KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Tek kapı, utanç kaynağı

Yaklaşık 1 yıldır geçici kabulü yapılan Genç Devlet Hastanesi’nin hala tek kapılı olmasını utanç kaynağı olarak değerlendiren BDP Genç İlçe Başkanı Zafer Alçiçek, ikinci kapının neden açılamadığının açıklanmasını istedi.

Tek kapı, utanç kaynağı
14 TEMMUZ 2014 PAZARTESİ 08:42
0
3792
0
AA aa

Hastanenin tek kapılı olmasının Genç için utanç verici olduğunu belirten Alçiçek: “Bir yıldır Gençliler bu sorun ile boğuşuyor. Bu kapının yetersiz olduğunu bütün Genç halkı söylüyor fakat bazıları birilerine rant sağlamak için üç maymun oynuyor. Genç halkı birkaç kişiye kurban mı ediliyor? Binlerce insanın sağlığı ile oynanıp, kimlere rant sağlanıyor?”

“MİLLETVEKİLİ GEREKÇEYİ AÇIKLASIN”

Alçiçek: “Bu konu her gündeme geldiğinde Hastane Yönetimi topu TOKİ'ye atıp, kesin kabulü yapmadıklarını söylüyorlar. Biz kendi çabalarımız ile TOKİ'ye ulaştık ve özellikle bu konuyu sorduk. TOKİ yetkilileri kesin kabulün beklenilmesinin yanlış olduğunu, kendilerine başvuru halinde kapının açılması için gerekli iznin verileceğini söylediler. Hastane yönetimi hala kesin kabulü bahane gösterip herhangi bir çalışma yapmıyor. Milletvekili o kapının açılmaması yönündeki çabası açıkça ortadır ve gerekçeyi de biz çok iyi biliyoruz. Eğer ortada bir rant yoksa kalkıp açıklama yapsın ve kapının neden açılmadığını söylesin. İhtiyaç olan acil kapısı açılmazsa biz önümüzdeki günlerde o gerekçeyi Genç halkı ile paylaşır, ne için, kimler için cezalandırıldıklarını da ortaya çıkarırız” dedi.

Daha önce bu konuyu gündeme gerdiklerini belirten Alçiçek: “İkinci bir kapının açılması için daha önce hem basın aracılığıyla hem de birebir görüşmelerimiz ile bu konuyu gündeme getirdik. Yetkilileri ziyaret ettiğimizde bize ikinci kapıyı en yakın sürede açacaklarını söylediler. Fakat aradan uzun bir süre geçmesine rağmen herhangi bir adım atılamadı. Bunlar resmen Genç halkı ile dalga geçiyor'' ifadelerini kullandı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.08.2026
00:23
Mahkeme tebligatı tuzağına dikkat!
Mahkeme tebligatı tuzağına dikkat!
Dolandırıcılar bu kez UETS üzerinden gönderilmiş gibi görünen sahte e-postalarla vatandaşları hedef alıyor. Uzmanlar, 'Mahkemeden tebligat geldi' mesajlarıyla gönderilen bağlantılara kesinlikle tıklanmaması gerektiği konusunda uyarıyor.
10.08.2026
00:21
Şehit aileleri ve gazilere yeni haklar içeren teklif yasalaştı
Şehit aileleri ve gazilere yeni haklar içeren teklif yasalaştı
TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen kanunla, şehit aileleri ve gazilere yönelik aylık ve ek ödemelerde artış yapılacak. Düzenleme, vazife malulleri ile 15 Temmuz ve terör olaylarında yaralanan bazı kişilere yeni haklar getiriyor.
10.08.2026
00:21
Vali Çelik, Karlıova`daki eğitim yatırımlarını yerinde inceledi
Vali Çelik, Karlıova'daki eğitim yatırımlarını yerinde inceledi
Karlıova'nın Yiğitler köyünde yapımı süren 8 sınıflı ilk ve ortaokul inşaatında incelemelerde bulunan Bingöl Valisi Cahit Çelik, eğitim yatırımlarının son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
10.08.2026
00:20
Sigaraya bir zam daha: 130 liraya çıktı
Sigaraya bir zam daha: 130 liraya çıktı
Imperial Tobacco grubundaki sigaralara yeni zam geldi. Güncellenen fiyat listesine göre bazı ürünlerin satış fiyatı 130 liraya yükselirken, zamlı tarifeler 10 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak.
10.08.2026
00:18
MHP Adaklı`da Antlı İle ‘Devam` Dedi
MHP Adaklı'da Antlı İle 'Devam' Dedi
MHP Adaklı İlçe Başkanlığı'nın 15. Olağan İlçe Kongresi yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kongrede Mehmet Resul Antlı yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilirken, birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı.
10.08.2026
00:16
Bingöl Üniversitesi tercih döneminde sahaya indi
Bingöl Üniversitesi tercih döneminde sahaya indi
Kalium ve Miliamall AVM'lerinde kurulan tanıtım stantlarında aday öğrencilere bölüm, kampüs yaşamı ve kariyer olanakları hakkında doğrudan bilgi veriliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın