KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Aralık 2025 Cumartesi
°C

Taraftarlar ankara'da

Bingöl sporu içine girdiği çıkmazdan kurtarmak amacıyla Ankara'ya giden Taraftarlar Birliği, bir dönem ilimizde görev yapan ve spora verdiği destekle hafızalarda kalan Vali Abdulkadir Sarı'yı ziyarette bulundular.

Taraftarlar ankara`da
08 OCAK 2009 PERŞEMBE 11:22
0
1628
0
AA aa
Bir dönem Bingöl'de görev yapan, gerek yerelde gerekse sportif alanda Bingöl'de bir çok çalışmaya imza atan ve bundan dolayı efsane vali diye anılan Vali Abdulkadir Sarı'ya nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirten taraftarlar grubu; ‘'Daha önce ilimizde valilik görevi yürüten ve bu dönemde Bingölspor'a katkılarından dolayı kendisine vefa borcu mahiyetinden bir ziyarette bulunduk. Sayın valimizle ile sıcak ve özlem dolu bir ortamda sohbet etme imkanı bulduk” dediler.
Özellikle Bingöl sporun ikinci lige çıkmasında büyük bir çaba sarf eden Sarı'ya kulübün şu anki durumunu aktardıklarını söyleyen taraftarlar; “Sayın valimiz bize “Benim payıma düşen ne ise Bingöl için seve seve yaparım” dedi. Kendisi bize Ankara'da bir gece düzenleyin ve ilk katılan da ben olayım” diyerek Bingöl spor sevgisini bir kez daha göstermiş oldu. Bizim aracılığımızla tüm Bingöl halkına selam ve sevgilerini yollayan Sarı'ya bize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü Bingöl halkı adına teşekkür ediyoruz'' dediler.
“Çalışmalarımız devam ediyor”
Ankara'da takımın sahiplenilmesi adına bir takım çalışmalarda bulunduklarını vurgulayan taraftarlar, bu çalışmaların hafta sonuna kadar büyük bir azimle devam edeceğini ve şuanda yönetimsiz ve sahipsiz olan Bingöl sporun sahiplenilmesi için çalışmalarının devam edeceklerini belirttiler.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.12.2025
17:06
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç fiyatlandırmasında kullanılan euro kuru, Cumhurbaşkanı kararıyla yüzde 17 artırılarak 21,67 TL'den 25,33 TL'ye yükseltildi. Resmî Gazete'de yayımlanan kararla birlikte ilaç barem değerlerinde de güncellemeye gidildi.
19.12.2025
16:48
İRAP`ta Son Durum: Bingöl`de 40 Eylem Tamamlandı
İRAP'ta Son Durum: Bingöl'de 40 Eylem Tamamlandı
AFAD ev sahipliğinde düzenlenen İRAP Değerlendirme Toplantısı'nda, Bingöl'de afet risklerini azaltmaya yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı; plan kapsamında belirlenen 99 eylemden 40'ının tamamlandığı açıklandı. 6 Şubat Depremleri Sonrası Bingöl'e yapılan acil yardım miktarı da açıklandı.
19.12.2025
16:28
Bingöl Umut Kervanı`ndan Benin`de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan Benin'de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, hayırseverlerin bağışlarıyla Afrika'nın Benin ülkesinde yetim ve ihtiyaç sahibi onlarca aileye kalıcı ve acil yardımlar ulaştırdı.
19.12.2025
16:13
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Bingöl'de civcivleri çok seven ancak temin edebilecek bir yer bulamayan elektrik mühendisi Enes Akgül, atık malzemelerden kuluçka makinesi yaparak kendi civcivlerini üretti.
19.12.2025
02:45
Bingöl`de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de yapımı süren yeni devlet hastanesinin, yalnızca sağlık hizmeti sunan bir yapı olmasının ötesinde; hasta ve hasta yakınlarını merkeze alan cami, refakatçi evi, kütüphane ve sosyal ikram alanlarını içeren sosyal donatılarla birlikte planlanması talep ediliyor.
19.12.2025
02:43
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Fırat Kalkınma Ajansı'nın teknik desteği ve Bingöl Üniversitesi'nin akademik katkılarıyla yürütülecek çalışmada, arıcılıkta verimliliğin artırılması ve katma değerli üretimin güçlendirilmesi amaçlanıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın