KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Mart 2026 Perşembe
°C

Terör kadar uyuşturucu da önemli

Vali Ekinci, Bizim için terör ve terörle mücadele ne kadar önemli ise uyuşturucu ve uyuşturucu ile mücadele de o kadar önemli bir konudur dedi.

Terör kadar uyuşturucu da önemli
08 KASIM 2018 PERŞEMBE 19:21
3
2609
6
AA aa

Bingöl Valisi Kadir Ekinci başkanlığında ‘Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu' toplantısı yapıldı.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Ekinci'nin yanı sıra Belediye Başkan V. Halim Sügü, Vali Yardımcıları Taner Bolat ve Yusuf Gemici, İl sağlık Müdürü Mehmet Emin Gündoğdu, Bingöl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Çiftçi, kurum müdürleri, Oda ve STK temsilcileri katıldı.

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında yaptığı konuşmada Vali Ekinci şunları söyledi:

“Toplumun bütün kesimlerini ilgilendiren son derece önemli bir konu için toplanmış bulunuyoruz. Bizim için terör ve terörle mücadele ne kadar önemli ise uyuşturucu ve uyuşturucu ile mücadele de o kadar önemli bir konudur. Gençlerimizin ve çocuklarımızın uyuşturucu terörüne maruz kalmaları, zehirlenmeleri ve bunun sonunda yaşanan trajik hikâyeler hepimizin içini acıtıyor. Uyuşturucunun geçiş güzergâhlarından biri olsak da süreçlerin önemli oranda kontrolümüzde olduğunu belirmek isterim. Bundan önce olduğu gibi İnşallah bundan sonra da bu konuda kararlı bir mücadele ile yolumuza devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bu illetten koruma adına gayretimiz kesintisiz devam edecektir.”

Toplantı İl Sağlık Müdürü M. Emin Gündoğdu'nun ‘Bağımlılıkla Mücadele Bingöl İli Faaliyetleri' başlıklı sunumunun ardından soru ve cevap faslı ile sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32711)
10 Kasım 2018 Cumartesi 01:02
ne toplantilar gördük gülü gel dut yiyelim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32735)
11 Kasım 2018 Pazar 17:54
@Misafir Kullanıcı İHALE' LEREDE DİKKAT EDİN SAYIN VALİM.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32699)
09 Kasım 2018 Cuma 17:32
Sayın valim çok dürüst bir insana benziyorsunuz milli eğitim taşımalı servisinde bütün taşımalı servis şirketlerini rüşvete bağlayan şef kim bu konuya biraz sahip çıkarsanız çok seviniriz taşıma servis işlerini yapan şirketlerin listesini alın bu arkadaşları tek tek dinleyin belki bir kaç kişi iftira atıyordur siz bütün sektörü dinleyin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32697)
09 Kasım 2018 Cuma 17:17
etrafın dolu yalaka ve hırsız
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32683)
09 Kasım 2018 Cuma 07:38
En büyük terör hırsızlıktır sonra silahlı eğlemdir daha sonra ise uyuşturucudur ben valimin üstesinden gelemiyecek hiç bir olay yoktur ilimizde uyuşturucu olasılıkla çok yoğundur aileler perişandır çocuklar harap olmuş uzatılacak eli bekliyorlar bu umut sen ol sayın valim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32682)
09 Kasım 2018 Cuma 07:33
ben merak ediyorum niye toplan tiye yardımcılar katılıyor da asılar niye katılmıyor
25.03.2026
17:07
Rakip takılmasa halimiz duman!
Rakip takılmasa halimiz duman!
Lider 12 Bingölspor, sahasında konuk ettiği Kahramanmaraşspor'la 1-1 berabere kaldı. Yeşil beyazlı temsilcimiz, en yakın takipçisi Silifke Belediyespor'un yenilgisiyle puan farkını bir arttırarak korudu.
25.03.2026
16:56
Bingöl İHH`den Ramazan`da 10 Milyon TL`lik Yardım
Bingöl İHH'den Ramazan'da 10 Milyon TL'lik Yardım
Bingöl İHH, 2026 Ramazan ayında yurt içi ve yurt dışında toplam 9 milyon 810 bin TL'yi aşkın ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yardımların önemli bölümü Gazze başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine gönderildi.
25.03.2026
14:09
Sınıfta gaz paniği! Bingöl`de 30 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
Sınıfta gaz paniği! Bingöl'de 30 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
Bingöl merkezde bir ilkokulda öğrencinin sınıfta kar spreyi sıkması sonucu gazdan etkilenen ve nefes darlığı, baş dönmesi, mide bulantısı ve halsizlik şikayetleri görülen 30 öğrenci hastaneye kaldırıldı.
25.03.2026
13:22
Bingöl`de 2026`ın ilk Yelıng satışı başladı
Bingöl'de 2026'ın ilk Yelıng satışı başladı
C Vitamini açısından da oldukça zengin olan ve kokusuyla bilinen Yelıng, düşük gelirli vatandaşların ve seyyar satıcıların geçim kaynağı olurken, ilk mahsuller de tezgâhlardaki yerini aldı.
25.03.2026
12:46
Park Halindeki Otomobil Kundaklandı
Park Halindeki Otomobil Kundaklandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde gece saatlerinde park halindeki bir otomobil kundaklandı. Mahalle sakinlerinin erken müdahalesi, yangının büyümesini önledi. Otomobil, kullanılamaz hale geldi.
25.03.2026
12:35
Türkiye`nin bir ucundan diğerine 40 yıllık vefa
Türkiye'nin bir ucundan diğerine 40 yıllık vefa
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 1980-1985 yılları arasında görev yapan emekli okul müdürü Kazım Germiyanoğlu, bayram ziyareti için bulunduğu Manisa'nın Gördes ilçesindeki baba ocağında, kırk yıl öncesine dayanan kadim dostunu ağırladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın