KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Eylül 2025 Cuma
°C

Taştekin'den 'sivil toplum' vurgusu

TÜMSİAD Bingöl Şubesi onuruna yemek veren Bingöl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin: “Sivil toplum kuruluşları, bir toplumun büyümesinde ve gelişmesinde önemli bir etkendir. Bu anlamda Emniyet Teşkilatı olarak sizlerin ve diğer tüm derneklerin çalışmalarını takdir ediyoruz” dedi.

Taştekin`den `sivil toplum` vurgusu
03 ŞUBAT 2014 PAZARTESİ 07:24
0
1889
0
AA aa

Bingöl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bingöl Şube Yönetim Kurulu üyelerini akşam yemeğinde ağırladı.

TAŞTEKİN: “TÜMSİAD'IN FAALİYETLERİNİ HAYRANLIKLA TAKİP EDİYORUM”

Sıcak sohbetle başlayan yemekte daveti kabul ettikleri için TÜMSİAD yönetimine teşekkür eden Taştekin; “Topluma faydalı olmaya çalışan tüm sivil toplum kuruluşları bizim için çok önemlidir. Avrupa'da insanların büyük bir çoğunluğu birçok sivil toplum kuruluşuna üye olarak faaliyetlere katılırlar. Daha önce gittiğimiz Avrupa ülkelerinde bize ‘Türkiye'de herhangi bir sivil toplum örgütüne bağlı mısınız?' diye sorarlardı. İşte bu noktada sivil toplumun önemini çok daha iyi anlamış oluyoruz. Sivil toplum kuruluşları, bir toplumun büyümesinde ve gelişmesinde önemli bir etkendir. Bu anlamda sizlerin ve diğer tüm derneklerin çalışmalarını Emniyet Teşkilatı olarak takdir ediyoruz. Ve TÜMSİAD'ın faaliyetlerini de büyük bir hayranlıkla takip ediyoruz” dedi.

ALİMOĞLU: “BİNGÖL'DE GENÇ TÜMSİAD'I KURACAĞIZ”

TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, nazik daveti için Emniyet Müdürü Ercan Taştekin'e teşekkür ederek, TÜMSİAD'ın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Alimoğlu; “TÜMSİAD onuruna bizleri davet ettiğiniz için ve böylesine keyifli bir sohbete vesile olduğunuz için sizlere şükran borçluyuz. Sizin de ifade ettiğiniz gibi sivil toplum kuruluşları toplumun en önemli yapı taşlarındandır. Biz de bu düşünceyle sürekli faaliyetlerimize yenilerini eklemeye çalışıyoruz. TÜMSİAD olarak KOBİ'lerimizin sorunlarının çözümü noktasında destek olmaya çalışıyoruz. Sürekli büyüyen ve gelişen ilimiz ve ülkemiz ekonomisinde üyelerimizin de pay alabilmeleri için alternatif çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bunun yanı sıra yurt içi yurt dışı fuar ve gezilere katılıyoruz. Şu ana kadar Ürdün, Kosova, Makedonya, Almanya, İran iş gezilerine katıldık. Nasip olursa yine Bingöl Şube olarak 26 Şubat'ta Amerika'ya gideceğiz. Ayrıca iş dünyasına kalifiyeli eleman yetiştirmek adına kurslar düzenliyoruz. Şu anda halen devam etmekte olan Bilgisayarlı Muhasebe kursumuzda vizyonlarını geliştiren gençlerimiz var. Yakın zamanda da genç girişimci adaylarımıza yönelik Girişimcilik kursumuz açılacak. Yine yakın zamanda inşallah Genç TÜMSİAD yapılanmasını Bingöl'de oluşturacağız. Bu yapılanma ile gençlerimiz, pozitif anlamda kendilerini geliştirerek gelecekte ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayacaklar” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.09.2025
20:55
Bingöl`de
Bingöl'de 'Bir Anadolu Şenliği' coşkusu başladı
Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Bingöl, bölgemizin ve ülkemizin çok önemli bir şehri. Doğası, ulaşım imkanları, turizm potansiyeli, kültür ve spor kapasitesi ile Bingöl bu etkinlikleri fazlasıyla hak ediyor' dedi.
19.09.2025
20:38
TEKNOFEST 2025 İstanbul`da Bingöl`den İki Proje
TEKNOFEST 2025 İstanbul'da Bingöl'den İki Proje
DENEYAP Makeathon kategorisinde ortaokul seviyesinden TETRA, lise seviyesinden ise BYTE TECH adlı proje takımlarıyla yarışan ve 4 Bin takım arasından sıyrılarak 32 finalist arasına girmeye hak kazanan Bingöl, Akıllı Tren ve Arama Kurtarma projeleriyle TEKNOFEST 2025 İstanbul'a katıldı.
19.09.2025
16:01
Bingöl`de Gaziler için yürüdüler
Bingöl'de Gaziler için yürüdüler
Gaziler Günü tüm yurtta olduğu gibi Bingöl' de de coşkuyla kutlandı.
19.09.2025
14:53
Bingöl`de Anadolu Şenliği`ne Gazze tepkisi!
Bingöl'de Anadolu Şenliği'ne Gazze tepkisi! 'İptal edilmeli'
Bingöl'de bugün başlayacak ve 25 Eylül'e kadar sürecek Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Anadolu Şenlikleri'nin iptali çağrısında bulunan Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu: 'Gazze'de bu denli büyük bir acı yaşanırken, eğlence adı altında şenlikler tertiplemek insani, vicdani ve ahlaki değerlerle bağdaşmamaktadır'
19.09.2025
08:29
Bingöl`de çıkan orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale
Bingöl'de çıkan orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale
Bingöl'ün iki ilçesinde çıkan orman yangını için ekipler seferber oldu. Havadan ve karadan müdahale edilen yangınlar kontrol altına alındı. Bölgelerde çalışmalar sürüyor.
19.09.2025
08:11
Bingöl`de trafiğe şenlik ayarı! Bu yollar trafiğe kapatılacak!
Bingöl'de trafiğe şenlik ayarı! Bu yollar trafiğe kapatılacak!
Anadolu Şenlikleri Programı nedeniyle kısmen veya tamamen trafiğe kapatılacak yollarla ilgili grafik yayınlayan Bingöl Emniyet Müdürlüğü, alternatif yolların kullanılmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın