KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Şubat 2026 Perşembe
°C

Tencereler Gazze için kaynadı, halk ilgisiz kalmadı

Bingöl'ün Genç ilçesinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları koordinesinde, geliri Gazze'ye gönderilmek üzere yardım etkinliği düzenlendi.

Tencereler Gazze için kaynadı, halk ilgisiz kalmadı
30 MAYIS 2024 PERŞEMBE 23:51
1
2152
1
AA aa

Genç İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu öncülüğünde İsrail'in saldırılarından zarar gören Filistinlilere destek olmak amacıyla Genç ilçesinde yardım etkinliği düzenlendi. Yaklaşık 2 bin vatandaşın katıldığı etkinlikten elde edilecek olan gelir Gazze'ye gönderilecek. STK'lar koordinesinde düzenlenen etkinliğe okullar da destek verdi. El işlerinden gıdaya, ev eşyasından hediyelik eşyalara kadar birçok ürünün uygun fiyatlarla satışa sunulduğu etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden Muhammet Demirağ, “İlçemizdeki kent meydanında okullarımız, ilçedeki STK'larımızla beraber Filistin'e destek olmak amacıyla bir etkinlik icra ettik. Buradan elde edilen gelir STK'lar aracılığıyla Gazze'deki kardeşlerimize ulaştıracağız. Hayır sahiplerinden Allah razı olsun” dedi. İHA

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109838)
31 Mayıs 2024 Cuma 17:34
Allah razı olsun güzel bir etkinlik de. Biraraya gelmemiz için illaki yemeğin olması mı lazım. Çıkıp da Filistin için para toplanacak deseniz yada camilerde para toplanilsa iyi olmazmıydı. Eğitim camiası zaten böyle şeylerin olması için canla başla mücadele veriyor. Nasıl medyada gözükebiliriz.
19.02.2026
03:50
Bingöl Üniversitesi`nden Türkiye Geneli Na`t-ı Şerif Yarışması
Bingöl Üniversitesi'nden Türkiye Geneli Na't-ı Şerif Yarışması
Bingöl Üniversitesi, Hz. Muhammed'in (s.a.v.) doğumunun Hicri 1500. yılı dolayısıyla Türkiye genelindeki üniversite öğrencilerine yönelik ödüllü Na't-ı Şerif Yarışması düzenliyor. Son başvuru tarihi 16 Mart 2026 olarak açıklandı.
19.02.2026
03:48
Bingöl Ulu Camii abdesthanesi yenilenerek hizmete açıldı
Bingöl Ulu Camii abdesthanesi yenilenerek hizmete açıldı
Bingöl Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenen Bingöl Ulu Cami tuvalet ve abdesthane bölümü vatandaşların kullanımına açıldı. Tamamen yeniden düzenlenen alan, ücretsiz olarak hizmet verecek.
19.02.2026
03:47
'Okullarda Ramazan ruhunun yaşatılması kıymetli ve yerindedir'
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullarda Ramazan ayına yönelik farkındalık çalışmalarına destek verdiklerini açıkladı. Platform, söz konusu uygulamaların çocukların değer dünyasıyla buluşması açısından önemli olduğunu belirtti.
19.02.2026
03:41
Bingöl`de 400 kişiye iş imkânı
Bingöl'de 400 kişiye iş imkânı
Bingöl Merkez ve 7 ilçede Milli Eğitim iş birliğiyle geçici istihdam sağlanacak. Başvurular 20 Şubat'ta sona eriyor. Kura çekimi 24 Şubat'ta!
19.02.2026
03:40
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Uyuşturucu ile mücadelenin gençleri ve geleceği koruma azmiyle kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulandı.
19.02.2026
03:39
Bingöl`de ilk teravih coşkusu
Bingöl'de ilk teravih coşkusu
Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Bingöl'de ilk teravih namazı eda edildi. Kent genelindeki camilerde saf tutan vatandaşlar, Ramazan'ın manevi atmosferini hep birlikte yaşadı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın