KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mart 2026 Perşembe
°C

Terör saldırılarına kınama

Van, Bitlis, Elazığ ve Gaziantep’te gerçekleştirilen terör saldırılarına ilişkin yazılı basın açıklaması yapan MHP Merkez İlçe Başkanı Yusuf Akça, “Menfur saldırıları şiddetle kınıyor, lanetliyoruz” dedi.

Terör saldırılarına kınama
23 AĞUSTOS 2016 SALI 01:11
0
1658
0
AA aa

Türkiye'yi hizaya getiremeyeceğini anlayan küresel güçlerin, taşeronlarını ümitsizce, fütursuzca milletin üzerine gönderdiğini kaydeden Akça, “Milletimizin ortak sevincini ve mutluluğunu paylaştığı geleneksel bir törende bile bomba patlatacak kadar gözü dönmüş, insanlıktan çıkmış hainler, amaçlarına asla ulaşamayacaktır. Geçmişte olduğu gibi bugün de Gaziantep halkı başta olmak üzere bütün Türk milleti, birlik ve bütünlüğüne yönelen bu saldırıları ortak akılla savuşturacak, bekasına yönelen tehdidi dize getirecektir. Van'da Bitlis te Elazığ  ve En sonunda  Gaziantep'te meydana gelen saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, kederli ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diliyoruz” dedi.

Akça, “15 Temmuz'un üzerinden 37 Gün geçmiş bulunmakta. O gün bu millet kahpe bir terör örgütünü daha yakinen tanımış oldu. O gün bu millet bir şeyi daha çok iyi gördü ve anladı. MHP'li olmayan milyonlarca insanın gönlünde o gün bir adam taht kurdu. O gün aynı zamanda kendisi sadece bir siyasetçi olarak görenlere de bir ders vermiş oldu. Milyonları bu kadar etkileyen ve siyasetçiliği yanı sıra devlet adamlığını gösteren kişi Devlet Bahçeli oldu. Bu memleket için artık anlaşılmalı ki; Milliyetçi Hareket Partisi fırtınalı denizde en güvenli limandır. Milliyetçi Hareket Partisi gecenin en zifiri anında gözleri kamaştıran nurlu ışıktır. Milliyetçi Hareket Partisi göz gözü görmez toz toprak içinde yılgınlıkları dağıtan, çıkış yolunu gösteren milli fenerdir” ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.03.2026
02:18
Bingöl`de Şehitler Dualarla Anıldı
Bingöl'de Şehitler Dualarla Anıldı
Bingöl'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen törende, şehitler için dualar edildi, anıta karanfiller bırakıldı. Vali Çelik; 'Üzerinde bulunduğumuz bu topraklar sadece bir coğrafya değil, sayısız kahramanlık hikayesinin yazıldığı bir hakikat arşividir' dedi.
19.03.2026
02:16
Araba camına takılan telefon tutucular yasaklanıyor! Cezası çok ağır
Araba camına takılan telefon tutucular yasaklanıyor! Cezası çok ağır
Trafik cezalarındaki düzenlemenin ardından yeni bir düzenleme geliyor. Araçlarda ön cama cep telefonu sabitlemek için kullanılan tutucular artık ağır kusur sayılacak. Bu kural ihlalinin cezası da yüksek. Para cezası 21 bin lirayı bulurken, trafikten men cezası da var.
19.03.2026
02:14
Bahar geldi ama Karlıova`da kar mesaisi bitmedi
Bahar geldi ama Karlıova'da kar mesaisi bitmedi
Bahar aylarına girilmesine rağmen yoğun kar yağışı etkili olduğu Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde kapalı köy yollarının açılması için ekiplerin zorlu mesaisi devam ediyor.
18.03.2026
02:36
Yapıcıoğlu:
Yapıcıoğlu: 'Siyonistlerin hedefinde Türkiye de var'
Bingöl'de HAKSİAD'ın iftar programında konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Siyonist saldırganlığın Filistin'le sınırlı kalmayacağını belirterek, 'Vadedilmiş topraklar hedefinde Türkiye de var' dedi. Yapıcıoğlu, bölge ülkelerine 'birlik ve dikkat' çağrısı yaptı.
18.03.2026
02:35
Bingöl`de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de bir evden 100 bin lira değerinde kolye çalınması üzerine başlatılan çalışmada şüpheli kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.03.2026
02:34
Vali Çelik:
Vali Çelik: 'Çanakkale ruhu milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır'
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 111. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale'nin istiklal ve istikbal uğruna verilen eşsiz bir mücadele olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın