Sakızla bayıltıldıktan sonra Başıbüyük Ormanı'nda tecavüze uğrayan E.A. psikolojik tedaviye cevap vermiyor. Mağdur genç kız çareyi Kanada'da arayacak.
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde iki çocuktan sakız aldıktan sonra bayılan E.A. ve H.M., daha sonra iki kişi tarafından kaçırılıp, Başıbüyük Ormanı'nda gasp edilmiş, genç kız tecavüze uğramıştı. Jandarma tarafından baygın bulunan sevgililer, ifadelerinde hiçbir şey hatırlamadıklarını söylemiş, haftalarca psikolojik tedavi görmüştü.
1.5 AY KALACAKLAR
Ancak defalarca tecavüze uğrayan H.M.'nin tedaviye bir türlü cevap vermediği ortaya çıktı. Takvim'in haberine göre dönem dönem yaşadığı travmanın etkisiyle kendisini kötü hisseden E.A., bu yüzden yurt dışında tedavi olmaya karar verdi. Sevgililer, Kanada'da buldukları özel bir klinikten randevu aldı. H.M. ve E.A., bu klinikte 1.5 ay boyunca tedavi olacak. E.A., olaydan sonra Anadolu yakasında oturmasına rağmen bir daha Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü kullanmadı. 7 yıl önce ailesinin karşı çıkmasına rağmen üniversite eğitimi için İstanbul'a gelen ve bir daha da memleketi Muğla'ya dönmeyen E.A. yaşadıklarına bir türlü inanamıyor. Bir ajansta çalışan tecavüz mağduru genç kızın sevgilisi H.M.'yle üniversitede okurken tanıştığı ve memleketine bu yüzden dönmediği öğrenildi.
AİLESİ BİLMİYOR
Tecavüze uğradığını ailesinden ve iş arkadaşlarından sır gibi saklayan E.A.'nın bu süre içerisinde çalıştığı ajansa da uğramadığı gelen bilgiler arasında. Çin'den ithal ettiği oyuncakları toptan pazarlayan bir şirketin sahibi ve yöneticisi olan H.M. ise tedavi süresince Kanada'da sevgilisinin yanında kalacak.
haberturk