniyet coşkusu kep atma seremonisiyle taçlandı.
01.06.2026
13:55
Aftor Küme Evleri`nde yangın paniği
Aftor Küme Evleri'nde yangın paniği
Bingöl merkez Aftor Küme Evleri mevkiinde bir evin bitişiğindeki odunlukta çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevlerin eve sıçraması itfaiyenin müdahalesiyle engellenirken, dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın