KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Haziran 2025 Çarşamba
°C

Tek ekranda 3 televizyon aynı anda

Sıvı kristal ekranların (LCD) önderi Japon Sharp firması, aynı odadaki 3 kişinin farklı açılardan aynı televizyondan üzerinden üç değişik yayını izleyebileceği bir ekran geliştirdi.

Tek ekranda 3 televizyon aynı anda
27 EYLÜL 2006 ÇARŞAMBA 23:51
0
1046
0
AA aa
Sıvı kristal ekranların (LCD) önderi Japon Sharp firması, sol, orta ve sağdan bakış açılarına göre tüm yüzeyinde aynı anda üç değişik görüntü verebilen bir ekran geliştirdi.

Şirketten yapılan açıklamada, bu teknolojinin televizyonlar, bilgisayarlar, otomobillerin navigasyon sistemleri veya cep telefonları gibi birçok uygulamasının olabileceği belirtildi.

Sharp’ın geliştirdiği yeni tip ekranla, aynı odada oturan 3 kişi aynı televizyondan 3 değişik yayını izleyebilecek ya da 3 kişi kendi senaryolarındaki görüntünün oyununu oynayabilecek.

Şirket yetkilileri, yeni sistemle, kamuya açık alanlardaki dev ekranlardan 3 ayrı tür duyuru ve bilginin geçilebileceğini belirttiler.

LCD ekranları basit hesap makineleri için icat eden Sharp, zamanla bu teknolojiyi tüm olanaklarıyla kullanmaya başladı.



YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın