KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Mayıs 2026 Cuma
°C

Terör operasyonu; 13 gözaltı

Gaziantep Merkezli, Adana, Adıyaman, Bursa, Bingöl, Diyarbakır ve Şırnak İllerini de kapsayan 7 ayrı İlde yapılan operasyonlarda 13 şahıs yakalandı.

Terör operasyonu; 13 gözaltı
16 ŞUBAT 2016 SALI 23:38
0
1878
0
AA aa

 Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada, terör örgütünün kanunsuz gösteri ve eylemlerini organize eden, sosyal paylaşım sitelerinde övücü, özendirici paylaşımlarda bulunan, Cumhurbaşkanına, kamu kurumlarına ve güvenlik güçlerine hakaret eden örgüt mensuplarına yönelik 7 ilde yapılan operasyonlarda 13 kişi yakalandı.

Gaziantep Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Terör örgütünün kanunsuz gösteri ve eylemlerini organize eden, sosyal paylaşım sitelerinde övücü, özendirici paylaşımlarda bulunan, Sayın Cumhurbaşkanımıza, kamu kurumlarına ve güvenlik güçlerine hakaret eden örgüt mensuplarına yönelik Gaziantep Merkezli, Adana, Adıyaman, Bursa, Bingöl, Diyarbakır ve Şırnak İllerini de kapsayan 7 ayrı İlde yapılan operasyonlarda 13 şahıs yakalanmıştır. Yapılan Aramalarda, Çok sayıda Laptop bilgisayar, harddisk, flash bellek, hafıza kartı, cep telefonu vb. dijital veri depolayıcıları, 7 adet sprey boya ve 1 paket içerisinde çok sayıda plastik eldiven, PKK/KCK terör örgütü içerikli çok sayıda kitap, dergi, poster, afiş, rozet, bileklik vb. örgütsel dokümanlar ile PDY/FETÖ terör örgütü liderine ait 2 adet kitap ele geçirilmiştir. Sosyal paylaşım sitelerinde PKK/KCK terör örgütü yanlısı asılsız haberler yapan, kamu kurum ve kuruluşlarına ait asılsız suçlamalarda bulunan bir basın mensubu yakalanmıştır. 15 Şubat 1999 tarihinin terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanmasının yıl dönümü olmasını bahane eden örgüte müzahir şahıslar tarafından Gaziantep İl Merkezinde gerçekleştirilen kanunsuz gösteri ve şiddet eylemlerine katılan bir örgüt mensubu yakalanmıştır.

Yakalanan toplam 15 şahıstan 14'ü çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmış,  1 şahıs Adli Kontrol Kararı ile serbest bırakılmıştır” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.05.2026
23:38
Minik Sümeyye`nin Rüyası Gerçek Oldu
Minik Sümeyye'nin Rüyası Gerçek Oldu
Bingöl'de yaşayan ayrık omurga hastası ve yüzde 90 fiziksel engelli 10 yaşındaki Sümeyye Kalan'ın rüyasında gördüğü akülü sandalye, Vali Cahit Çelik'in desteğiyle gerçeğe dönüştü.
07.05.2026
23:08
Sosyal Medyada
Sosyal Medyada 'Kimlik Doğrulama' Dönemi
Sosyal medya platformları için yeni bir düzenleme hazırlanıyor. Buna göre kullanıcıların tüm hesaplarını e-Devlet üzerinden kimlik doğrulamasıyla eşleştirmesi zorunlu hale gelecek. Doğrulanmayan hesapların kapatılması öngörülüyor.
07.05.2026
22:56
'Gazze Meselesi Vicdani Bir Sorumluluktur'
Bingöl'de düzenlenen 'Gazze' konulu panelde, Filistin'de yaşanan insani kriz, İslam dünyasının tutumu, ümmet bilinci ve tarihi süreçler farklı yönleriyle ele alındı. Programa akademisyenler, kurum temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
07.05.2026
19:10
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde, ruhsatsız tabanca ve hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
07.05.2026
18:41
Süresiz nafaka sona erdirilecek
Süresiz nafaka sona erdirilecek
12. Yargı Paketi'nde, yargılama süreleri ve hobi bahçeleri davalarına yönelik pakette düzenlemeler yer alacak. Paket kapsamında kamuoyunda da tartışma konusu olan süresiz nafaka sona erdirilecek.
07.05.2026
12:24
Bingöl`de Kayıp Emekli Öğretmen Derede Ölü Bulundu
Bingöl'de Kayıp Emekli Öğretmen Derede Ölü Bulundu
Solhan'da bir haftadır aranan Parkinson hastası öğretmenden acı haber geldi. Kutbattin Keskin'in cansız bedeni, bugün Dilektepe köyü mevkiindeki Solhan Deresi'nde bir köy sakini tarafından bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın