KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Tanker kazası: 2 ölü, 3 yaralı

Şanlıurfa'da akaryakıt yüklü tanker, yol kenarında arıza yapan Bingöl plakalı koyun yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada, alev alan tankerin 40 yaşındaki sürücüsü Mehmet Bakır ile arıza yapan kamyondan inerek yol kenarında bekleyen 35 yaşındaki Mustafa Türkaslan öldü, 3 kişi de yaralandı.

Tanker kazası: 2 ölü, 3 yaralı
21 EYLÜL 2013 CUMARTESİ 07:45
0
3043
0
AA aa

Edinilen bilgiye göre, kaza, gece geç saatlerde Şanlıurfa- Diyarbakır karayolunun 40'ıncı kilometresinde meydana geldi.

Mersin'den yüklediği akaryakıtı Şırnak'a götüren Mehmet Bakır yönetimindeki 33 R 1610 plakalı tanker, yol kenarında arıza yaptığı için park halindeki Abdullah Kılınçaslan'a ait 12 AC 548 plakalı koyun yüklü kamyona arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkarak bariyerlere çarpan tanker, takla atarak alev aldı. Alev alan tankerin sürücüsü Mehmet Bakır yanarak yaşamını yitirirken, tankerde bulunan sürücünün oğlu 12 yaşındaki Veysel Bakır, kamyonda bulunan Abdullah ve Emrullah Kılınçaslan ile kamyonda yolculuk yapan ve arıza yapması nedeniyle yol kenarında otostop yapan Mustafa Türkaslan yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler, durumu sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Can pazarının yaşandığı kaza yerine gelen polisler, çevre güvenliğini alırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. İlk müdahalesi yapılan yaralılar, daha sonra ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde götürüldü. Tankerde çıkan yangın ise itfaiye ekiplerinin 40 dakikalık müdahalesiyle söndürüldü. Yangın söndürüldükten sonra sürücü Mehmet Bakır'ın cesedi ise tankerden çıkarıldı ve otopsiye götürüldü.

HASTANEDE ÖLDÜ

Gaziantep'ten Bingöl'e gelmek için otostop yaparak bindiği kamyonun arıza yapmasıyla indiği ve yeniden otostop yapmak için beklediği öğrenilen Mustafa Türkaslan, kaldırıldığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Tedavisi süren diğer yaralıların ise sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
31.08.2026
05:24
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Ev sahibi ve kiracı arasındaki sözleşmelerin dijital ortamda hazırlanmasına yönelik e-Devlet uygulamasında 72 bin 581 sözleşme onaylandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, uygulamanın kapsamını genişleterek tüm kira sözleşmelerinin e-Devlet üzerinden yapılmasını zorunlu hale getirmek için çalışma yürütüyor.
31.08.2026
05:22
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi bölgesinde yaptırılan Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümünde düzenlenen törenle hizmete açıldı.
31.08.2026
05:18
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl`den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl'den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Bingöl 5. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam âlemine yönelik 'vahdet' çağrısına destek vererek, 'Ümmetin vahdeti için gerekirse canımızı da taşın altına koymaya hazırız.' mesajı verdi.
31.08.2026
05:17
Bingöl`de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Bingöl'de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Meteoroloji uyarısının ardından Bingöl kent merkezinde etkili olan sağanak yağış ve şiddetli fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Genç Caddesi'nde bir apartmanın çatısı fırtınanın etkisiyle caddeye savrulurken, olay sırasında yoldan geçen kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
31.08.2026
05:15
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
15 ülkeden 1.019 sporcunun katıldığı Malatya Uluslararası Güreş Turnuvası'nda Bingöl rüzgârı esti. Bingöllü sporcular organizasyonu 2 şampiyonluk, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük olmak üzere toplam 8 dereceyle tamamladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın