KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ağustos 2026 Çarşamba
°C

Taraftarlar: yönetim devam etmeli

1981 Bingölspor Taraftarlar Birliği Başkan ve üyeleri, B.Bingölspor Yönetimine, görevi devam ettirmeleri çağrısında bulundular.

Taraftarlar: yönetim devam etmeli
27 MAYIS 2008 SALI 09:59
0
1526
0
AA aa
Köy Hizmetleri Spor Kulübü Başkanı Cihat Hülakü'nün ardından B.Bingölspor yönetimine bir çağrı da taraftarlar birliğinden geldi. Başarılı bir sezon geçirildiğini söyleyen taraftarlar, yönetimin görevini sürdürmesi gerektiğini ifade ettiler.
B.Bingölspor Kulübü Yönetim Kurulu'nun, 2007–2008 futbol sezonunda önemli başarılara imza attığını ancak çeşitli sebeplerden dolayı hedefe ulaşılamadığını söyleyen1981 Bingölspor Taraftarlar Birliği Başkanı Hacı Altunbay, önümüzdeki sezon gerekli desteklerin sunulması halinde beklenen başarının yakalanacağını vurguladı.
Mevut yönetimin, çok daha tecrübeli birkaç ismi kadroya dahil etmesi durumunda 2. Lig'e yükselmenin pek de zor olmayacağını dile getiren Altunbay: “Bu sezon, yönetim için bir tecrübe oldu. Bu yıl yaşananlar, onlara bir sonraki dönemde neler yapmaları gerektiğini öğretti. Yönetimin, bunca tecrübeyi edindikten sonra görevi bırakmasının yanlış olacağı ve 2. Lig hayalinin 1 yıl daha erteleneceği düşüncesindeyiz. Bu nedenle mevcut yönetimin görevini sürdürmesini istiyoruz” dedi.
B.Bingölspor'un, bu yıl grupta 2'inci sıraya kadar yükseldiğini hatırlatan Altunbay, gerekli destekler sunulmadığı gibi verilen vaatlerin de yerine getirilmemesinden dolayı takımın düşüşe geçtiğini söyledi.
‘Gerekli destek sunulsaydı bugün 2. Lig'de olurduk' diyen Altunbay: “Yönetim, kadrosunu güçlendirir ve gerekli desteği görürse inanıyoruz ki önümüzdeki sezon 2. Lig'e yükseliriz. Maddi imkânsızlıklar içerisinde takımı ayakta tutan bu yönetim, en zor dönemde dahi takımı Play-Off'a yükseltmiştir. Bunlar, küçümsenecek başarılar değildir. Artık büyüklerimiz, takımı sahiplenmeli ve yönetimi destekleyerek bu memlekete daha büyük heyecanların yaşatılmasına katkı sağlamalıdırlar. Bu konuda en büyük desteği başta sayın valimiz olmak üzere bürokratlarımızın ve siyasilerimiz sunması gerekmektedir. Sosyal ve sportif aktivitelerin yeterli düzeyde olmadığı Bingöl'de, yapılan faaliyetler de kıt imkânlarla gerçekleştiriliyor. Artık bu gençliğe spor alanında bir yön çizilmesi, zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması gerekiyor. Son günlerde uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışmaların hızla arttığı görülmektedir. Her operasyonda birileri gözaltına alınıyor. Bunlar, gençliğin sahiplenilmesi gerektiğini, aksi takdirde uyuşturucu tacirlerinin boşta kalan bu gençleri bataklığa çekeceğinin bir göstergesidir” diye konuştu.
Konuşmasının sonunda B.Bingölspor yönetimine ‘görevi devam ettirmeleri' çağrısını yineleyen Altunbay, siyasi ve bürokrasi çevrelere de destek sunulması yönündeki taleplerini dile getirdi.

BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.08.2026
16:08
Afşin, TOKİ Başkan Yardımcısı Oldu
Afşin, TOKİ Başkan Yardımcısı Oldu
TOKİ İhale Dairesi Başkanlığı görevini uzun yıllar sürdüren Bingöllü hemşehrimiz Abdulvahap Afşin, yayımlanan yeni atama kararıyla Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
18.08.2026
16:07
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü değişti!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü değişti!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görev değişikliğine gidildi. Geçtiğimiz yıl göreve getirilen Mehmet Fatih Aktay'ın yerine, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ödeme Daire Başkanı Hikmet Güneş atandı. Güneş, Bingöl'deki görevine başladı.
18.08.2026
16:06
Araç Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
Araç Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki bahçeye uçtu. Kazada araçta bulunan Abdülhakim Tuğal hafif yaralandı.
18.08.2026
16:05
Bayram`a TMOK`ta Önemli Görev
Bayram'a TMOK'ta Önemli Görev
Bingöl Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Alican Bayram, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi bünyesindeki Olimpik Bilim, Teknoloji ve İnovasyon Komisyonu üyeliğine atandı. Bayram, TMOK bünyesindeki kurul ve komisyonlarda Bingöl Üniversitesi ve Bingöl'ü temsilen görev alan ilk akademisyen oldu.
18.08.2026
16:04
Bingöl`de kaza! Otomobil ters döndü: 3 yaralı
Bingöl'de kaza! Otomobil ters döndü: 3 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
18.08.2026
16:03
Bingöl Üniversitesi YKS`de Yüzde 99,20 Doluluk Oranına Ulaştı
Bingöl Üniversitesi YKS'de Yüzde 99,20 Doluluk Oranına Ulaştı
2026 YKS yerleştirme sonuçları açıklandı. Bingöl Üniversitesi'nin 3 bin 783 kişilik lisans ve ön lisans kontenjanının 3 bin 760'ı doldu. Üniversitenin genel doluluk oranı yüzde 99,20 olurken, ön lisans programlarında yüzde 100 doluluk sağlandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın