KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ağustos 2025 Perşembe
°C

Teog toplantıları başladı

Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, 23-24 Kasım 2016 tarihinde yapılacak olan birinci dönem TEOG sınavı öncesi il genelinde akademik başarıyı artırmak için branş öğretmenleriyle bir araya geliyor.

Teog toplantıları başladı
09 KASIM 2016 ÇARŞAMBA 21:44
0
1498
0
AA aa

TEOG sınavında sorumlu olunan derslerin branş öğretmenleriyle yapılan ilk toplantı, Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantıda yapılacak TEOG sınavında dikkat edilmesi gereken konular, sınavın uygulanması, akademik başarıyı artırmak için il ve okul eylem planları, okullardaki devamsız öğrencilerin tekrar okula kazandırılması, veli ziyaretleri, ders dışı etkinlikler, destekleyici ve yetiştirici kurslar ele alındı.

Toplantı öncesi konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, 23-24 Kasım'da sınava katılacak öğrencilerin sınava hazırlanmaları, motive edilmesi için okullar bazında sınıf ve rehber öğretmenler tarafından gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini söyledi.

Engin, sınav öncesi ve sınavın uygulanması sırasında dikkat edilmesi gereken hususlarında gözden geçirildiğini belirterek, “Ders kazanımlarının gözden geçirilmesi, sınava kadar tüm konuların tekrar edilmesi gerekiyor. Bu son hafta tüm öğretmen ve idarecilerimizin fedakarlık göstermelerini istiyorum. Ayrıca, ortaokul ve lise öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında öğrencilerimizin iyi insan yetiştirme misyonu dahilinde özellikle değerler eğitimine önem verilmesi, ders dışı etkinlikler ve sosyal aktivitelere ağırlık vermek istiyoruz. Sınava katılacak tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Toplantıda Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Seven tarafından Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınav Sistemi ile ilgili bilgilendirme ve sunum yapıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.08.2025
21:09
Avrupa Bankasın`dan Euro, Dolar ve Sterlin tahmini
Avrupa Bankasın'dan Euro, Dolar ve Sterlin tahmini
Danimarka'da bankacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Danske Bank, Türk lirası karşısında başta dolar, Euro ve sterlin olmak üzere bazı döviz kurları için 1,3,6 ve 12 aylık öngörülerini paylaştı. Avrupa Bankası'nın kehanetine göre dolar bir yıl sonra 48 lirayı geçecek, euro ise 59 lira olacak.
20.08.2025
20:48
8. Toplu Sözleşmede son kararı Hakem Kurulu verecek
8. Toplu Sözleşmede son kararı Hakem Kurulu verecek
Milyonlarca memur ve memur emeklisi için gözler Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'na çevrilirken kurulun kimlerden oluşacağı, sürecin nasıl işleyeceği ve zammın ne zaman belli olacağı merak ediliyor.
20.08.2025
14:57
Kalehan Enerji`den 12Bingölspor`a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji'den 12Bingölspor'a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji, 9 yıl aradan sonra amatör ligden 3. lige yükselen 12 Bingölspor'a 2025-26 sezonunda forma kol sponsoru oldu. 12 Bingölspor Kulübü Başkanı Mehmet Engin Özturan, Erzurum'da devam eden hazırlık kampını ziyaret eden Kalehan Enerji yetkililerine forma hediye edip destekleri için teşekkür etti.
20.08.2025
14:56
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl Valiliği; 'İlimizin huzuru, vatandaşlarımızın can ile mal güvenliğinin sağlanması ve zehir tacirlerine karşı amansız mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir' açıklamasında bulundu.
20.08.2025
03:42
Resmî Gazete`de yayımlandı! Bingöl`ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
Resmî Gazete'de yayımlandı! Bingöl'ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
'Bingöl Üniversitesi Bingöl Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği' Resmî Gazete yayımlandı. 'Merkezin Görevleri' kısmında, Bingöl'ün tarihi, kültürü, ekonomisi konularında geniş çalışma olanakları yer alıyor.
20.08.2025
03:41
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Sağlık Bakanlığı, tuvalet ve asansör gibi ortak alanların temizliğini hızlandırmak için QR kodlu 'anında bildirim' uygulamasını tüm hastanelerde yaygınlaştırıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın