KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Aralık 2025 Pazartesi
°C

'Taşınan çocuklar hepimizin çocukları

İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin Öğrencilerimizin evlerinden okullara, okullarından evlerine gitmelerini sağlamak hepimize düşen en önemli görev. Taşınan çocuklar hepimizin çocuklarıdır dedi

27 NİSAN 2018 CUMA 23:47
0
1683
0
AA aa

İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin başkanlığında ilçe milli eğitim müdürlerinin katılımıyla Taşımalı eğitim il değerlendirme komisyonu toplantısı yapıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, 7 ilçe milli eğitim müdürü katıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, ilçe milli eğitim müdürlüklerince yapılan çalışma raporlarının okunması ile gündem maddeleri ele alındı.

Öğrencilerin daha güvenli ve rahat bir ortamda taşınmasını sağlamayı amaçladıklarını belirten Engin, “Öğrencilerimizin evlerinden okullara, okullarından evlerine gitmelerini sağlamak hepimize düşen en önemli görev. Taşınan çocuklar hepimizin çocuklarıdır. Taşımalı eğitimle ilgili taşıma kapsamındaki tüm okul idarelerinin gerek teknik şartnameyi, gerekse yönetmeliği iyice incelemeleri ve taşıma işlerinin ilgili şartname ve yönetmelik doğrultusunda yapılmasında üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeleri gerekmektedir.

Servis taşımacılığının zor ve sorumluluk isteyen bir iş olduğuna dikkati çeken Engin, bu nedenle yaptıkları denetimleri eğitim öğretim sezonu boyunca sürdüreceklerini vurguladı.

Engin; “2017-2018 eğitim öğretim yılında olduğu gibi 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının da güzel geçmesi için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. Bize emanet edilen 60 bin evladımızı geleceğe en güzel şekilde hazırlamalıyız. Şimdiye kadarki çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder, yeni çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.12.2025
23:34
Bingöl Basın Konseyi`nden PFDK Tepkisi:
Bingöl Basın Konseyi'nden PFDK Tepkisi: '12Bingölspor yalnız değildir'
Bingöl Basın Konseyi, Silifke deplasmanındaki tartışmalı hakem kararları ve PFDK cezalarının ardından 12Bingölspor'a sahip çıkan net bir açıklama yaptı: '12Bingölspor, bu kentin emeğini, mücadelesini ve umudunu temsil etmektedir. Ölçüsüz disiplin cezaları ve tartışmalı hakem uygulamaları karşısında Bingöl'ün değerleri sahipsiz değildir.'
28.12.2025
23:30
Adaklı ve Kiğı`da Eğitime 1 Gün Ara
Adaklı ve Kiğı'da Eğitime 1 Gün Ara
Bingöl genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Adaklı ve Kiğı ilçelerinde 29 Aralık 2025 Pazartesi günü eğitime bir gün süreyle ara verildi.
28.12.2025
23:28
Yatırım sözü var, yol yok!
Yatırım sözü var, yol yok!
2022 yılında yatırım programına alınmasına rağmen yenilenmeyen Yedisu yolu, sürücüler için can güvenliği tehdidine dönüşürken, yatırım vaatlerinin neden hayata geçirilmediği sorusu cevapsız kalıyor.
28.12.2025
23:27
Yedisu Olası Depreme Hazırlanıyor! Konteyner Kent Kuruldu
Yedisu Olası Depreme Hazırlanıyor! Konteyner Kent Kuruldu
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, olası bir depreme hazırlık kapsamında Yedisu ilçesinde kurulan konteyner kentte tüm altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlandığını, ayrıca 40 adet yedek konteyner için ikinci bir alan oluşturulduğunu açıkladı.
28.12.2025
23:26
Yeni Yılda Trafikte Sert Önlemler
Yeni Yılda Trafikte Sert Önlemler
Cep telefonu kullanımı, kırmızı ışık ihlali ve alkollü araç sürmeye ağır yaptırımlar geliyor. TBMM'nin ilk gündem maddelerinden biri olacak trafik kanun teklifiyle para cezaları katlanacak, ehliyetlere uzun süreli el konulacak.
28.12.2025
23:25
Bingöl`de Köy Yollarında Çalışmalar Sürüyor
Bingöl'de Köy Yollarında Çalışmalar Sürüyor
Bingöl'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarında İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmaları gece gündüz sürerken, 280 köy yolundan 178'i ulaşıma açıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın