KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Tek kapı, utanç kaynağı

Yaklaşık 1 yıldır geçici kabulü yapılan Genç Devlet Hastanesi’nin hala tek kapılı olmasını utanç kaynağı olarak değerlendiren BDP Genç İlçe Başkanı Zafer Alçiçek, ikinci kapının neden açılamadığının açıklanmasını istedi.

Tek kapı, utanç kaynağı
14 TEMMUZ 2014 PAZARTESİ 08:42
0
3822
0
AA aa

Hastanenin tek kapılı olmasının Genç için utanç verici olduğunu belirten Alçiçek: “Bir yıldır Gençliler bu sorun ile boğuşuyor. Bu kapının yetersiz olduğunu bütün Genç halkı söylüyor fakat bazıları birilerine rant sağlamak için üç maymun oynuyor. Genç halkı birkaç kişiye kurban mı ediliyor? Binlerce insanın sağlığı ile oynanıp, kimlere rant sağlanıyor?”

“MİLLETVEKİLİ GEREKÇEYİ AÇIKLASIN”

Alçiçek: “Bu konu her gündeme geldiğinde Hastane Yönetimi topu TOKİ'ye atıp, kesin kabulü yapmadıklarını söylüyorlar. Biz kendi çabalarımız ile TOKİ'ye ulaştık ve özellikle bu konuyu sorduk. TOKİ yetkilileri kesin kabulün beklenilmesinin yanlış olduğunu, kendilerine başvuru halinde kapının açılması için gerekli iznin verileceğini söylediler. Hastane yönetimi hala kesin kabulü bahane gösterip herhangi bir çalışma yapmıyor. Milletvekili o kapının açılmaması yönündeki çabası açıkça ortadır ve gerekçeyi de biz çok iyi biliyoruz. Eğer ortada bir rant yoksa kalkıp açıklama yapsın ve kapının neden açılmadığını söylesin. İhtiyaç olan acil kapısı açılmazsa biz önümüzdeki günlerde o gerekçeyi Genç halkı ile paylaşır, ne için, kimler için cezalandırıldıklarını da ortaya çıkarırız” dedi.

Daha önce bu konuyu gündeme gerdiklerini belirten Alçiçek: “İkinci bir kapının açılması için daha önce hem basın aracılığıyla hem de birebir görüşmelerimiz ile bu konuyu gündeme getirdik. Yetkilileri ziyaret ettiğimizde bize ikinci kapıyı en yakın sürede açacaklarını söylediler. Fakat aradan uzun bir süre geçmesine rağmen herhangi bir adım atılamadı. Bunlar resmen Genç halkı ile dalga geçiyor'' ifadelerini kullandı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
31.08.2026
05:24
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Ev sahibi ve kiracı arasındaki sözleşmelerin dijital ortamda hazırlanmasına yönelik e-Devlet uygulamasında 72 bin 581 sözleşme onaylandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, uygulamanın kapsamını genişleterek tüm kira sözleşmelerinin e-Devlet üzerinden yapılmasını zorunlu hale getirmek için çalışma yürütüyor.
31.08.2026
05:22
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi bölgesinde yaptırılan Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümünde düzenlenen törenle hizmete açıldı.
31.08.2026
05:18
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl`den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl'den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Bingöl 5. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam âlemine yönelik 'vahdet' çağrısına destek vererek, 'Ümmetin vahdeti için gerekirse canımızı da taşın altına koymaya hazırız.' mesajı verdi.
31.08.2026
05:17
Bingöl`de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Bingöl'de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Meteoroloji uyarısının ardından Bingöl kent merkezinde etkili olan sağanak yağış ve şiddetli fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Genç Caddesi'nde bir apartmanın çatısı fırtınanın etkisiyle caddeye savrulurken, olay sırasında yoldan geçen kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
31.08.2026
05:15
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
15 ülkeden 1.019 sporcunun katıldığı Malatya Uluslararası Güreş Turnuvası'nda Bingöl rüzgârı esti. Bingöllü sporcular organizasyonu 2 şampiyonluk, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük olmak üzere toplam 8 dereceyle tamamladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın