KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Haziran 2025 Cumartesi
°C

Taş, işkence gören çocukları ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Milletvekili Prof. Dr. Eşref Taş, Genç İlçesi’nde işkence gören çocukları ziyaret etti.

Taş, işkence gören çocukları ziyaret etti
26 AĞUSTOS 2012 PAZAR 23:39
0
3630
0
AA aa

Genç İlçesi'nde bayramın birinci gününde mezarlığa şeker toplamaya giden ve kimliği belirsiz kişiler tarafından işkence edilen 8 yaşındaki B.Y. ile amcası 11 yaşındaki A.Y.'yi ziyaret eden AK Parti Bingöl Milletvekili Prof. Dr. Taş'a AK Parti İl Başkanı Cevdet Çalbay ve Genç İlçe Başkanı Osman Tartık da eşlik etti.

Çocukların ailesi ile görüşerek, olay ile ilgili bilgi alan Taş, burada olayla ilgili gazetecilere çeşitli açıklamalarda bulundu.

“Bu bir insanlık suçudur ve ailelerimiz de bu suça ortak olmuş durumda”

Olayın psikolojik boyutuna da değinen Taş: “Bu suçu işleyenler de terapi edilmelidir. Bu denli küçük yaşta böylesi bir vahşete imza atan neslin yetişmesi oldukça düşünceli bir durumdur. Maneviyattan yoksun yetişen zamane çocukları yaşlarından büyük olaylara karışmaları toplumumuzun ne denli suça eğimli olduğunun göstergesidir. Halk olarak çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmalıyız. Bu bir insanlık suçudur ve ailelerimiz de bu suça ortak olmuş durumda. Ailelerimiz kendilerine düşen görevi fazlasıyla üstlenmelidir. Toplumuzun bu ayıbını hep birlikte örtmeliyiz ve bu gibi olayların bir daha yaşanmaması için yine hep birlikte bir mücadele içinde olmalıyız'' ifadelerini kullandı.

‘‘Çocuklarımıza gerekli desteği sunacağız''

Darp edilen çocuklara gerekli desteği sunacaklarını belirten Taş: “Minik çocuklarımıza bunu yapanlar mutlaka cezalandırılmalıdır. Olayı duyduğumuzda gerekli mercilere çeşitli talimatlarda bulunduk ve güvenlik güçlerimizin hummalı çalışması sonucunda olayın failleri kısa sürede tespit edildi. Bundan sonraki süreç adli makamlarda devam edecek ve inanıyorum ki hak ettikleri cezayı bulacaklar. Biz hükümet olarak bu çocuklarımızın yanında olacağız ve gerekli desteklerimizi de sunacağız inşallah'' dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın