KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Mayıs 2025 Cumartesi
°C

'Terör belasıyla gücümüz kesilmek isteniyor'

AK Parti Bingöl Milletvekili Berdibek: 'Dünyanın bir diğer ucundaki terörden bihaber olan ya da terörü dünyanın başına musallat eden bir ülkeyle Türkiye'yi mukayese etmek doğru olmaz, olursa da doğru sonuca ulaşılmaz. 40 tane düşmanı bizlere musallat edenlere ve onların yurt içindeki kölelerine karşı ülke menfaatimiz adına bir olmalıyız, birlikte olmalıyız!'

`Terör belasıyla gücümüz kesilmek isteniyor`
19 EYLÜL 2022 PAZARTESİ 13:16
25
1943
5
AA aa

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Bingöl'de esnaf ziyaretleri yapan AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, işletme sahipleriyle görüşürken, müşterilerle de yakından ilgilendi, talep ve beklentileri not etti. Çarşı merkezindeki işletmelerin yanı sıra kalabalık guruplarla kahvehane sohbetleri de yapan Berdibek, Hükümetin attığı adımları da anlatıyor.

Ziyaretler kapsamında Bingöl Online'yi ziyaret eden Berdibek, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomiden dış politikaya, iç meselelerden muhalefete kadar birçok konuda değerlendirmelerini aktaran Berdibek, bölgesinde oyun kurucu pozisyonuna kavuşan Türkiye'nin terör belasıyla içerden ve dışardan meşgul edildiğini, asıl hedefin Türkiye'yi yönetim bakımından muhtaç hale getirilmek olduğunu vurguladı.

İşte Berdibek'in açıklamalarından satır başları…

“EKONOMİK DARALMA TÜM DÜNYADA YAŞANIYOR”

Ekonomide yaşanan sıkıntılara dair de “Doğrudur, bir sıkıntı var ama bu sadece Türkiye'ye özel bir durum değil” değerlendirmesinde bulunan Berdibek; “Dünyanın içinden geçtiği süreci hepimiz görüyoruz. Birçok Avrupa ülkesi çok sıkı tedbirlerle sürece direnmeye çalışırken, Türkiye vatandaşını koruyarak en az hasarla süreci atlatmaya çalışıyor. Ülkemizin petrolü, doğalgazı, yer altı kaynakları yok bazı ülkeler gibi. Ama buna rağmen Avrupa ülkeleri şuanda kışı nasıl geçireceklerinin hesabını yaparken Türkiye, Allah'ın izniyle kışı en kolay atlatacaktır. Alınan ve alınacak tedbirlerle inanıyoruz ki, ülkemiz bu zorlu süreçleri de geride bırakarak yoluna güçlü adımlarla devam edecektir” dedi.

“ÜLKE MENFAATİMİZ İÇİN BİR OLMALIYIZ, BİRLİKTE OLMALIYIZ!”

Yıllardır farklı ülkeleri sömüren, gittikleri ülkelere savaş, zulüm, kan ve gözyaşından başka bir şey götürmeyen Avrupa ülkelerinin bölgemizde çıkarları uğruna yaptıklarını herkesin gördüğünü anlatan Berdibek, bir yandan işgalci bir zihniyetle sömürüye yönelen bu ülkelerin, kendilerini geliştirirken, işgal ettikleri ülkelere çok sayıda terör unsurunu musallat ederek geleceğini yok ettiğini anlattı.

Bu tür tutum içerisinde olan ülkelerle Türkiye'nin mukayese edilmesinin doğru olmadığını dile getiren Berdibek: “Nüfus, yeraltı kaynaklarının varlığı, savunma sanayisindeki gelişim, çeşitli markaların oluşumu ve teknolojik bir dizi hamlelerle gelişimlerini sürdüren bu ülkelerde terör sorunu var mı? Yok. Peki, Türkiye'de terör sorunu var mı? 40 yılı aşkın süredir terörle uğraşıyoruz. Teröre harcanan parayla yeni bir Türkiye inşa edilebilir, birçok ekonomik hamle hayata geçirilebilirdi. Ama buna müsaade edilmiyor, sürekli bir sorunla karşı karşıya bırakılıyoruz. İran, Irak, Suriye, Yunanistan, Ermenistan, her yanımız sorun. Türkiye durduk yere komşu ülkelerle neden arasını bozsun? Ama birileri bunu dışardan sağlıyor ve menfaat çakışmaları yaratarak sadece bizi komşularımıza değil, başka ülkeleri de çevrelerine kötü ediyorlar. Terörü bölgemizin başına bela edenlerin amaçları, Türkiye'nin gücünü kesmek, gelişimini önlemek! Ama tüm bu kirli oyunlara rağmen Türkiye, dimdik ayakta ve bölgesinde önemli bir oyun kurucu pozisyonunda. İşte bunları göz önüne aldığımızda, Dünyanın bir diğer ucundaki terörden bihaber olan ya da terörü dünyanın başına musallat eden bir ülkeyle Türkiye'yi mukayese etmek doğru olmaz, olursa da doğru sonuca ulaşılmaz. 40 tane düşmanı bizlere musallat edenlere ve onların ülke içindeki kölelerine karşı ülke menfaatimiz için bir olmalıyız, birlikte olmalıyız!”

“BÖYLE MUHALEFET ANLAYIŞI OLMAZ!”

Muhalefete yönelik de eleştirilerde bulunan Berdibek, ülke içi politikalara dair eleştirileri saygıyla karşıladıklarını ancak dış politikaya yönelik tavırların kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Berdibek: “Her ülkenin iç siyasetinde muhalefet vardır ama onlar asla dış politikada ülke menfaatlerine aykırı değillerdir. Ülke içinde ne kadar eleştirel davransalar da dış politikada birleşiyorlar. Bizim muhalefet gibi ülkesini şikâyet etmez, başka ülkelere kötülemez. Bu anlayıştan vazgeçilmeli, dış politikada atılan adımlarda ülke menfaatleri dikkate alınarak doğru bir tutum sergilenmeli” diye onuştu.

“TÜRKİYE'Yİ ZİRVEYE TAŞIYACAK İSİM ERDOĞAN'DIR”

Yaşanan ekonomik sıkıntıların aşılması, savunma sanayindeki atılımların güçlenerek devamının sağlanması ve ‘Güçlü Türkiye' ideallerine kavuşulmasının ancak güçlü bir iktidar ve güçlü bir liderle mümkün olabileceğinin altını çizen Berdibek; “Şuanda vatandaşlarımızı, esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Hemen herkes şuna inanıyor, bu küresel kriz ortamında Türkiye'yi daha güçlü kılacak olan lider Recep Tayyip Erdoğan'dır, onun liderliğinde AK Parti Hükümetidir. Halkın muhalefete inancı yok. Ekonomiye bağlı duygusal bir tepki olduğu doğrudur ama muhalefete güvenleri yoktur. Tek argümanı ekonomik sıkıntılar olan muhalefetin bu ülkeye katabileceği hiçbir şey olmadığı için halk nazarında da ciddi bir karşılığı yoktur.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95513)
20 Eylül 2022 Salı 08:42
benden taraf sana ve senin yanındakilere oy verenin........
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95510)
20 Eylül 2022 Salı 07:28
Seçimi kaybedince HDP ye gidip açıklama yapan ben mıydım yoksa?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95504)
19 Eylül 2022 Pazartesi 22:33
Yeni, temiz yüzler görmek istiyoruz. Kenara çekilme zamanınız geldi de geçiyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95497)
19 Eylül 2022 Pazartesi 15:10
çoh kişi bizlah uğraşih. Ya geçiniz bunları
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95494)
19 Eylül 2022 Pazartesi 13:39
İçerde ki düşmanlar dışardakiler on fark atar. Osmanlıyıda içten yıktılar. Yanlış politikalar.
03.05.2025
16:41
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'den acı haber geldi. 18 gündür yoğun bakımda tedavi gören Önder, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Yapılan açıklamada, vefat sebebi olarak çoklu organ yetmezliği gösterildi.
02.05.2025
18:30
Zerginur`dan gururlandıran başarı!
Zerginur'dan gururlandıran başarı!
Bingöl Merkez Sarayiçi İlkokulu Öğrencisi Zerginur Bükey, Singapur ve Asya Okulları Matematik Olimpiyatında bronz madalya alarak Singapur'da yapılacak matematik olimpiyatlarına katılma hakkı elde etti.
02.05.2025
18:13
'Basın özgürlüğü yoksa, adaletin kalan yolu kapalıdır'
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Tiryaki, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü açıklamasında; 'Fikir özgürlüğüne kelepçe vurmak isteyenler, bu milletin ufkunu karartmak isteyenlerdir. Farklı düşünceler bu ülkenin zenginliğidir. Her eleştiri bir tehdit değil, bir uyarıdır. Özgür bir toplum, ancak özgür fikirlerle var olabilir. Basın bu özgürlüğün taşıyıcısıdır' dedi.
02.05.2025
17:56
Eğitim sendikalarına promosyon için birlik çağrısı!
Eğitim sendikalarına promosyon için birlik çağrısı!
Sendikaların amacının tüm bankaları ihaleye sevk edip rekabet ortamı oluşturmak olması gerektiğini belirten Cebba: 'Buradan tüm sendikalara açık çağrımızdır! Gelin, yeni bir hüsrana birlikte engel olalım. Hep birlikte eğitim camiası için buluşup ortak bir karar verelim. Bu yönde bütün gücümüzü eğitim çalışanları için kullanalım.'
02.05.2025
17:33
Bingöl`de uyuşturucuya geçit yok
Bingöl'de uyuşturucuya geçit yok
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
02.05.2025
00:02
Başkan Arıkan zam müjdesini 1 Mayıs`ta verdi
Başkan Arıkan zam müjdesini 1 Mayıs'ta verdi
Toplu iş sözleşmesine yüzde 40 oranında zam yaptıklarının müjdesini veren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Emeği ve alın teriyle çalışan tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olsun.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın