KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ağustos 2025 Cuma
°C

Terör saldırılarına kınama

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (Bingöl TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Çalbay, Diyarbakır ve Mardin’deki terör saldırısını kınadı.

Terör saldırılarına kınama
12 AĞUSTOS 2016 CUMA 06:06
0
1773
0
AA aa

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde de polis servis aracına PKK'lı teröristlerce bombalı araçla düzenlenen saldırıda aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti, 5'i polis 12 kişi yaralandı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 1 polis şehit oldu, 2 sivil hayatını kaybetti, 5'i polis 30 kişi de yaralandı.

Bingöl TSO Başkanı Çalbay, “Diyarbakır ve Mardin'de meydana gelen menfur saldırıyı şiddetle kınıyor ve terörü lanetliyorum. Terörün her türlüsüne karşıyım. Masum insanları hedef alan bombalı saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Bu tür hain terör saldırıların tekrar ülkemizde yaşanmamasını umuyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın