KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Temmuz 2025 Cuma
°C

Tavz-der 17 yaşında

Tavz-Der Başkanı Mehmet Tezel, 2000 yılında kurulan Tavz-Der’in bu yıl 17’inci yılına girdiğini söyledi.

Tavz-der 17 yaşında
22 HAZİRAN 2017 PERŞEMBE 05:19
0
1888
0
AA aa

 

20 Haziran 2000 yılında aile büyükleri tarafından derneğin kurulduğunu dile getiren Başkan Mehmet Tezel, “Derneğimiz 17. Yılını doldurmanın heyecanı içerisinde. Kişi, aile ve aşiret farkı gözetmeksizin Bingöl ilimizde faaliyetlerini yürüten Tavz-Der'imiz; ciddi çalışmalarda bulunmuş bölge ve ülkede saygın bir STK olmuştur. Irk, Dil ve Mezhep ayrımı gözetmeksizin Türkiye de çalışmalarını sürdüren derneğimiz; bir yardım kuruluşu olmanın yanı sıra Eğitim, Sosyal ve Kültürel anlamda da ciddi hizmetlere imza atmıştır ve atacaktır inşallah” dedi.

Derneğin 17'inci yılında bir dizi açıklamalarda bulunan Tezel, spor, yazılı Yayım (Dergi, Stratejik Raporlar vb.), Kültürel çalışmalar ve emeği takdire yönelik faaliyetlerle somut çıktılar bırakan Tavz-Der'in ciddi ve sürpriz projeleri ile yoluna devam edeceğinin altını çizdi.

Tezel; “Bu vesileyle kuruluşundan günümüze gönüller inşa eden Bingöl Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneği'mize Başkanlık yapmış, yönetim kurullarında görev almış, üye olmuş, Genel kurulunda bulunmuş; Eğitim, Gençlik, Kadın ve İlim İrşad Komisyonlarında görev almış herkese, yüreği emeği kadar temiz olan Aile bireylerimize teşekkür ediyoruz. Tavz Derneğimize, Ailemiz, Bingöl ilimiz ve Ülkemize hizmete devam edecektir. Derneğimize desteklerinden ötürü Tavz Ailesine, komşu ailelere ve bütün Bingöl halkına teşekkür ediyoruz” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.07.2025
03:19
Bingöl OSB Genişleme Alanı Altyapı İhalesi yapılacak
Bingöl OSB Genişleme Alanı Altyapı İhalesi yapılacak
'Bu başarı kalbi ve yüreği Bingöl için çarpanların ortak eseridir' diyen Vali Usta: 'Bingöl sanayicisi, girişimcisi ve tüm dinamikleriyle omuz omuza, kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz' dedi.
18.07.2025
03:18
Adalet Bakanlığı`na 20 bin yeni personel alınacak
Adalet Bakanlığı'na 20 bin yeni personel alınacak
Kabine Toplantısı sonrası alınan kararları açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet Bakanlığı'na 20 bin yeni personelin alınacağını duyurdu.
18.07.2025
03:16
'Bağımlılık, terör kadar tehlikeli'
Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği Bingöl İl Başkanı Şahin Gültekin yaptığı açıklamada bağımlılıkla mücadelenin terörle mücadele kadar önemli ve stratejik bir güvenlik meselesi olduğunu belirterek, devlet, aile ve sivil toplumun bu konuda topyekûn bir seferberlik başlatması gerektiğini vurguladı.
18.07.2025
03:13
TED AD Bingöl Koleji Eğitim Hayatına Başlıyor
TED AD Bingöl Koleji Eğitim Hayatına Başlıyor
Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından biri olan Türk Eğitim Derneği (TED), Türkiye'nin dört bir yanına nitelikli eğitimi ulaştırma vizyonu doğrultusunda, yeni bir eğitim yuvasını Bingöl'e kazandırıyor. TED AD Bingöl Koleji, 2025-2026 eğitim-öğretim yılında Bingöl'de de kapılarını öğrencilere açmaya hazırlanıyor.
18.07.2025
03:11
'El birliğiyle Bingöl'ü bir turizm merkezi haline getireceğiz'
Meclis'te yaptığı konuşmasında milletvekillerine şehrin turizm noktalarını sıralayıp ziyaret ve gelişim için destek çağrısında bulunan Milletvekili Korkutata: 'Bingöl'e gelen misafirlerimiz yalnızca doğanın ve tarihin değil, aynı zamanda insanımızın eşsiz misafirperverliğiyle de buluşmaktadır' dedi.
18.07.2025
03:10
Uyuşturucu ve hırsızlıktan ceza almışlardı! Yakalandılar
Uyuşturucu ve hırsızlıktan ceza almışlardı! Yakalandılar
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 şüpheli yakalandı. Şahıslar cezaevlerine teslim edildiler.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın