KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Haziran 2026 Perşembe
°C

Tek ses olacağız

Kurum amirleriyle bir araya gelen Vali Ekinci; El birliği, güç birliği ve gönül birliği ile birlikte hareket edeceğiz. Tek ses olacağız, fitne, fesattan ve spekülasyonlardan uzak duracağız dedi.

Tek ses olacağız
06 KASIM 2018 SALI 19:06
5
2596
3
AA aa

Valilik toplantı salonunda kent genelinde kurum amirleriyle bir araya gelen Vali Kadir Ekinci, genel çalışma prensipleri üzerinde durarak, vatandaş memnuniyetinin esas alınması gerektiğine vurgu yaptı.

Vali Ekinci; “İdareci arkadaşlarımız alanlarına hâkim olmalıdırlar. Çalışmalarımızda vatandaş memnuniyeti esastır. Kurumlar arasında kesintisiz diyalog ve işbirliği sağlanmalıdır. Kurumsal taassuptan uzak duralım. Bingöl'ümüzün işini hepimizin işi bilerek el ele, gönül gönüle birlikte çalışalım. Yaptığımız işler daima bir kural ve disiplin içerisinde devam etmelidir. Önce Allah'a sonra da Devlete hesap vereceğimizi aklımızdan çıkarmadan işlerimizi takip edelim. Devlet, yürüyen hukuktur. Bütün işler mevzuat çerçevesinde görülür. Ancak idarecilerimiz mevzuatı daima vatandaşın lehinde yorumlamalıdır. El birliği, güç birliği ve gönül birliği ile birlikte hareket edeceğiz. Tek ses olacağız ve fitne ve fesattan, spekülasyonlardan uzak duracağız. Bizler kadim bir medeniyetin evlatlarıyız. Medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa yolunda özellikle özgürlükler konusunu önemsiyoruz. Özgürlük alanını medeniyet bilinci ve birikimi ile genişleteceğiz. Ancak özgürlüklerin sınırsız olmadığını da unutmamalıyız. Ahlak, adalet ve hürriyeti kurumsallaştırmalı ve alana yaymalıyız. Zira bizler alanda olmazsak başkaları alanı doldurur” diye konuştu.

“İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN”

 Bingöl halkı ile hemhal olunması gerektiğine dikkat çeken Vali Ekinci; “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturu en önemli ilkemizdir. Bu çerçevede Bingöl halkı ile hem hal olacağız ve özellikle yoksulların, gariplerin, kimsesizlerin işlerini görecek, ihtiyaçlarını gidereceğiz. Efendi değil hizmetkâr olacağız. Vatandaşın hakkını ibadet bilinci ile koruyacağız. Bu yolda alacağımız mesafe milletin devlet algısını da olumlu şekilde değiştirecektir. Rutinin dışına çıkarak ‘Bu İl'e ne sunabiliriz, nasıl katkı verebiliriz' konusuna yoğunlaşmalıyız. Bu nokta da bütün kurumlardan yeni adımlar, yeni projeler istiyorum. Bu çalışmaları yaparken istişareye açık olalım, yeni fikirlere önem verelim. Sonuç odaklı çalışacağız. İş nasıl üretilir, nasıl sonuca bağlanır buna bakacağız. İnşallah güç birliği ve gönül birliği ile Bingöl'ümüze güzel hizmetler yapacağız” dedi.

Vali Ekinci, daha sonra kurum amirlerinden çalışmalar hakkında kısa bir bilgi aldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32626)
08 Kasım 2018 Perşembe 07:24
Sayın Valim içmeler toki okul yapımı ikiyılını aşmış onaylanmış ama ilgilenen yok. Muhtar ödenek yokmuş diyor bizlere bu konuda hizmet etmenizi bekliyoruz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32658)
08 Kasım 2018 Perşembe 15:53
@Misafir Kullanıcı 2019 Mart ayında Milli Eğitim Bakanlığına yapım için onaya sunulacak. Arsası ile ilgili imar sıkıntısı vardı. Projesi yapılmamış bir işin ödenek sıkıntısı olamaz. Bu iş Milli Eğitim Müdürlüğünün yatırım programında düşünülmektedir.Uygunluğu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kabul edilirse 2019 yılı yaz döneminde başlanılması mümkündür.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32582)
07 Kasım 2018 Çarşamba 11:54
ROBOTMUYUZ , TEK SES OLUCAZ..
10.06.2026
22:05
Hatısaru:
Hatısaru: 'Kamu, Kimsenin Arka Bahçesi Değildir'
Kamu kurumlarında görev yapan bazı personellerin siyasi bağlantılarını öne çıkararak ayrıcalıklı davranışlar sergilediği yönündeki iddialara sert çıkan Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, kendilerini iktidar partisinin koruması altında görerek diğer çalışanlar üzerinde baskı kurmaya çalışan ve kurum içerisinde ayrıcalıklı bir konum sergileyen personellerle ilgili kurum amirlerine tarafsızlık çağrısı yaptı.
10.06.2026
21:31
12Bingölspor taraftarı tepkili!
12Bingölspor taraftarı tepkili! 'Yalnız bırakırsanız, yalnız kalırsınız!'
12 Bingölspor taraftarları, 2. Lig'e yükselen yeşil beyazlı takımın yalnız ve sahipsiz bırakılmasına tepki için yürüdü! Siyasetçilere, bürokratlara ve iş dünyasına seslenen taraftarlar, 'Bugün 12Bingölspor'u yalnız bırakırsanız yarın yalnız kalırsınız' mesajı verdi.
10.06.2026
20:21
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Yargıtay 10. Hukuk Dairesi, çıraklık döneminde fiilen üretimde çalıştığını belirterek bu sürelerin emeklilik primine dahil edilmesini isteyen davacıyı haklı bulan yerel mahkeme kararını bozarak, çıraklık sözleşmelerinde esas amacın çalışma değil meslek öğretimi olduğuna hükmetti.
10.06.2026
18:45
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10.06.2026
18:44
Bingöl`de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de sivil toplum camiasının tanınan isimlerinden merhum Orhan Açıkbaş için anlamlı bir vefa programı düzenleniyor. 'İz Bırakanlar Vefa Programı' kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte, hayatı boyunca toplum yararına yaptığı çalışmalarla hafızalarda yer edinen Açıkbaş, dostları ve sevenleri tarafından anılacak.
10.06.2026
18:43
BEYMAR Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
BEYMAR Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel marketlerinden olan Beymar, toptan ve perakende sektörüne yeni bir soluk getirerek, Simani Mahallesi Bingöl-Muş yolu gross market açtı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın