KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ekim 2026 Perşembe

Tavz-der 15 temmuz'u unutmayacağız

Bingöl’de faaliyet gösteren Tavz-Der 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde yazılı bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamada, “Tavz-Der olarak 15 Temmuz’u unutmadık, unutturmayacağız” denildi.

Tavz-der 15 temmuz`u unutmayacağız
14 TEMMUZ 2017 CUMA 07:03
0
1986
0
AA aa

15 Temmuz 2016 Tarihinde Türkiye'mizde vukuu bulan darbe girişiminin yıl dönümüne girdiklerini ifade eden Bingöl Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneği Yönetim Kurulu, “2 asırdır " Vandal Batı" tarafından tarihte benzerine rastlanılmamış bir vahşetle Ümmet-i Muhammed esaret ve sömürge altındadır. Ümmetin Hilafet bayraktarlığını yapan Anadolu, Kadim bir geleneğin taşıyıcısı olması hasebiyle bu sorumluk ile hareket etmiştir. 1699 Karlofça Antlaşması ile Ümmetin Hamisi olan Osmanlıya ve onun nezdinde Müslümanları prangaları ile boyunduruk altına almaya başlayan batı; Allah'tan başka kimseye boyun eğmeyen milletimize karşı vahşice katliamlarda bulunmuştur. Kadim tarihimiz irdelendiğinde 31 Mart 1909 ile başlayıp, 60-80 darbeleri ve 12 Mart, 28 Şubat, 27 Nisan Muhtıraları ile demokrasimize yön verilmeye çalışılmıştır. 15 Temmuz darbe girişinde bulunanlara indirilen tokat; iki asırdır yapılan bu zulmü İslami ve insani bakış açısıyla Tarih-i Şuura sahip Türkiye Halkının ve haksızlık karşısında dik duran bir liderin "YETER!" dediği bir zaferdir. 15 Temmuz, yıllardır balans ayarı ile bizi yönetmeye çalışan Batıya DUR. Kendimizi yönetebilecek İradeye de İrfana da sahibiz dediğimiz gündür. Bu duygularla tasması batının elinde olan FETÖ'yü ve ona çanak tutan harici ve dahili taşeronlarını lanetliyoruz ve kınıyoruz. "Lider taşın arkasına saklanırsa, millet dağın arkasına saklanır" şuuru ve imanı ile Dik Duran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ı ve canı pahasına sokaklara dökülüp vakarlı bir duruş sergileyen Aziz Milletimize Teşekkür ediyoruz. İlahi aşk ile tebessüm ederek Şehadete yürüyen Şehitlerimize Rahman-u Rahim'den Rahmet, Gazilerimize şifalar diyoruz. Bu sadece silahlı bir darbe değil, aynı zamanda kadim İslam geleneğimizin tahrifidir. Bu sebeple ümmetin bağı olan "Cemaat" kavramına yapılan darbe de göz ardı edilmemeli ve bu değerler korunmalıdır. Allah bir daha ülkemize ve Müslüman ülkelerine 15 Temmuz benzeri bir ihanet göstermesin” şeklindeki ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.10.2026
14:07
Ticaret Bakanlığı`ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'nın taksitli satışlara ilişkin düzenleme yetkisi genişletildi. Yeni yönetmelikle satış sonrası taksitlendirme ve ödeme erteleme işlemleri de kapsama alınırken, taksit sayısı ve sürelerine ilişkin yeni bir sınır henüz belirlenmedi.
15.10.2026
13:45
Karlıova`da sokaklar göle döndü!
Karlıova'da sokaklar göle döndü!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde gece etkili olan sağanak yağış, cadde ve sokakları su altında bıraktı. İş yerlerine ulaşmakta zorlanan esnaf, tıkanan mazgalları kendi imkânlarıyla açmaya çalıştı.
14.10.2026
19:38
Bingöl`de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan 1 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
14.10.2026
19:12
DEM Parti`den zam tepkisi:
DEM Parti'den zam tepkisi: 'Ulaşım haktır'
Bingöl Belediyesi DEM Partili Meclis Üyeleri, toplu taşıma ücretlerine yapılan zamma muhalefet şerhi koyduklarını belirterek belediyenin kendi araçlarıyla toplu taşıma hizmeti sunmasını ve dar gelirli vatandaşlarla öğrencileri koruyacak destek mekanizmaları geliştirmesini istedi.
14.10.2026
18:24
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10`a girdi
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10'a girdi
Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türkiye genelindeki 973 vakıf arasında 10'uncu sırada yer aldı. Başarıda emeği bulunan vakıf personeline Kaymakam Abdulselam Bıçak tarafından teşekkür belgesi verildi.
14.10.2026
18:11
Bingöl`de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu!
Bingöl'de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu!
Bingöl'de şehir içi toplu taşıma ücretleri 2026 yılı içerisinde üçüncü kez artırıldı. Şubat ayında 25 TL'ye, haziranda 28 TL'ye yükseltilen tam bilet ücreti, son zamla birlikte 35 TL'ye çıktı. Yılın başından bu yana tam biletteki artış yaklaşık yüzde 85'e ulaştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın