KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2025 Pazartesi
°C

Terör büyük bedeller ödetti

Bakan Yılmaz: “Terörün olmadığı, şiddetin olmadığı herkes neye inanıyorsa, neyi düşünüyorsa açıkça ifade edebildiği ve farklı görüşlere, farklı siyasi eğilimlere herkesin saygı gösterdiği bir ortamda bu bölgemizin kalkınmasını, gelişmesini ve ilerlemesini istiyoruz”

Terör büyük bedeller ödetti
09 AĞUSTOS 2012 PERŞEMBE 08:34
0
1362
0
AA aa

 Batman'a giden Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, ilk olarak Balıkesir'e tayını çıkan Batman Valisi Ahmet Turhan'ı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında konuşan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Batman halkının Ramazanını kutladığını ve Vali Ahmet Turhan'ı yeni yerinde başarılar dileyerek: “Sizin buradaki başarılarınızı gördük ve gerçekten faydalı işler yaptınız. Batman'ın geleceği adına önemli adımlar attınız bu açıdan sizi tebrik ediyorum. Batman bizim için çok önemli bir il ve gerçekten Batman'a büyük önem veriyoruz. Batman'ın kalkınması ve gelişmesi için yatırımlar yapıyoruz. Bir bölgenin gelişmesi, kalkınması sadece kamu yatırımlarıyla mümkün değil. Mutlaka özel sektörlerinde yatırımlarını artırmamız gerekiyor" ifadesini kullandı.

“Doğru bildiğimizi yapmaya devam edeceğiz”

Son dönemde çok güçlü bir yatırım teşvik sistemi 6. Bölge ilan ettiklerini belirten Yılmaz, "6. Bölgede 15 tane ilimiz var içlerinde Batman'da var. Batman'da onu çok iyi değerlendirebilecek bir konumda. İnsan potansiyeliyle, konumuyla bu yeni teşvik sisteminden en fazla yararlanacak olan illerimizden biri Batman olacak. Batman'daki huzur ortamı genel yatırım iklimi bu açıdan çok önemli. Terörün olmadığı, şiddetin olmadığı herkes neye inanıyorsa, neyi düşünüyorsa açıkça ifade edebildiği ve farklı görüşlere, farklı siyasi eğilimlere herkesin saygı gösterdiği bir ortamda bu bölgemizin kalkınmasını, gelişmesini ve ilerlemesini istiyoruz" dedi.

Terör büyük bedeller ödettiğini vurgulayan Yılmaz: “Özelikle bu bölgede yaşayan insanlara ödettiriyor. Aşına, işine ve ekmeğine mani oluyor. Fakat bizler doğru bildiğimizi yapmaya devam ediyoruz. Geleceğe dönük adımlarımız devam edecek. Özel sektör açısından da büyük adımlar atmış durumdayız. Geçtiğimiz 10 yılda Doğu ve Güneydoğu'ya 32 Milyar lira yatırım yapmışız" şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.09.2025
16:27
12Bingölspor, kupadaki yeni rakibi Elazığspor
12Bingölspor, kupadaki yeni rakibi Elazığspor
12Bingölspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda Elazığspor ile eşleşti.
08.09.2025
16:11
12Bingölspor maç gelirini Efrayim Bebeğin hesabına aktardı
12Bingölspor maç gelirini Efrayim Bebeğin hesabına aktardı
3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor, Karaköprü Belediyespor ile pazar günü oynanan ligin ilk maçındaki bilet gelirlerini SMS Hastası Efrayim Gökalp'in hesabına aktardı, dekontu sosyal medya hesabında paylaştı.
08.09.2025
15:42
Seven:
Seven: 'Filistin hepimizin vicdanını sınayan bir imtihandır'
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven: 'Filistin'de insanlığın gözü önünde sürdürülen açık bir soykırıma şahit oluyoruz. Henüz 6 yaşında, 355 kurşunla hunharca öldürülen küçük Hind'in, günlerce açlıkla mücadele eden Zeynep'in enkaz altında can veren binlerce masum yavrunun feryadı, hepimizin vicdanını sınayan bir imtihan. Bu çığlık, hepimizin sınavı, ahirette verilecek hesabıdır.'
08.09.2025
15:25
Hüdapar`dan Çözüm Çağrısı
Hüdapar'dan Çözüm Çağrısı
Yerinde incelediği sorunlar sonrası basına açıklamada bulunan HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, dört başlıkta özetlediği sıkıntıların acilen çözülmesi çağrısı yaptı.
08.09.2025
14:35
Bingöl`de 60 bin öğrenci ders başı yaptı
Bingöl'de 60 bin öğrenci ders başı yaptı
Bingöl'de 2025-2026 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte 374 okulda, 60 bin öğrenci ve 4 bin 530 öğretmen ders başı yaptı. Okulun ilk günü öğrenciler kadar velileri de heyecanlıydı.
08.09.2025
14:27
Bingöl Valiliği 60 geçişi işçi alacak
Bingöl Valiliği 60 geçişi işçi alacak
Bugün başlayan başvurular 12 Eylül'de sona erecek. 22 Eylül'de işbaşı yapılacak, program 31 Mayıs 2026'da sona erecek. Program kapsamında katılımcılara Genel Sağlık Sigortası yapılacak. Katılımcılara ücret olarak çalıştığı gün başına 1.083,00 TL ödeme yapılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın