KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Eylül 2025 Salı
°C

Tedbirsizlik 4 cana mal oluyordu

Bingöl-Elazığ karayolunda yürütülen yol yapım çalışmalarında önlem alınmaması kazalara neden oluyor. Cumartesi günü Bingöl’den Elazığ’a giden bir araca, çalışmalar esnasında düşen kaya çarparken, araç kullanılamaz hale geldi. Araçta bulunan 4 kişi ise şans eseri kurtuldu.

Tedbirsizlik 4 cana mal oluyordu
20 HAZİRAN 2012 ÇARŞAMBA 07:12
0
2844
2
AA aa

Bingöl-Elazığ karayolunda duble yol çalışmaları 2005 yılında başladı. O yıldan itibaren geçen 8 yıllık süreçte yol yap-boz tahtasına döndü. Yol yapımı uzadıkça çilesini de vatandaşlar çekti. Cumartesi günü yaşanan bir olay ise, yol çalışmalarını yürüten firmanın ve karayollarının önlem almadan çalışma yürüttüğünü ortaya çıkardı.

Bingöl'den Elazığ'a gitmek üzere yola çıkan Nahir Azak yönetimindeki 35 BJN 26 plakalı araç, tedbirsizliğin kurbanı oldu. Yolun yapım işini yürüten İsmet-Özyapıcılar firmalarının çalışmalar esnasında gerekli önlemleri almaması ve karayolları müdürlüğünün işin kontrolünü sağlıklı yürütememesi nedeniyle tepeden düşen bir kaya yoldan geçen Nahir Azak yönetimindeki araca çarptı. Kayanın çarpması sonucu aracında orta bölmesinde çökme meydana gelirken, şoför ile birlikte araçta bulunan 2 bayan ve 1 çocuğa şans eseri bir şey olmadı. Yolda gerekli güvenlik önlemi alınmadığı için aracına kaya çarpan şahsın, konuyu mahkemeye taşıyacağı belirtildi.

Uluslararası karayolu olan ve her gün binlerce aracın geçtiği yolda gerekli güvenlik önlemlerinin alınmamasına tepki gösteren vatandaşlar, ölümlü bir vaka yaşanmadan gerekli önlemlerin alınmasını istediler. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
aktekin (@Misafir_8699)
20 Haziran 2012 Çarşamba 23:22
Bu ilk kaza degil bundan iki hafta önce yine Adana,dan Bingöl gelmekte olan akrabam M: Ali Aktekin arciyla eyni yerde önlem ve isaret yetersizlikten dolayi harfiyat birikimine carparak
Allah,tan can kaybi olmadan atlatmislardir.Hafif yaralarla ve arbada ciddi maddi hasara yol acmistir.Bir an önce tedbir alinmalidir.Isi erbabina verilmedigi sürece malesef bu ve buna benzer olaylar hep olacaktir.Yetkililere duyrulur.
aaaaa (@Misafir_8694)
20 Haziran 2012 Çarşamba 15:30
son sürat hizmete devam bunlar pravakatör ne işiniz var kayanın dibinde!! hey gidi 50 km yol 10 yıldır yap yap bitmiyor ne çalışma ama
09.09.2025
16:47
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 3 Eylül'de başlayan başvuruların 26 Eylül 2025 günü sona ereceğini duyurdu. Kayıt ücreti 400 TL. İstenen evraklar ise şöyle;
09.09.2025
16:28
Öğrencilerin ilk ziyaretçisi Jandarma oldu
Öğrencilerin ilk ziyaretçisi Jandarma oldu
Jandarma mesleğinin tanıtıldığı ve okumanın önemine vurgu yapıldığı ziyarette öğrencilere jandarma çocuk dergisi, jandarma boyama kitabı ve hayvan figürlü maskeler dağıtıldı.
09.09.2025
14:21
Bingöl`de dolandırıcılıktan ceza alan şahıs yakalandı!
Bingöl'de dolandırıcılıktan ceza alan şahıs yakalandı!
Bingöl'de Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
09.09.2025
14:15
Bingöl polisi uyarıyor! Dikkatli olun!
Bingöl polisi uyarıyor! Dikkatli olun!
İşyerleri, parklar ve daha birçok yerde vatandaşlarla birebir temas kurup dolandırıcılık ve hırsızlık vakalarına karşı uyarılarda bulunan Bingöl polisi, broşür dağıtıp detayları örnekleriyle anlatıyor.
09.09.2025
14:04
Esnaflar dikkat! Vergi sistemi değişti
Esnaflar dikkat! Vergi sistemi değişti
Büyükşehirlerde ilçe nüfusu 30 bini geçmeyenler hariç olmak üzere faaliyette bulunan bazı vergi mükellefleri basit usulden gerçek usule geçiş yapacak. Gerçek Usule Tabi olan mükellefler KDV, gelir vergisi, stopaj vergisi, gelir geçici vergisi öderken, Basit Usule Tabi olan mükellefler yalnızca basit usulde ticari kazançlarının vergisini ödüyor.
08.09.2025
16:27
12Bingölspor, kupadaki yeni rakibi Elazığspor
12Bingölspor, kupadaki yeni rakibi Elazığspor
12Bingölspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda Elazığspor ile eşleşti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın