KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mayıs 2026 Pazar
°C

Taş ocakları insana zarar veriyor

Merkeze bağlı Çobantaşı Köyü Muhtarı Ahmet Korkmaz, köyün yakınlarında bulunan taş ocaklarının doğaya ve çevreye zarar verdiğini, ocaklardan çıkan tozdan birçok köylünün etkilendiğini söyledi.

Taş ocakları insana zarar veriyor
10 AĞUSTOS 2020 PAZARTESİ 17:33
10
2508
0
AA aa

İş insanı Doğan Koç'un geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı paylaşım sonrası taş ocakları yeniden gündeme gelmişti. Koç, yaptığı paylaşım sonrası ölüm tehditleri aldığını belirterek suç duyurunda bulunmuş ve konuyu yerel basına taşımıştı.

Çobantaşı Köyü Muhtarı Ahmet Korkmaz, Doğan Koç'un paylaşımı ve söylediklerinin birbiriyle çeliştiğini söyleyerek taş ocaklarından birinin Doğan Koç tarafından işletildiğini ve dağ keçilerini dile getirdiği kadar 10 yıldır faaliyet gösteren taş ocağının doğaya verdiği zararı dile getirmesini istedi. Konu ile ilgili açıklama yapan Korkmaz, “dağ keçilerini dile getirdiği kadar 10 yıldır kurulu olan bu ocağın köylüye verdiği zararı dile getirseydi. Ocağı işleten kendisi, ocağın çalışma süresi bitmesine rağmen çalışmaya devam ettiren de kendisidir. Ocaktan çıkan atık malzeme ve bu köy için büyük bir tehlike, dere yatağına bırakılmış ve asla köylü düşünülmemiştir. Çobantaşı Köyü 1991 yılında büyük sel felaketi yaşamış olmasına rağmen Doğan Koç'un umurunda bil değil. Doğan Koç'un buradaki paylaşımları kendi çıkarından başka bir şey değildir.” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.05.2026
22:39
Bingöl`ün Geleceği
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
17.05.2026
22:38
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Kocaeli'de düzenlenen '81 İl Gençlik Şöleni'ne katılan AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları teşkilatı, program kapsamında Kocaeli ve Ankara'da bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı programda gençlik şöleni, koreografi ve drone gösterileri dikkat çekti.
17.05.2026
22:37
Bingöl`de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın