KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Mayıs 2025 Cuma
°C

Tekstilkent için ihale

Bingöl-Muş karayolu Çay Boyu mevkiinde inşa edilen Tekstilkent’in 3 bloktan oluşan fabrika binaları 5 yıllığına kiraya verilecek. 26 Temmuz’da yapılacak ihalede iki blok için 100, bir blok için de en az 200 kişi istihdam taahhüdü isteniyor. Yıllık kira bedeli ve şartlar ise şöyle;

Tekstilkent için ihale
21 TEMMUZ 2017 CUMA 00:09
0
2223
0
AA aa

Fırat Kalkınma Ajansı güdümlü proje desteğiyle Bingöl İl Özel İdaresi tarafından yürütülen ve Bingöl'de tekstil sektörünün gelişimi için gerekli altyapının oluşturulmasını ve yaklaşık 1000 (Bin) kişilik yeni istihdam sağlanmasını amaçlayan Bingöl Tekstilkent Projesi'nde, yatırımcılar için ilana çıkıldı.

Bu kapsamda; yapımı tamamlanan söz konusu tekstil atölyeleri, proje sahibi Bingöl İl Özel İdaresi tarafından 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45'inci maddesi gereğince açık teklif usulü ile 5 yıllığına kiraya verilecek.

İhale 26 Temmuz 2017 Çarşamba günü 14.00-16.00 saatleri arasında İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Hizmet Binasında bulunan İl Encümeni Toplantı Salonunda İl Encümeni'nce yapılacak.

Her biri 2 Bin 500 metrekare alana sahip Tip-1 A Blok ve Tip-1 Blok binalar için yıllık kira bedeli 27 Bin TL olarak belirlenirken, 4 Bin 950 metrekarelik Tip-2 Blok için de yıllık 53 Bin 460 TL kira bedeli belirlendi.

İlan göre, Tip 1-A Blok, Tip 1-B Blok için 1 yıl içerisinde asgari 100 kişi, Tip 2 Blok için 1 yıl içerisinde asgari 200 kişi istihdam edeceğine dair taahhütname verilmesi de istenecek.

BAŞVURU ŞARTLARI;

1-      Başvuru sahibi tekstil-konfeksiyon alanında asgari 5 yıl deneyimli olmalıdır.

2-      Tekstilkentte yapılacak toplam sabit yatırım tutarı 500 bin TL olmalıdır.

3-       Daha önceki ya da hali hazırdaki tekstil-konfeksiyon alanındaki işletmesinde en az 6 ay boyunca ayda ortalama asgari 50 kişilik istihdam sağlamış olmalıdır.

4-      Firmanın son 3 yıldaki satış hâsılatının yıllık ortalaması 500 bin TL'nin üzerinde olmalıdır.

5-      Tip 1-A Blok ve Tip 1-B Blok için en geç 1 yıl içerisinde asgari 100 (yüz) kişi, Tip 2 Blok için en geç 1 yıl içerisinde asgari 200 (iki yüz) kişi istihdam edeceğine dair taahhütname sunmalıdır.

6-      Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

7-      Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İhalenin tüm detaylarına ve istenilen belgelere, http://investinbingol.gov.tr/tr/Sitecontents/view/271 internet adresinden ulaşılabilir.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.05.2025
20:24
Bingöllü aile kaza yaptı: 1 ölü, 3 yaralı
Bingöllü aile kaza yaptı: 1 ölü, 3 yaralı
Siirt'e gitmek üzere ticari taksiyle yola çıkan Bingöllü aile, Diyarbakır'ın Silvan ilçesi yakınlarında kaza yaptı. Başka bir aracın çarpması sonucu meydana gelen kazada anne hayatını kaybederken, baba, çocuk ve taksi şoförü yaralandı.
22.05.2025
16:44
Bingöl`de üreticilere 442 bin sebze fidesi dağıtıldı
Bingöl'de üreticilere 442 bin sebze fidesi dağıtıldı
Bingöl'de Sebze Üretiminin Geliştirmesi Projesi çerçevesinde üreticilere 442 bin sebze fidesi dağıtıldı. Coğrafi işaretli Guldar domatesinin yetiştirildiği köylerdeki çiftçilere de 50 bin adet Guldar domatesi fidesi verildi.
22.05.2025
16:30
'Bizim elimizdeki alınırken başkalarına fazlaca veriliyor!'
1971 depremi sonrası 1986'da Kiğı Çiçektepe'de yapılan deprem konutlarının 2015 depreminde ağır hasar gördüğünü ve 2024 Kasım'da yıktırıldığını aktaran Özaltun: 'Hak sahipliğimiz herhangi bir bilgi verilmeden iptal edilmiş. Biz oturacak ev bulamazken başka ailelere birden fazla konut veriliyor ve onlar da götürüp kiraya veriyor! Bu nasıl bir adalet? Kim koruyacak hakkımızı?'
22.05.2025
14:56
Bingöl`de ilkokul öğrencilerine `Deprem Gerçeği` Söyleşisi
Bingöl'de ilkokul öğrencilerine 'Deprem Gerçeği' Söyleşisi
Bingöl'de Ankara Büyükşehir Belediyesi İlkokulu öğrencilerine yönelik 'Bingöl'ün deprem gerçeği' konulu söyleşi gerçekleştirildi.
22.05.2025
14:32
Bingöl`deki şelale hayranlık uyandırıyor!
Bingöl'deki şelale hayranlık uyandırıyor!
Bingöl'ün Solhan ilçesinde kayayı oyarak süzülen doğa harikası şelalenin görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü!
21.05.2025
19:28
Bingöl`de lezzet dolu bir program
Bingöl'de lezzet dolu bir program
Bingöl'ün yöresel yemek ve tatlıları, Türk Mutfağı Haftası kapsamında sergilenip ikram edildi. Bingöl mutfağının doğal, ekonomik ve atıksız örnekleriyle haftaya katkı sunduklarını belirten Vali Usta, emeği geçenleri tebrik eti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın