KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Haziran 2025 Pazar
°C

Terim: zor da olsa 2008'e gideceğiz

Moldova ile 1-1 berabere kaldığımız maç sonrası değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Fatih Terim, hesap etmedikleri puan kayıpları yaşadıklarını belirtti.

Terim: zor da olsa 2008`e gideceğiz
14 EKİM 2007 PAZAR 00:02
0
893
0
AA aa
Yunanistan maçına da değinen Terim, Ali Sami Yen'de bir çok zaferi olduğunun altını çizerek, "Zor olsa da başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Terim: "Avantajlarımızı yitiriyoruz maalesef. Ender görülecek bir gol yedik.Böyle gollerle 1-0 geriye düşmek kolay değil. Sonra oyunun hakimi bizdik. İlk yarı beraberliği bulamadık. İlk yarı beraberliği bulmak başka 60'larda bulmak başka. Yarış devam ediyor ve amansız devam ediyor. Yunanistan da önde. Artık kendi aramızda maçlar var ve sonucu aramızdaki maçlar tayin edecek. Kolay dediğimiz maçlar kolay değil. Ben çocuklarıma güveniyorum. Zor dediğimiz maçlar bizim için daha rahat oluyor.

İnşallah Yunanistan'ı da evimizde yeneceğiz sonra da Norveç'e bakacağız. Yunanistan bize gelecek sonra en son Malta var. 25'i garanti gibi ama hiçbir şey belli olmaz. Bu golü net göremedik zaten olması da normal değil. Kampa geri dönünce bakacağız. Normalde uzun gelirse kalecimiz çıkar ama olsu Türk Milli Takımı bunun altından kalkar. Kritik anlarda morali ve skoru lehimize alacağımız anlarda goller kaçırdık. Sonuç olarak 1-1 berabere kaldık. Şimdi, Yunanistan maçını kazandığımız zaman Norveç'a avantajlı gideceğiz. Hesap etmediğimiz puanlar kaybetmemize rağmen hala tabeleda ikinciyiz.

Ben zor olsa da başaracağımıza inanıyorum. Yunanistan ile yapılan maçlar zaten özel maçlar. Yunanistan da garantilemediği için en az bir puan alarak bizi kendisinden uzaklaştırmak ister. Benim Ali Sami Yen'de de başka yerlerde de bir çok zaferim var. Türk ulusunun heryerde zaferleri var. Ali Sami Yen'de bizi yalnız bırakmayın. İhtiyacımız var.
Asker selamı çolcukların içinden geldi. Herkesin bir duruşu vardır. Bizimkiler de böyle bir karar verdi. Bizim kültürümüzde hazırolda durmak vardı ve bence çok da hoş durdu" şeklinde konuştu.


Haber7
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.06.2025
21:59
Binler Çaytepe`de buluştu!
Binler Çaytepe'de buluştu!
Zıkte Aşireti'nin merhum lideri Eski Milletvekili Kazım Ataoğlu, Çaytepe Köyü'nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programıyla anıldı. 2 bini aşkın kişinin katıldığı anlamlı buluşmada Aşiretin yeni lideri olarak ilan edilen İbrahim Ataoğlu, Zikte Aşireti'nin yüzyıllardır süregelen bir gönül bağı olduğunu vurguladı: 'Toprağa, mala, menfaate değil; sevgiye, sadakate, saygıya ve gönül birliğine dayanan bir yapımız var. En büyük gücümüz birbirimize olan bağlılığımızdır. Bu bayramla birlikte geleceğe daha umutla bakmak, bu birlikteliği kalıcı bir bayrama dönüştürmek istiyoruz.'
07.06.2025
21:58
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu! Takibe alınan otobüste yakalandı!
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu! Takibe alınan otobüste yakalandı!
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 156 gram kokain ile yakalanan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
07.06.2025
21:57
Kazayı telefon uygulaması 112`ye bildirdi
Kazayı telefon uygulaması 112'ye bildirdi
Bingöl-Diyarbakır karayolunda yoldan çıkan bir araç, takla attı. Araçta bulunan bir cep telefonunun kaza algılama programından 112'ye ihbar düşmesi sonucu bölgeye giden ekipler, ilk müdahalelerin ardından yaralıları hastanelere sevk etti.
07.06.2025
21:55
Bingöl-Elâzığ yolunda kaza! 2`si ağır 4 yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda kaza! 2'si ağır 4 yaralı
Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.
06.06.2025
00:45
Bingöl Basın Konseyi kuruldu
Bingöl Basın Konseyi kuruldu
Bingöl'de gazetecilerin öncülüğünde 'Bingöl Basın Konseyi' kuruldu. Basının birleştirici gücünü ortaya koymayı hedefleyen konsey, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle iş birliği içinde çalışarak kentin sosyal, kültürel ve ekonomik dinamiklerine katkı sunmayı planlıyor.
06.06.2025
00:43
Kazım Ataoğlu için Mevlid okutulacak
Kazım Ataoğlu için Mevlid okutulacak
Bingöl siyasetinde iz bırakanlar arasında yer alan Zıkte Aşireti Merhum Lideri Bingöl Eski Milletvekili Kazım Ataoğlu için 7 Haziran 2025 Cumartesi günü Çaytepe Köyü'nde Mevlid-i Şerif okutulacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın