KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Mayıs 2024 Salı
°C

Tek ses olacağız

Kurum amirleriyle bir araya gelen Vali Ekinci; El birliği, güç birliği ve gönül birliği ile birlikte hareket edeceğiz. Tek ses olacağız, fitne, fesattan ve spekülasyonlardan uzak duracağız dedi.

Tek ses olacağız
06 KASIM 2018 SALI 19:06
5
2212
3
AA aa

Valilik toplantı salonunda kent genelinde kurum amirleriyle bir araya gelen Vali Kadir Ekinci, genel çalışma prensipleri üzerinde durarak, vatandaş memnuniyetinin esas alınması gerektiğine vurgu yaptı.

Vali Ekinci; “İdareci arkadaşlarımız alanlarına hâkim olmalıdırlar. Çalışmalarımızda vatandaş memnuniyeti esastır. Kurumlar arasında kesintisiz diyalog ve işbirliği sağlanmalıdır. Kurumsal taassuptan uzak duralım. Bingöl'ümüzün işini hepimizin işi bilerek el ele, gönül gönüle birlikte çalışalım. Yaptığımız işler daima bir kural ve disiplin içerisinde devam etmelidir. Önce Allah'a sonra da Devlete hesap vereceğimizi aklımızdan çıkarmadan işlerimizi takip edelim. Devlet, yürüyen hukuktur. Bütün işler mevzuat çerçevesinde görülür. Ancak idarecilerimiz mevzuatı daima vatandaşın lehinde yorumlamalıdır. El birliği, güç birliği ve gönül birliği ile birlikte hareket edeceğiz. Tek ses olacağız ve fitne ve fesattan, spekülasyonlardan uzak duracağız. Bizler kadim bir medeniyetin evlatlarıyız. Medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa yolunda özellikle özgürlükler konusunu önemsiyoruz. Özgürlük alanını medeniyet bilinci ve birikimi ile genişleteceğiz. Ancak özgürlüklerin sınırsız olmadığını da unutmamalıyız. Ahlak, adalet ve hürriyeti kurumsallaştırmalı ve alana yaymalıyız. Zira bizler alanda olmazsak başkaları alanı doldurur” diye konuştu.

“İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN”

 Bingöl halkı ile hemhal olunması gerektiğine dikkat çeken Vali Ekinci; “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturu en önemli ilkemizdir. Bu çerçevede Bingöl halkı ile hem hal olacağız ve özellikle yoksulların, gariplerin, kimsesizlerin işlerini görecek, ihtiyaçlarını gidereceğiz. Efendi değil hizmetkâr olacağız. Vatandaşın hakkını ibadet bilinci ile koruyacağız. Bu yolda alacağımız mesafe milletin devlet algısını da olumlu şekilde değiştirecektir. Rutinin dışına çıkarak ‘Bu İl'e ne sunabiliriz, nasıl katkı verebiliriz' konusuna yoğunlaşmalıyız. Bu nokta da bütün kurumlardan yeni adımlar, yeni projeler istiyorum. Bu çalışmaları yaparken istişareye açık olalım, yeni fikirlere önem verelim. Sonuç odaklı çalışacağız. İş nasıl üretilir, nasıl sonuca bağlanır buna bakacağız. İnşallah güç birliği ve gönül birliği ile Bingöl'ümüze güzel hizmetler yapacağız” dedi.

Vali Ekinci, daha sonra kurum amirlerinden çalışmalar hakkında kısa bir bilgi aldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32626)
08 Kasım 2018 Perşembe 07:24
Sayın Valim içmeler toki okul yapımı ikiyılını aşmış onaylanmış ama ilgilenen yok. Muhtar ödenek yokmuş diyor bizlere bu konuda hizmet etmenizi bekliyoruz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32658)
08 Kasım 2018 Perşembe 15:53
@Misafir Kullanıcı 2019 Mart ayında Milli Eğitim Bakanlığına yapım için onaya sunulacak. Arsası ile ilgili imar sıkıntısı vardı. Projesi yapılmamış bir işin ödenek sıkıntısı olamaz. Bu iş Milli Eğitim Müdürlüğünün yatırım programında düşünülmektedir.Uygunluğu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kabul edilirse 2019 yılı yaz döneminde başlanılması mümkündür.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32582)
07 Kasım 2018 Çarşamba 11:54
ROBOTMUYUZ , TEK SES OLUCAZ..
21.05.2024
02:39
Bingöl`de ‘Sesimin Yankısı` finalistlerinden unutulmaz performans
Bingöl'de 'Sesimin Yankısı' finalistlerinden unutulmaz performans
Bingöl'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen 'Sesimin Yankısı' yarışmasında dereceye girenler belli oldu. Yarışmada Türkçe, Zazaca ve Kürtçe eserler ile dinleyiciler unutulmaz bir gece yaşadı.
21.05.2024
02:38
Bingöl`de öğrencilere tabiatı koruma eğitimi
Bingöl'de öğrencilere tabiatı koruma eğitimi
Bingöl Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü personeli tarafından öğrencilere tabiatı koruma eğitimi verildi.
20.05.2024
13:56
YRP il başkanı istifa etti! Temayülde kimler aday?
YRP il başkanı istifa etti! Temayülde kimler aday?
Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Mahfuz Arslan, parti genel merkezinin 'Temayül Yoklaması' kararı üzerine il başkanlığından ve partisinden istifa ettiğini resmen açıkladı. Bugün parti binasında temayül yoklaması yapılacak. Peki yeni süreçte kimler il başkanlığına aday olacak, süreç nasıl işleyecek?
20.05.2024
11:47
Bingöl`de ölmenin maliyeti kaç para?
Bingöl'de ölmenin maliyeti kaç para?
Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum, yüksek enflasyon ve alım gücünün düşmesi, yaşamın her alanı gibi cenaze masraflarını da etkiledi. Bingöl'de bir cenazenin defin sırasından sonrasına uzanan masrafları ne kadar? İşte o detaylar ve taziyelerde bütçeleri zorlayan gelenekler…
19.05.2024
23:11
Görür`den kritik Bingöl uyarısı;
Görür'den kritik Bingöl uyarısı; 'Deprem üretme zamanı dolmuş'
Katıldığı bir programda Tunceli ve Bingöl için kritik deprem uyarısını bir kez daha yineleyen Prof. Dr. Naci Görür; 'Erzincan, Bingöl-Karlıova arası endişe ettiğimiz yer. Deprem olma periyodu dolmuş, tehlikeli bir duruma gelmiş artık. Deprem üretme zamanı dolmuş' dedi.
19.05.2024
22:53
Bingöl`de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105'inci yılı coşkuyla kutlandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın