Hemşire'nin ilaç alması için doktora başvurması gerektiğini söylemesi Doktor Odasına gittiğini belirten Mollaoğlu; “Doktor odasında sigara içiyordu. Astım ve tansiyon rahatsızlığımdan dolayı uyardım. Rahatsızlığımı belirttim. Buna rağmen doktor beni azarladı. dışarıda bekle dedi. O arada ağza alınmayacak söz ve sataşmalarda bulundu. Ben de doktor olarak bu yakışıksız hareketlerini tasvip etmediğimi, bu hakareti kabullenemeyeceğimi söyledim. Şahsımı ve Sıhhatimi küçük gördü” dedi.
Yaşadıklarının üzüntü verici olduğunu ifade eden Mollaoğlu, yetkililere seslenerek ; “Bu genç doktorun, bir amiri veya müdürü varsa bu tür olumsuzluklarını görmüyorlarsa, 84 yaşından sonra kendilerinin de başlarına böyle tatsızlıkların gelebileceğini bilmelerini isterim” diye konuştu.
‘Bu genç doktorumuzun, görevi ve konumları itibarı ile insanlara yardımcı olması gerekirken, kraldan çok kralcı tavırları sergilemesi, bir vatandaş olarak beni derinden üzmüştür' diyen Mollaoğlu, Valilik ve Sağlık İl Müdürlüğü'nün yetkilileri konuyla ilgili gerekeni yapmasını istedi
BİNGÖL KENT HABER