KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Eylül 2026 Çarşamba

Tatlıses: ''gp'nin oy oranı % 15'

Basının siyasi partilere taraflı davrandığını savunan Tatlıses, "Bence Genç Parti'nin oy oranı yüzde 15. Birçok kişiyle bu konuda iddiaya girdim" dedi.

Tatlıses: ``gp`nin oy oranı % 15`
30 HAZİRAN 2007 CUMARTESİ 15:44
0
1491
0
AA aa
Antalya'nın Alanya ilçesi Kargıcak beldesinde bulunun 5 yıldızlı Ütopya Otel'in açılışında sahne alan İbrahim Tatlıses, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Magazin sorularından sıkıldığını söyleyen Tatlıses, kendisine siyasi soru sorulmasını istedi.

Genç Parti'nin her geçen gün oylarının arttığını ileri süren Tatlıses, "Bence Genç Parti'nin oy oranı yüzde 15. Birçok kişiyle bu konuda iddiaya girdim" dedi.

Basından dert yanan Tatlıses, "Basın taraflı davranıyor. Basın diğer partileri çok destekliyor. Ancak basının desteklemesi çok da önemli değil. Basın desteklediği zaman halkın tepkisini alıyor. Bazı gazeteler az satıyor onu da söyleyeyim, çünkü yanlı. 5 parmağın beşi bir değil. Büyük partilere destek verirken, diğer partilere üvey evlat muamelesi yapılıyor" diye konuştu.

Basın mensuplarının "Genç Parti'nin barajı aşması halinde bakan olacak mısınız?" sorusuna Tatlıses, "Sayın Süleyman Demirel'in bir sözü var; 'Doğmamış çocuğa don biçilmez.' Çocuk bir doğsun bakarız" cevabını verdi.

Genç Parti (GP) Genel Başkanı Cem Uzan'ın yaptığı tüm vaatlerin diğer parti liderleri tarafından kopya çekildiğini de öne süren İbrahim Tatlıses, "Mazot 1 YTL dendi. ÖSS kalkacak dendi. Hepsi kopya ettiler sonra" diye konuştu.

Konser sırasında liderlere çatan ve sık sık siyasi mesajlar veren Tatlıses, kendisinden istek parça isteyenlere, "Kaç oyun var ona göre söyleyeyim" dedi. Kendisini izlemeye gelen eski bakanlardan Köksal Toptan'a da göndermede bulunan Tatlıses, "Oh oh Toptan götürüyorsunuz perakende yok" dedi.

Aday olduktan sonra orkestrasında bulunanların panik olduğunu söyleyen Tatlıses, "Birçoğunun taksiti varmış, ben aday olunca konser vermeyeceğim diyerek para alamama korkusu oluşmuş. Milletvekili olsam da konser vereceğim" şeklinde konuştu.

Anasayfa için tıklayınız.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.09.2026
17:45
Bingöl`e kırsal kalkınma için 275 milyon TL`lik dev destek
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl`de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; `Kontrollü muhalefete rıza göstermedik`
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın