KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Haziran 2026 Çarşamba
°C

Tehlikeli teneffüs!

Murat İlköğretim Okulu bahçe kapısı girişinde bulunan elektrik direği, öğrenciler için büyük tehlike oluşturuyor. Okul Aile Birliği Başkanı Faik Ayırtman, teneffüs saatlerinde birçok öğrencinin elektrik direğine çıkıp oyun oynadığını belirterek tehlikeye dikkat çekti.

Tehlikeli teneffüs!
31 EKİM 2019 PERŞEMBE 18:08
3
2160
1
AA aa

Elektrik direğinin okul kapısı girişine bırakılmasının hem yanlış ve hem de faciaya davetiye çıkardığını anlatan Okul Aile Birliği Başkanı Faik Ayırtman, ilgili kurumu defalarca uyarmalarına rağmen bir sonuç alamadıklarını söyledi.

Teneffüs saatlerinde birçok öğrencinin elektrik direğine çıkıp oyun oynadığını ve bu durumunda velileri endişelendirdiğini ifade eden Ayırtman; “Okul Bahçesinin giriş kapısına dikilen elektrik direğinin kaldırılması için yıllardır FEDAŞ'tan yardım istiyoruz. Tüm uyarılarımıza rağmen ilgili kurum herhangi bir çalışma yapmadı. Teneffüs aralarında öğrenciler direğe çıkıp oyun oynuyor.  Bu durumun çok tehlikeli olduğunu hem okul idaresi söylüyor, hem de veliler. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Burada bir facia yaşanmadan, bir öğrenci hayatına mal olmadan bu direği kaldırsınlar. Bu elektrik direğinden dolayı yaşanan bir olumsuzluğun tek sorumlusu FEDAŞ Bingöl Müdürlüğüdür” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52266)
31 Ekim 2019 Perşembe 21:10
Kesinlikle çözüm bulunması gereken bir konu. Çocukların sağlığı her şeyden önemli. Yetkililer bir kaza olduktan sonra ortaya çıkmaya alışmışlar umarım bu sefer bir sorun çıkmadan gerekli tedbirleri alırlar.
23.06.2026
20:46
Bingöl`de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl'de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde ilk kez gerçekleştirilen kapalı böbrek koruyucu kanser ameliyatında, 75 yaşındaki hastanın böbreğindeki 3,5 santimetrelik tümör başarılı bir operasyonla çıkarıldı.
23.06.2026
17:38
Bingöl`de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Bingöl'de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Yaz aylarında artış gösteren haşere ve zararlılara mücadele kapsamında çalışmalarını başlatan Bingöl Belediyesi, kanal hatlarından parklara, su birikintilerinden yeşil alanlara kadar birçok noktada ilaçlama çalışması yürütüyor. Çalışmalar kapsamında mahallelerdeki ilaçlamaların da arttırılacağı vurgulandı.
23.06.2026
17:26
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
İŞKUR ve Bingöl Üniversitesi iş birliğinde yürütülecek İUP programına kabul edilecek 50 kişi, 30 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirilecek noter kurasıyla belirlenecek. Başvurular 22-26 Haziran 2026 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-Şube, e-Devlet ve ALO 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek.
23.06.2026
12:45
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Solhan'da engerek yılanını yakalayan 'İmparator' lakaplı Ses Sanatçısı Yakup Koçak, tehlikeye dikkat çekerek uyardı: 'Sakın benim yaptığımı yapmayın. Bir ısırığı tahtalı köye gönderir.'
22.06.2026
16:45
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek ücretsiz yaz kursları için başvurular başladı. Akademik, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda açılacak 21 branştaki kurslarla çocuklar ve gençler yaz tatilini verimli geçirme imkânı bulacak.
22.06.2026
16:15
O Artık Fahri Bir Gençli
O Artık Fahri Bir Gençli
Genç Belediye Meclisi, ilçeden ayrılmaya hazırlanan Kaymakam Muhammet Güzel'e oy birliğiyle fahri hemşehrilik beratı verdi. İlçede bir kaymakama ilk kez verilen berat, duygusal anlara sahne oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın