KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Tek kapı, utanç kaynağı

Yaklaşık 1 yıldır geçici kabulü yapılan Genç Devlet Hastanesi’nin hala tek kapılı olmasını utanç kaynağı olarak değerlendiren BDP Genç İlçe Başkanı Zafer Alçiçek, ikinci kapının neden açılamadığının açıklanmasını istedi.

Tek kapı, utanç kaynağı
14 TEMMUZ 2014 PAZARTESİ 08:42
0
3735
0
AA aa

Hastanenin tek kapılı olmasının Genç için utanç verici olduğunu belirten Alçiçek: “Bir yıldır Gençliler bu sorun ile boğuşuyor. Bu kapının yetersiz olduğunu bütün Genç halkı söylüyor fakat bazıları birilerine rant sağlamak için üç maymun oynuyor. Genç halkı birkaç kişiye kurban mı ediliyor? Binlerce insanın sağlığı ile oynanıp, kimlere rant sağlanıyor?”

“MİLLETVEKİLİ GEREKÇEYİ AÇIKLASIN”

Alçiçek: “Bu konu her gündeme geldiğinde Hastane Yönetimi topu TOKİ'ye atıp, kesin kabulü yapmadıklarını söylüyorlar. Biz kendi çabalarımız ile TOKİ'ye ulaştık ve özellikle bu konuyu sorduk. TOKİ yetkilileri kesin kabulün beklenilmesinin yanlış olduğunu, kendilerine başvuru halinde kapının açılması için gerekli iznin verileceğini söylediler. Hastane yönetimi hala kesin kabulü bahane gösterip herhangi bir çalışma yapmıyor. Milletvekili o kapının açılmaması yönündeki çabası açıkça ortadır ve gerekçeyi de biz çok iyi biliyoruz. Eğer ortada bir rant yoksa kalkıp açıklama yapsın ve kapının neden açılmadığını söylesin. İhtiyaç olan acil kapısı açılmazsa biz önümüzdeki günlerde o gerekçeyi Genç halkı ile paylaşır, ne için, kimler için cezalandırıldıklarını da ortaya çıkarırız” dedi.

Daha önce bu konuyu gündeme gerdiklerini belirten Alçiçek: “İkinci bir kapının açılması için daha önce hem basın aracılığıyla hem de birebir görüşmelerimiz ile bu konuyu gündeme getirdik. Yetkilileri ziyaret ettiğimizde bize ikinci kapıyı en yakın sürede açacaklarını söylediler. Fakat aradan uzun bir süre geçmesine rağmen herhangi bir adım atılamadı. Bunlar resmen Genç halkı ile dalga geçiyor'' ifadelerini kullandı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.07.2026
12:17
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Türkiye birinciliği
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Türkiye birinciliği
TÜBİTAK 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırmaları Proje Yarışması Türkiye Finali'nde Bingöl'den katılan proje Türkiye birincisi oldu. Yapay zekâ ve insansız hava araçlarını kutup araştırmalarıyla buluşturan proje, öğrencilerine Türk Antarktika Bilim Seferi'ne katılma yolunu da açabilir.
01.07.2026
08:54
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşını ilgilendiren yeni yasa hazırlığı sürüyor. Düzenlemeyle, yaşadıkları ülkede askerlik yapan çifte vatandaşların Türkiye'deki yükümlülüğü kalkacak ve emekli aylığı kesintileri son bulacak.
01.07.2026
08:25
Bayırlı`da sulama krizi!
Bayırlı'da sulama krizi! 'Temmuz geldi, kanallar hâlâ açılmadı'
Bölgede meyve ağaçları, bağlar ve sebze bahçelerinin sulama suyuna ihtiyaç duyduğu bu dönemde yaşanan aksaklığa dikkat çeken köylüler, sulama kanalını kapatan kaya parçalarının iş makinesiyle kısa sürede kaldırılabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu.
01.07.2026
08:23
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi`ne ziyaret
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi'ne ziyaret
Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslı Özkırım öncülüğündeki ApiTURroute ekibi, Bingöl Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette arıcılık ve apiturizmi alanında yürütülen çalışmalar ile olası iş birlikleri değerlendirildi.
01.07.2026
08:22
Bingöl`de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de objektiflere yansıyan ilginç görüntüler, kentin farklı rakımlarında aynı gün hem kışın hem de yazın yaşandığını ortaya koydu. Yüksek kesimlerde karla mücadele sürerken, daha alçak bölgelerde sıcaktan bunalan inekler su birikintisine girerek serinledi.
01.07.2026
08:20
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde seyir halindeki tırın lastiklerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın